Hiç özlemedim birini düşünmek bile zor. rahat uyuyakalmak varken uyuyamıyorum uykun bölünüyor sabahlıyorum başın ağrıyo gözlerin şişiyo gerçekten bunu özlediysen belamı arıyorum demektir. Ben olmayan birini özlemek için kafamı yoramam, yormam için yanımda olması lazım sevgisini kalbimde hissetmem gerekiyor onun yerine beraber uyuyup sarılacağım biri olsaydı daha iyi olurdu hayır demezdim yanımda olanı sevip sayarım olmayanı değil şu an sarılmayı özlediğim tek şey yastık gece olunca sarılıp beraber uyuyoruz işte daha ne olsun
Selamlar 🙂 Yastığa başımı koyduğumda düşündüğüm biri yok ama olsun isterdim. Kalbimi emanet edebileceğim onunla konuşurken içimin huzurla dolduğu biri olsun elbette isterim, umarım bir gün böyle biriyle tanışırım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben genelde direk uyurum ama bazen bir boşluk hissediyor gibi oluyorum yastiga piskopat gibi sarilip da uyudugum oluyor garip. Bu yüzden her gun yorgun giriyorum ki boşluk hissetmeye vakit olmasin😅
Bu hayatta artık sadece birini düşünmek lüks olmuş artık xd düşünecek o kadar çok şey oluyor ki tek kişiye indirgersek bunu gerçekten bir lüks şöyle yok mu tek kişilik bir aşk acısı sadece onu düşüneyim ama xd
Allah hayırlısını düşündürmeyi nasip etsin hak etmeyen insanlar hakkıma girdi değer verdiğim insanlar tarafından üzüldüm kırıldım incindim iyi de oldu ama
Evet biri var, her gece dusunerek uykuya daldiğim, her sabah da düşünerek gözlerimi yeni güne açtiğim... Allah' ım nasip etsin inşallah yaninda onu düşünerek uykuya daldiğim günlerde gelecek.