Evli çift yükesek bir binadan atlayarak ölmeye karar verdi. Atlamak üzereydiler, üçe kadar saydılar. Süre bittin, kadın kendini boşluğa bıraktı Fakat adam vazgeçti. Sekiz saniye karısının süzülüşünü izledi, Tam o sıra kadının paraşütü açıldı. Sizce ihanet eden kimdi?
Adam haklı kadın ihanet etmiş. Koca paraşüt çantasını sanki adam görmeyecekti. Bir de 8 saniye süzülmek falan ne kadar yükseğe çıkmış onlar öyle. Ya adamın başı dönüp düşseydi. Neyse adam atlasa zaten salak derdim. Aslında o da paraşüt alsaydı yanına ekstrem bir spor gibi heyecan yaşarlardı. Neyse artık ihanete uğrayan adam bunu da atlatır.
Gene bi Erkek vakası 😃 Kadınlar her daim şüpheci ve tedbirli oluyor. Fikrimce erkek atlasaydı kadın o paraşütü açmazdı. Belki de paraşütü açıp ikisi de kurtulabilirdi.
Hem b*k mu var intihar ediyorlar. Seks yapmak var iken ne gerek var.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İlk ihanet eden erkek gibi dursada aslında ikiside ihanet içinde. Demek ki güven duygusu ikisinde de yokmuş. Belkide kadın kocası atlamadığı için o paraşütü açtı. Bilemeyiz.
Kadının paraşütü neden taktığına veya adamın neden atlamadığına bağlı.
1- Kadın paraşütü "ya atlamazsa" diye takmış olabilir.
2- Adam da paraşütü görüp atlamamış olabilir.
Sadece 1. durum geçerliyse adam, sadece 2. durum geçerliyse kadın, ikisi de geçersizse ikisi de ihanet etmiştir. İki durum da geçersizse kimse ihanet etmemiştir.
Lanet eden adam kadını güvenmiyor neden mi kadın zaten o para takmış aslan ış paraşütü açmış bu adama güvenmediğini belli eden adam da atlamış bu da onun ihanetini belli eden bu iki kişi zaten arasında bir sorun var belli adam patlasaydı eğer o kadın Paris'te açmazdı adam atlamadı kadın paraşütüne açtı aslında poshor tamamen bir önlem amaçlı bu hayatta babana bile güvenme
Paraşüt takacak kadar ciddi bir hazırlık yaptıysa esas kadın ihanet etmiş ama erkek de az değilmiş. Peşinen atlamayacak ihanetini tescillenmiş o da. İkisi de birbirine ihanet etmiş. Ne dersin masum yok gibi. 🤪😎
Ayyy çok özür dilerim. Benim cep telefonumun klavyesi otomatik düzeltme modunda ve kafasına göre yazılarımı düzeltmek adına bazan bozuyor. Kontrol etmeden gönderince de böyle beni mahcup ediyor. “Soru Sahibi olduğunuz için…” şeklinde, bir önceki yorumumu düzeltir, şahsınızdan tekrar özür dilerim. 🙏
Zamanlama farkı ile ihanet kadına ait. Çünkü kadın hazırlıklı. Adam ise son saniye karar değiştirmiş olabilir. Tabi daha evvelden de planlamış olabilir ama bu kadının ihanetini masum göstermez.
Şüphe için delil gerekiyor , sadece şüphe ile hareket karar alınmaz , bence :) Aslında , teknik olarak bir paradoks söz konusu. Tamamen bakış açısı ile alakalı. Tıpkı yerde yazılı 6 ya bakan iki insanın bakış açısından , biri 6 , diğerinin 9 gördüğü gibi.
Yani adam daha ağır basıyor kadın adamın kendisini yarı yolda bırakacağını tahmin ettiği için böyle bir önlem almış olabilir öyle değilse ikiside ihanet etmiş zaten..
Çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım. erkek kadından şüphelenip atlamamis ta olabilir ya da kadın şüphelenip kendini garanti altına almak için paraşütü takmış ta...
Açmama gerek yok gelmen için 🙂 yeni sorum olduğunda bu yazdığım görüşte profil resmimin etrafı mavi olur, ona tıkladığında her yeni sorumu görebilirsin 🙂
Görünüşte ikiside ihanet etmiş gibi ama ihaneti yapan kadın eğer erkek ona güvenmeyi atlardım ama anlamadı demek güvenmiyor kadın attı güvenmeden güvenmesede onun bir korunması var o önceden herşeyi planlamış kadın ihanet etti
Bence kararı yalnız bırakarak kocası ihanet etti önce daha sonra karısı tek olduğu için kararından döndü fakat bu ihtimali düşünüp önlem aldığı için o da ihanet etti ikisi de habersiz olduğu için ikisi de ihanet etti
Bu hikaye her anlatıldığında iki ucu şeyli değnek durumuna düşüyorum. İhanet eden tarafın olmadığı hissi daha ağır ben de. İkisi de zırhını kuşanmış biri boşluğa sarılmış kendince diğeri korkusuna sığınmış.
Kadın tedbir almış , kadının doğasında var bu hep ayrıntıyı düşünürüz. Demek kocasının atlamama ihtimalini düşünmüş ve tedbir almış. Kocası onunla atlasa o paraşüt açılmayacaktı... İhanet eden adam.
Bence kadın. Ölmemek için daha önceden düşünüp paraşüt almış. Ama adam belki o an atlamaktan vazgeçti ya da kadından sonra da atlamayı düşündü. Bilemeyiz
Bence adam. Çünkü karısının düşüşünü izlemiş. Kadının paraşütünün olduğunu bilmiyor. Ama kadın adamın atlamayacağını bildiği için paraşüt almış olabilir.
Bence adam çünkü ikiside diğerinin ölmek istediğini sanmış ve belkide kasın sırf eşini kırmamak için onunla öleceğini söyledi ama ölmek istemediği içinde paraşüt taktı oysaki adamın niyeti daha çok eşinden kurtulmak istermiş gibi
Acaba hangi bina bu da 8 saniye sonra paraşüt açılıyor ama bu surede kadın yere çakılmamış oluyor... eğer soruda geçen bina burj khalifa değilse, ya dağın tepesine uçakla atlamaya çıkmışlar ya da soru b*k gibi...
Kadın önceden planlamış + %100 hertürlü kurtulabiliyor. (İhanet eden kadın) Erkek son anda kabak gibi belli olan paraşüt mekanizmasını fark edince vazgeçmiş, çünkü hiç şansı yok..