Günaydın Asla dememek lazım gün geliyor an geliyor Kendini yaparken buluyorsun. Hemde taviz verdiğini gözün görmüyor Kulağın duymuyor.
Benim genel olarak bencil, saygısız ve acımasız... Bu tür insanlara karşı sınır çizerim ve geçirmem o sınırdan içeri. Aslında biri varsa bir insanda, diğer iki özellik de mutlaka vardır. Saygısızlığı eline alan bir insan hali hazırda bulunan bencilliği ile birlikte alır. Daha sonra da çokta kolay bir şekilde acımasızlaşır.
insan zaman içerisinde asla taviz vermem dediği konularda bile taviz vermek zorunda kalıyor çünkü hayat denilen şey öyle kaypaklarla dolu ki çizgilerini aşmaktan zevk alıyorlar bu güne kadar bir çok konuda taviz vermek durumunda kaldım asla dediğim..
Asla demesem de prensip olarak taviz vermediğim birkaç konu kaldı o konularda da o noktaya gelmem demek artık çılgınca bir karar verip tamamen kendimi yakacak bir şekilde olsam da o konuda taviz vermeyecek kadar kararlıyım..
Karakterim… Herhangi bir özelliğime müdahale etmeye çalışıp, değiştirmemi isteyen insanların yerini değiştiririm hayatımda. Bu fazla önemli bir durum benim için, ne olursa olsun beni olduğum gibi kabullenmeli insanlar. Kimse için kendimden taviz vermem… Gerçekten yanlış yaptığım bir hareket ya da bir durum olur onlar çok başka fakat ilk önce tanıdığı gibi kabul edip, sonrasında “şunu yapma, bunu yapma” diyenlere tahammül edemiyorum.
Asla diyip büyük konuşmak istemiyorum. Gururumdan vermek istesemde yeri geldiğinde, elimde değil yapamıyorum. Yine büyük konuşup dillendirmek istemem ama inancımdan vermem deyip sınanmakta istemem. Ama bu konuda taviz vermem.
Birey olarak asla yapmam dememek gerekir çünkü asla dediğiniz bir şeyi gün gelir anlamadan kesinlikle yaparsınız Peygamber efendimizin (sav) hadisi şerifi var kinadiginiz şey basiniza gelmediği sürece ölmeyeceksiniz diye ama saygı konusunda taviz verilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Karakterimden... iyisi ile kötüsü ile benim karakterim... kimine itici gelir kimine çekici umrumda değil adaletim eşittir karakterim asla taviz vermem Karsimdaki kim olursa olsun farketmez