Gitmesini istemediğiniz, fakat yaptığı herşeyi gitmek istemesine yorduğunuz kişiye nasıl Tepki verirsiniz? Maksadını anlama yolunu mu seçersiniz, yoksa gururunuz tef çalar sazı eline alır da, kapıyı mı gösterirsiniz?
Gitmesini istemediğiniz, fakat yaptığı her şeyi gitmesine yorduğunuz kişiye nasıl tepki verirsiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Bu tür insanlar hemen kendini belli eder gadası. Ne kadar üstüne düşersen kendini bir o kadar geri çekiyor. Günaydın mesajı atıyorsun geri dönüş yapmıyor. Sen ona mesaj atmazsan o sana mesaj atmıyor. Aslına bakarsan ben böyle insanların böyle yaparak kendilerinin kaybettiğini düşünüyorum. Çünkü ilgi alaka göstermek ayrı bir şey, ona değer verip derdini kederine ortak olmak çok ayrıdır.
Bunca yıllık hayatımda, her olayı mantık çerçevesine oturtmaya çalıştım. Beşeri münasebetlerde de karşı tarafa daima empati ile yaklaştım. Dolayısı ile herkes kendi davranış ve kararlarından sorumludur. Öncelik saygı olmalı. Yargılama sonra.
Gitmek isteyeni zorla tutmam, kapıyı gösteririm...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Selam,
Gitmek isteyen kafasına koyduysa her türlü gider. Bunun ardına gizlediği bahanelerin hiç bir önemi yok. Ben gidene dur dememek gerektiğine inanıyorum. O insan bedenen buradayken zihnen çoktan gitmiştir bile. Kimsenin önünde ya da arkasında yas tutmaya gerek yok. Teşekkür eder yoluma devam ederim.
Aynen öyle oldu gitmek için o kadar şey yaptı ki. Bende sen kal zahmet etme ben giderim dedim. Yaptıkları epey yormuştu bide gitmek için yorulmasın dedim.