Ne yapmazdım ki? Aklıma ben kalbime düşen her türlü fikri hayata döker, canlandırırdım.
Daha güvenli, daha özgür ve daha mutlu hissederdim. Bir günlüğüne gerçek hislerimi saklamazdım, gerçek benliğim bir nehir misali akar giderdi.
Hayallerimi ikişer ikişer gerçekleştirirdim. Ama önce Amerika'ya gidip uzay araçlarına binerdim. Madem dünyada yalnızım, diğer gezegenlerde yaşam arardım.
Belki aynı kafa yapısına sahip uziler bulabilirim umuduyla.
~yani her istediğimi, düşündüğümü ve içimde ukde kalan şeyleri yapardım 🌷
Bu rüya mi hayal mi gerçek olamaz diye düşünürüm ama çok sevinirim çünkü hayatı zaten insanlar ve sevdiklerimiz uğruna yaşayamıyoruz ya da kaybediyoruz sürekli insanlar yüzünden erteliyor ya da fedakarlık ediyoruz bu yüzden sabah kalktığımda kimsenin olmaması kimseye hiçbirşeye bağlı olmamak çok güzel olurdu evet belki yanımda eğlenebileceğim vakit geçireceğim bir arkadasim partnerim olsa diye düşünebilirim ama sadece bir kişi çünkü zamaanla sıkılabilirim ama yine de gerçekten güzel çünkü düşünsenize kimseyi sevme zorunluluğunuz yok guvendiginizde güveninizi sarsacak kimse yok kısacası hayat zaten yanlız yaşanılması gereken bir yer buyuzden rüyalarım gerçek olmuş olurdu...
Öyle bir film vardı yaa... adını unuttum, oradaki o baş kahraman fotoğraftaki, marketlere falan giriyordu istediğini alıyordu kendisine ve köpeğine, sonra köpeği öldü ne yazık ki o yapayalnız kaldı...😐 ne ise... Ben yalnız kalmak istemezdim öylesine ama kalsam dünya benim olurdu 😂😂
Marketten stok yapıp bi araba ile dünyayı gezerdim zaten kimse yok dünyadaki her şeyi denemeye çalışırdım benzin bittikçe herhangi bir istasyondan doldururdum tüm lüks yerlere giderdim. seks shop a gidip oradaki oyuncakları denerdim. Neler neler yapardım keşke uzun bir süre öyle bir şey yaşasam.
Yapayalniz oldugumu bilsem bile buna inanmak istemem o yuzden aramaya cikardim. Umut yasatiyor aslinda insani. Ha zeytin yasiyorsa tamam onu alip tum dunyayi arardim baska biri var mi diye. Tabi bu sirada guzel yerleri de gezerdim. Toscane vadisine kesin giderdim.
ilk önce rtenin saraya giderim bi bakarım vayyy derim sonra avrupaya falan acılırım gezerim tozarım bilimsel araştırma merkezlerine giderim neler bulunmuş da insanlara söylenmemiş gibi ölümsüzlük falan var mı bakarim ya da gizli seyler işte aradan yillar yıllar sonra da sonra sperm bankasından zeki bir sperm alirim insanlığı baştan başlatırim 😅😅
Şu dünyada kan dökmekten başka bir işe yaramayan aç gözlü devamlı yarış halindeki insanlardan kurtulgum için sevinirdim gölgem ile parti veriridim 40 gün 40 gece🍷
Tüm dünyayı gezerdim her mağazaya girerdim müzeler saraylar felanlar filanlar derken ömür biterdi e bende yaşamadım be demeden gitmemiş olurdum.. hayali bile güzeldi ')
Mesela fener, lamba vb. ışıkları bulmaya çalışırdim etrafdan, dunyada kimse olmadigina gore elektrik akımını duzenleyecek kimse olmaz ve bi sure sonra heryer karanlığa gömülür sarj cihazı o zaman işe yaramayacağına göre powerbank bulmam gerekirdi, tabi o an dolu olması lazım marketten alınan ürünlerin bir süre sonra hepsi kullanılamayacak hale gelcegi için yemek isi zor olur, balık tutmam falan gerekirdi
Hemen bir tekel bayiiye koşar, müzik çalarlarımı ve bir sandalye alır, en yüksek çatıya çıkıp keyfini çıkarırım. Sonra "noldu lan bunlara?" diye düşünmeye başlayabilirim
Berbat bi durum. Nasıl yaşar ki insan tek başına. yapabilirsem Sperm bankasından çocuk yapardım heralde. En azından çocuğum olurdu. Onunla zaman gecirirdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mümkünse ben gidenler arasındayım,, o son kalan kişiye de dünya girsin 🤣🤣🤣😂