Sürekli Kötü Haldeyim Ne Yapmalıyım?

Son zamanlarda bazi seyler yasadim.18 yasindayim annemle babam ayri yaklasik 2.5 ay önce annem bana eğer babanda kalmaya gidersen bir daha bu eve geri dönemezsin dedi gittim aylardır mesajlarıma bakmıyor sildi beni resmen. Hazırlık okuduğum için bu sene 11. sınıfım ve okulumu bütün çevremi degistirdim arkadaşım kalmadı. Yaklaşık 2 senedir sürekli benden ayrilip barıştığım bir eski sevgilim vardı 5 aydır konuşmuyorduk ve bir anda geri döndü bulustuk barıştık gibiydi her şey çok güzeldi ama net sevgili değildik ben de aramizdakini artık netleştirelim dedim arkadaş kalmak istiyorum dedi. Ilk başta kafayı yedim sonra sırf yanimda kalsın diye tamam arkadaş kalalım dedim ama şimdi de arıyorum telefonlarımı açmıyor. Ben hicbir zaman zaten pozitif bir insan degildim olaylara negatif yanindan bakardim daha önceleri yine bu çocuk beni terkettiğinde 3-4 gun odamdan cikmazdim hayatim bitti derdim ama sonra 1 haftada bu his azalmaya yavasca kendime gelmeye baslardim ama simdi yaklaşık son 20 gündür uyanıyorum ağlıyorum öğlen birine sinirleniyorum ortalığı inletiyorum ikindide bi garip hal geliyor durduk yere kahkaha atıyorum akşam yine ağlıyorum içimi sökmek bu hissi atmak istiyorum ya da kendimi bir yerden atmak. Babam da bu durumu farketti psikiyatriste gidelim diye tutturdu ilk başta istemiyordum ama sonra kabul ettim. Randevum 10 gün sonraya ama o zamana kadar sizlerin de fikrini almak istedim sizce benim neyim var? En ufak seylere kontrolümü kaybediyorum artık örneğin bugün o çocuğa mesaj attım "isim var sonra yazicam ben sana" dedi bna yazmadi ama cevrimiciydi bu yüzden 3 saat ağladım sonra mutluluk krizine girdim böyle her şey çok güzelmiş gibi bir his geldi bir anda garip garip gülmeye başladım sonra ailemi düşündüm eski evimi bir daha göremeyecek olmamı tekrar aglamaya başladım. Yarın da okul başlıyor bir sürü yeni insan olacagını düşünmek icimi daraltıyor nefes alamiyorum sanki. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de daha önceden böyle iç dökmeli soru attigimda "ilgi çekmeye çalışıyor ergen" vs diyenler olmuştu. O tarz bir şeyle gerçekten işim yok zaten anonim hesapta neyin ilgisini çekebilirim sadece etrafımda konuşacak birileri kalmadı o yüzden içimi birilerine dökmek istedim.
Sürekli Kötü Haldeyim Ne Yapmalıyım?