Eminim buna herkes denk gelmiştir İnsanlarda şöyle bir huyu var lütfen mesaj kutunu aç mesaj atalım mesaj atar mısın ya da mesaj at böyle saçma sapan şeyler yazıp duruyorlar böylelerine nasıl çözüm buluyorsunuz?Ben böyle ısrarcılardan gerçekten çok sıkıldım… #perso
Sizi sürekli özele davet eden insanlara nasıl bir çözüm buluyorsunuz?
Evet gerçekten KizlarSoruyor bazı acılardan gerçekten faydalı ama buraya sadece iletişim kurmak rahatsız etmek için üye olanlarda var siteye 2 aydır girdiğimden beri beklediğim beklemediğim birçok insan bunu yaptı takip atıyorlar kabul ediyorsunuz tekrar geri çekip atıyorlar taki sende takibe alana kadar sana mesaj atabilsin diye kiniyle yapanları bir kere kabul ettikten sonra takibi geri çektikten sonra kabul etmiyorum birdaha kimisi var görüşleri iletişim amaçlı kullanıp özele çağırıyorlar bunlar zaten en sinir edenler bunlarinda yorumlarini silip engel atıyorum ha gerçekten kimisinin konuşabilecek güncel ve mantıklı bir sohbeti olur bunlara eyvallah diyorum cevapta veriyorum ama diğer türlü direk engel ya da takibi bırak yapıyorum...
İlkini gördüm :D genelde beni özele davet edenler ilişkileri hakkında sorusu olanlar oluyor ama bazen cinsellik konuşmaya kalkan da çıkıyor ya da tanımadığım halde aşırı samimi davranmaya kalkan o zaman gerekeni söylüyorum ondan sonra zaten bir daha sesleri çıkmıyor takipten de çıkıyorlar
Bir erkeğe böyle mesajlar çok gelmiyor. Ama birisi yazdığı zamanda ben iletişim amaçlı paylaşım diye şikayet ediyorum. Belki mod olurum hem daha iyi kaldırırım. . D
Haha 😂 Ya gülüyorum ama trajikomik bir durum bu. Hani çocuklar her gördüğünü ister ve onu aldırtmak için mızmızlanır ya, bunu da ona benzetiyorum ben. İstediğine giden yol kapalı olunca yapılan şey bu. Ya zihinsel olarak yoksaymaya, görmezden gelmeye alışacaksın ya da engellemekle uğraşacaksın ama biteceğini düşünmüyorum ben. Çünkü bunun olmasını destekleyen bir ortam ve zamandayız maalesef. KizlarSoruyor'daki kadın kullanıcılar olarak işiniz zor...
Şikayet edip kaldırtarak ya da görüşümü sadece soru sahibine açık tutarak çözüm buluyorum. Bu arada sana , Sen daha uyumadın mı diyen arkadaşın davet görüşünüde gizledim ))
Evet rehber kızda dedi sevgilisini aldatanlara sövmeyi bırakırsan fenomen olursun seni önerdim demişti ama sonra küfürler ortaya çıkmış jajsj🙈😂diyor sakin ol küfretme 😄tamam dedim bende ama telefon başında sövüyorum zaten kakskksks😂
vatandaş 7/24 avda... nasıl bir özgüven , anlamış değilim... bir de sadece bu olsa iyi yine idare edeceğiz de.. arzular da şelale... bunların eline teslim etsen birini , parçalarlar bunlar...
İşe yarıyomu die merak ediyom, hani kumarı bir olayı vardır bir kere kazanırsın sonra Gine kazanmak için oynarsın ve hep kaybedersin ya bunlar bu taktikle hiç kazanmısmı ki sürekli deniyolar
Soru sorsan "Özele gel" ya da "Özelden konuşalım bunları." soru dahi sorsan bu tür cevaplar alınıyor. Çok saçma. Sinirlendiğim bir konu. Engellemek en güzeli.
Ben upuzun şey yazıp zaten onun susmasını sağlıyorum sonra yazmayı bırakıyor mahkeme konularına girince 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görüşü beğendiğine göre pek sıkılıyor gibi halin yok. Önce kendini pazarlıyorsun, ardından buradan da " ya bi pesimi bırakmıyorlar " falan yapıyorsun. Güzel tezgah :)