Özgür konuşma platformunda mıyız? Kurallara uyarsak evet ama olsun siz yine de söyleyin. Böyle düşünceniz var mı?Diğer görsel çok kanlı olduğu için paylaşmadım.Tabi ki yine sadece kendi görüşlerinizi yapıyor, başkalarına muhalefet olursanız engelleniyor ve yorumlarınız kaldırılıyor.
Söylersem linç yerim dediğiniz bir düşünce/fikir var mı?
Yazdıklarımı okumadan önce aşağıdaki videoyu muhakkak izlemelisiniz :)
https://youtu. be/wNX_zXyKbmg
Ya şimdi şöyle bir olay yaşadım :) burçlarla ilgili bir soruda kendi fikrimi belirtmiştim. Fikrim kişinin karakteri, kişiliği , mizacının esas kim olduğunu gösterdiğine dair bir şeydi. Soruyu soran arkadaşımız bana doğum haritasından falan bahsetti işte git araştır, bilmediğin şeyler hakkında konuşma tarzında hatta çok bilmişlik falan yaptığımı söylemişti. Bu lince girer mi bilmem ama burçlara bu kadar körü körüne inanıyor olmak açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Tamam zaman zaman gülüyoruz, eğleniyoruz ama özellikle doğum haritası gibi ciddi bir konuda ki bu konuyla ilgili "bilim insanlarının" deneyleri mevcut , pek de bir dayanağı olmayan şeyler çünkü sümerlerin eksik bilgileri ile oluşturulmuş bir durum olduğu söyleniyor. Yani demek istediğim eğlenmek amacıyla ya da meraktan burçlarla ilgileniyor olabilirsin ama bu kadar körü körüne bağlanıp arkasından gitmeyi pek doğru bulmuyorum. Ha ben çok mu bilgiliyim? Hayır öyle bir iddiam da yok fakat burası görüş bildirme yeri olduğuna göre kendi fikirlerimi söyleyebilirim, tabiki saygı çerçevesinde. Ve bir insana 40 kere aptal derseniz aptal olur diye bir söylem vardır. Siz karşınızdaki kişiyi burcuyla yargılamaya devam ettiğiniz sürece belki de çok güzel gidebilecek bir ilişkiyi başlamadan bitirebilirsiniz. Her insanın duyguları vardır, biraz kıskançtır, biraz özgürlüğü sever , biraz rahatına düşkündür, biraz kendini beğenir, biraz kararsızdır... Bu maddeler uzar gider. Yukardaki videoyu da izlediyseniz ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Benim fikrim de bu yönde :) ha olur da bilimsel açıdan kesinliği ortaya konursa zaten bilime ters düşmek olmaz ama şu an için böyle bir durum söz konusu değil. Saygılarımla.
Evet söylüyorum ve linç yiyorum. Mesela kadınların erkekleri boşanma aşamasında hakları olmadığı halde oldukça sömürdüklerini söylüyorum. En azından ben böylelerine fazlasıyla şahit oluyorum. ya da sürekli erkeklerin kadınlara verdikleri rahatsızlıklardan konuşuyorlar. Ben hiç de böyle düşünmüyorum. Kadının çizdiği sınırı geçemez hiç bir erkek ya da geçmez. (İstisnaları hiç konuşkuyorum) . Önce sınır ihlali yapıyolar sonra sınırları çizmeye kalkışıyolar. Mesaj kutularını açık tercih ediyolar. Erkekler yazdığında şikayetçi oluyorlar. Sonuç; erkeler abaza. Hiç anlam veremiyorum gerçekten. Tabi bunlar benim nacizane fikrim. Lütfen saygı duyalım.
