Genel olarak böyledir. Kızgınlıkla alınan kararlar hep daha çabuk u dönüşüne maruz kalırlar. Daha vazgeçilir ve unutulur durumdadırlar çünkü. Siz bu kararın arkasında durabiliyor musunuz?
"Ona bir daha asla yazmayacağım!" sözünün arkasında durabiliyor musunuz?
Zamanında ona birdaha yazmayacağım o yazmayana kadar yazmayacağım dediğim oldu elbet ama maalesef ki dediğim seti uygulayamadım dediginiz gibi sinirle evhamla veririm bu tür kararlar genelde bizim sözümüzden dönüşümüzle sonuçlanıyor... tartışırdik ya da bana sarmtlerce yazmadığını farkederdim mesajlarına cevaplar alamayinca ya da geç cevap verilince bir daha yazmıcam bak görürsün aramadan aramicam mesaj aticam geç yazacacagim derdim hep ama bunu söylediler on beş dakika sonra pişman olur kendimi tutamaz yine ben mesaj atardım şimdi bunu yaptigima çok pişmanım...
Stalk yapmasam dururum gibi 😀 o kişiden vazgeçip vazgeçmediğime bağlı. benim için bir anlam ifade etmiyorsa artık yazmam ama eğer içimde bir şey varsa kıskanacağım bir şey görürsem kesinlikle yazarım duramam huyum kurusun. Keşke böyle olmasam sonrasında çok üzülüyorum kendimi frenlesem bu konuda çok iyi olur gerçekten bazıları hiç yazmıyor şaşırıyorum aşırı üst düzey gurur demek ki onların ki, soğuyacak bir şey elbet bulunuyordur benim içimde tek hatıra, tek anlamlı bir şey kalmazsa o zaman işte tam anlamıyla unuturum kolay bulmam ama zor vazgeçebiliyorum :/
Asla yazmam. Bu zamana kadar bir kez yazdım, sağolsun kötü tepki vermedi ama hayatımızdan çıkan insanları tekrar hayatımıza alıp karmayı bozmamak lazım. Çıktıysa hayatımızdaki rolü bitmiştir ve başka hayatlardaki rollerini gerçekleştirmelidir.
Duruyorum bazen konuşacak başka birini bulamayınca beklediğim kişiden adım bekliyorum ama başkasını bulunca umurumda bile olmuyor. Nihayetinde kimse vazgeçilmez değil, hayat da 1 kişiden ibaret değil. Yeni insanlar ve yeni bakış açıları keşfetmek güzeldir
Belirli kurallar vardır “Moralin bozukken veya keyfin yerindeyken kimseye söz verme veya köklü bir değişim kararı alma” gibi. Benim için şöyledir, söz ağızdan bir kere çıkar…
Ben kavga ediyorsam, tartışıyorsam bu onla konuşmak içindir. Eğer bir daha yazmayacaksam zaten bunu söylemem yaparım. O yüzden söylüyorsam yapacağımdan değildir 😂
İstersem durabilirim. Çünkü istiyorsam benim için o bağ kopmuştur. Bir konuda azda olsa haksızlık payım varsa mesaj atarım, ne olursa olsun. Soğuk bir karşılık alırsam tavrım netleşir.