Kişilik & Karakter Sizce bütün kadınları temsil edecek bir burç olsaydı hangi burç olurdu? Şadapmenn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Başak..Burcunun simgesi bile kadındır.Bütün kadınlarda da bir başaklık vardır. Sizce bütün kadınları temsil edecek bir burç olsaydı hangi burç olurdu? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum 💛 başak burcu. Her burç özeldir tabi ama başak burcu bambaşka 🌾 1 2 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Sen ne burcusun Yorumla Sine09 +1 yıl Başak 😂🌾 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kova olmaz mı dersin :) 0 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Hayır Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yengeç. 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Sıradanlar Yorumla
blackdreamer Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet bencede başak burcudur o.. 😉 1 5 Yorumla _DevilsAdvocate_ +1 yıl Aslandır o aslan 😅 Yorumla blackdreamer +1 yıl Hiç sevmem..🙈 Yorumla _DevilsAdvocate_ +1 yıl Aslan kadında her şey var. Ayrıca onu geçtim içinden ne cıkacağı belli olmuyor 😁 Yorumla blackdreamer +1 yıl İyi madem.. her şey onların olsun.. 🤣 Yorumla _DevilsAdvocate_ +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bence yeni bir burç yılan burcu olurdu 0 0 Yorumla
Codesign Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkizler 1 7 Yorumla Düsüncelibirkiz_ +1 yıl İkizler değilim ama mantıklı geldi djeonxosnd Yorumla Codesign +1 yıl djeonxosnd Yorumla Düsüncelibirkiz_ +1 yıl Aynı randomu bilerek mi attınız 🙃 Yorumla Codesign +1 yıl Hayır, aynı olduğunun farkında bile değildim, bu nasıl olabilir. 😮🤔 Yorumla Düsüncelibirkiz_ +1 yıl Lütfen beni böyle kandırmayın 😢😂😂 Yorumla Codesign +1 yıl Kandıramam ki zaten seni düşünceli bir kızsın, düşünür, sorgularsın kanmazsın. Yorumla Düsüncelibirkiz_ +1 yıl Doğru bildin :) Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Başakla alakam yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle katılıyorum 💛 başak burcu. Her burç özeldir tabi ama başak burcu bambaşka 🌾
Sen ne burcusun
Başak 😂🌾
Kova olmaz mı dersin :)
Hayır
Yengeç.
Sıradanlar
Evet bencede başak burcudur o.. 😉
Aslandır o aslan 😅
Hiç sevmem..🙈
Aslan kadında her şey var. Ayrıca onu geçtim içinden ne cıkacağı belli olmuyor 😁
İyi madem.. her şey onların olsun.. 🤣
😅😅😅
Bence yeni bir burç yılan burcu olurdu
Boğayım burcumdan memnunum böyle iyi
İkizler
İkizler değilim ama mantıklı geldi djeonxosnd
djeonxosnd
Aynı randomu bilerek mi attınız 🙃
Hayır, aynı olduğunun farkında bile değildim, bu nasıl olabilir. 😮🤔
Lütfen beni böyle kandırmayın 😢😂😂
Kandıramam ki zaten seni düşünceli bir kızsın, düşünür, sorgularsın kanmazsın.
Doğru bildin :)
Başakla alakam yok
Kedi burcu
Akrep dicemde herkes akrep olamaz