Kolay kolay güvenebilen biri değilim, fazla hasarlı oralar… Buna rağmen deli gibi güvenmek istiyorum insanlara fakat bu kararında delice olduğunu çok geçmeden farkettiriyorlar çünkü tam birine içimi açayım diyorum, bana ait şeyleri, kolay kolay anlatamadığım şeyleri… Bunu yapıyorum da fakat insanların ne denli bencil varlıklar olduğunu bir an unutuyorum galiba çünkü yeri geldiğinde o anlattığın şeyler üstünden vuruyorlar. Hassas olduğunu bildikeleri halde yapıyorlar bunu, belki canını daha fazla yakabilmek için, belki de garip bir haz alıyorlar bundan bilmiyorum fakat böylelerinden ömrüm boyunca kaçmak istiyorum. Baktın sana zarar veriyor… Her kimse, her neyse uzak duracaksın. Gece evine giren hırsızı ertesi gün nasıl çaya davet etmiyorsan, öyle... Seni öldürmeye teşebbüs etmiş gibi, canına kast etmiş gibi uzak duracaksın. Gırtlağına bıçak dayayan birine nasıl "düzelir, geçer" demiyorsan, öyle uzak duracaksın çünkü böyle insanlar kendilerinden başka hiç kimseyi düşünmezler, canı yanmasın diye can yakarlar, üzülmemek işin üzerler ve bu bana fazla korkunç geliyor…
Ne istediğini bilmeyen, basit yalanlara kaçan, AKP'li olan ve Tik Tok videosu çeken insanlardan sonsuza kadar kaçmak isterim. Böyle insanlar hayat enerjisi alır, insanı yorar, anlamaz, düşünmez, herhangi bir şey yapılmaz, eğitilmez. Zor ve gereksiz insanlar olduğunu düşünüyorum. Hani hayatımda yoklar ve hiçbir eksikliklerini hissetmiyorum, daha mutluyum. Gerçi bir takım insanlar hayatın genel noktasına etki ediyor ama onlarda gelip geçici kişiler.
Lafı ağzından kerpetenle almak zorunda bırakan insanlardan. En gıcık olduğum tipler. Onun dışındakilerden kaçmam zaten hoşlanmazsam yollamasını bilirim.
Her şeye dinş cevap veren , yaşından ötürü nutuk çekmeyi kendine hak gören , yaşlı nato kafalı kişilerden, üç kuruş aklıyla sanki fikirleri çook umrumuzdaymış gibi her şeye fikir belirten , karaktersiz olup numara çekenlerden kişilere göre şekil değiştirenlerden vs va bir kaç tane sevdiğim birini alıp sonsuza dk bunlardan kaçmak istiyorum
Kendi söylediklerine bile kendisi inanmayan, her fırsatta başkalarının açığını araması arkasından konuşması, verilen sırrı anlatması, herşeye laf olsun diye boş konuşması agresif konuşması ve kendini beğenmesi bu gibi şahışlarla asla görüşmem ve varlığını görmezdin gelirim.
Hep ben hakliyim diyen insanlardan. Cunku ne kadar konusursan konus o haklidir duvara konusuyosun demektir 🙃 Bide fesat insanlar asla senin iyiligini istemez sen surun ister. Yuzune guler arkandan kuyunu kazar onlarda uzak dursunlar. Bide ezik tipler. Surekli acitasyon yapanlar yani, hep ben su sorunu yasadim basima bu geldi deyip aglak tavirda olanlar. Sen ne dersen de o kendini acindirir seni tuketir. Ben insan sevmiyorum sanirim uzuyo liste 😅😂
Sürekli kendi problemlerinden bahseden, negatif yüklü ve her konuda bilmişlik taslayan, sürekli muhalefet olma çabasında olan insanlarla aynı ortamda bulunmam dakikaların üstüne çıkmaz