Evet var genelde islami şeylerde, Normal yorumlarda Veya birinin öldüğünü duydukları zaman genel olarak söylediğimiz Allah kelimesi Yani tabi ki bir insanın inancını olması ve doğru yolda olduğunu bilmesi güzel bir şey ama Ona Allah değilde Tanrı desek birinin öldüğünü duyduğumuz zaman Allah rahmet eylesin değilde Tanrı rahmet eylesin desek ne fark eder? Aynı anlama geliyor kardeşim zaten Türkçesi varken arapçasına gerek yok anlayın şunu artık
- Evlenip dirseğine kadar geçirdiği altinlarla düğünlerde dolanan yeni gelinlerden haz etmiyorum. Görgüsüz olduklarını düşünüyorum. - Akşama kadar çocuğunun ne kadar harika (!) olduğunu kanıtlamaya çalışan ebeveynlere uyuz oluyorum. Üzgünüm hiç birinizin çocuğu üstün zekalı değil... - Regl fazla abartıliyor. Yok ilgiymis yok ölüm gibi agriymis... Hepimiz yaşıyoruz bunu, ilaçlar ve doktorlar ne için var? - LGBT arkadaşlara saygı duyuyor ama bu durumu desteklemiyorum. Ortalıkta bağırıp durmaya gerek yok. Şimdilik bu kadar, linçlere hazırım.
Var. Cinselliği anasının karnından doğduğu günden beri yaşıyormuş gibi sırf eşiyle istediği gibi yasayamadigindan aldatanlar oluyor ve bunu da kendilerine hak görüyorlar. Destekleyenler de var. Burdaki cinselliği ihtiyaç olarak görmüyorum kimse kusura bakmasın bu tamamen karakterle alakalı bir şey. Zina etmek normallestiriliyor.
Bir sürü var ve söylüyorum sorularda görüşlerde çekinmem. Kaldırılan görüşüm olmadı ama çok eksilendim zerre umrumda değil ama👍 Evlilik öncesi beraber yaşamak gereklidir Evlilik öncesi çiftler birbirin cinsel olarak da tanımalıdır Yeni nesil hatunlar evliliği kariyer olarak görüyor, adamları da yolunacak keriz!!
Var, o yüzden bu konularda konuşmamam daha iyi. Yoksa ortaya tonla tartışma konusu çıkıyor, üstelik linç konusuda farklı bir alem. Gerek yok bunlarla uğraşmaya. Herkesin fikrinin kendine olması daha iyi.
Lgbt karşıtı değilim destekçisi bile sayılabilirim her neyse. Ayrıca evlenmeden önce olmasına da karşı değilim bu demek olmuyor ki kendim de evlenmeden yapmışım ya da yapıyorum yapıyor. Hayır, herkes özgürdür insan geçmişiyle yargılanmamalı.
Linç yemekten asla korkmam da ama artık yaşadığım tecrübelerden dolayı susmayı tercih ediyorum sen ne kadar bilgili olursan ol karşındaki kişinin anladığı kadarıyla kalıyor çünkü bilgin o yüzden boşa yıpratmaya gerek yok
Demek istediğim fark etmez içlerinde varsa ne yapsan linçlenirsin insanlar senin mutlu olmanı istemez seni öldürmek ister iyi görünümlü şeytanlar vardır bile ruhunu emerler kemirirler
Bazen gerçekleri söylüyorum linç tayfa geliyor direk linç aslında herkes özgür kaba argo kelimeler kullanılmadığı sürece herkes düşüncelerini söylemesinden bir problem yok
İşte buna özel sebepler deniliyor. Her şeyi herkese söyleyince olmaz tabi ki. Herkesin sakladığı özel şeyleri elbette vardır ki olmalıdırda. Söylersek özelliği ve gizliliği kalmaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lgbt ye acayip karşıyım ama böyle bir ilişkim oldu Söyledim ya la hahhahha
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yine de gizli olacağım dusuncelerimde 😀 LGBT destekçisi olmak hem sitede hem de normal yaşamımda linclenmeme neden oluyordizilerde filmlerde bile oluyor harry potter sevmiyorum desem yüzüklerin efendisi izlemedim desem falan