Arkadaşlarım 2022 temmuz ayında tecil işlemim bitiyor ve ben bedelli askerlik yapmak istiyorum. Tecilden sonra askerlik yapmak istiyorum ve bedelli başvurusunu ne zaman yapmam daha doğru olur? Biri diyor ki tecilden önce başvurunu yap yoksa bedelli yapamazsın.. Lütfen ben aydınlatın dostlarım :/
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tecil bitmeden başvurmazsan, yoklama kaçağına düştüğün an bedelli hakkını kaybedersin.
Tecilin bitmesine 1 ay kala git başvur, sonrasında istesen de başvuramazsın, haberin ola..
06.07.2022 de bitiyor tecilim 1 ay öncesinde mi başvurayım o zaman
2022 hazirandan başvurursun aynen
hocam şu üst yorumu rica etsem okur musunuz o kişi doğru mu söylüyor?
O lise tercili için geçerli, üniversite tecili halen 29 yaşına kadar
Hocam Allah razı olsun sizden 27 yaşında üniversite mezunu oldum 2020'de.. tecil işlemim dediğiniz gibi temmuzda bitiyor erkenden başvuru yaparım 2022 için
Hocam askerlik şubesine gidip konuştum da; dedi istersen 31 aralık 2021'de bedelli ücretini yatırırsın 2022 ocak ayında yerin belli olur gidersin ya da temmuz ayına kadar paranı yatırırsın 31 aralık 2022'ye kadar vaktin olur 2023'te gidersin dedi.. Ben yanlış anlamadım değil mi böyle
şu an yaşın kaç ki 22 den büyüksen tecilin olması bi anlam ifade etmiyor haberin olsun o eskiden di şu an yine yapamazsın bedelli yaşın 22 den büyükse çünkü tecil yaşı max 22 üstü otomatik bakaya kalıyor
22 yaşindan büyük olanlar yapamıyor mu yani bedelli saclamadın
Kardeşim yaşım 25. Şubat 2021 de tecilim bitti ocakta gittim bedelli yapamazsın gecen seneden gideceğin yer bile belli olmuş dediler. Tecilli yaş sınırı 29 dan 22 ye düşürüldü anlayacagın 22 yaş üstü tecilli oldugunu söylesen bile yaş sınırından bakaya kalıyorsun ben saçmalamadım sistem böyle ya
ama benim tecilim temmuzun 6'sında bitiyor 2022'de nasıl olur yararlanmam ya benim akademisyen hocam 29-30 yaşında askere gitti bedelli yapıp
Kardeşim tecili unut yaa Şu an bi tek tutanak yemezsin asker kaçagı olarak görünmezsin 22 yaşından büyüksen bedelli yapamazsın bu düzenlemedi kurallara göre o kadar ve bu kadar da basit.. yaşadım da biliyorum hala gitmedim askere mayısta gidecektim gitmedim bende kışın gitcem bekliyorum allah allah
üniversite mezunuyum yalnız sen lise yaş sınırını söylüyorsun
Gooogle aç tecil yaşı düşürüldü yaz ilk çıkana tıkla kendi gözünle gör qa
Olum dalgamı geçiyon benle ya iki tane üniversite bitirdim marmara Goztepe kampüsü anadolu açıktan
https://resimyukle.link/i/4cYkOH
Lise diyor liseeee
Tamam kardeşim sen zaten ünide okurken lise mezunu olmuyorsun sanki askerlik üniden iş hayatına geçerken tecil istiyor sen baya iyisin ha gittiğinde görürsün üni mezunu olman birşeyi değiştirecek mi allah allah
Canım kardeşim lise için 22 yaş üniversite için 28 yaş tıp mezunu ve doktora okuyanlar için 35 yaşında kadar bedelli sınırı var.
Sen yanlış bildiğin için düzeltiyorum seni saygıda kusur etmem sana ama bilmediğin şey için de emin konuşma
Kardeşim 4 sene marmarada okudum tecilim vardı ardından iki senelik anadoluya geçtim marmarayı bitirdim iki sene kullanmadıgım tecil hakkımı kullandım üni mezunu olmama rağmen bakaya kalmışsın dediler ve gecen seneden yerin belli olmuş dediler diyorum sana bedelli yapamadım yaşadıgımı söylüyorum bilmediğinden emin gibi konuşma deme bana boşuna yaa
Tecil yaşı üni için 28 ise benim neden tecilim bitti hemen iki senede güzel kardeşim niye 28 yaşına kadar ikinci ünide tecil hakkım olmadı yaa
Benim okulum uzadı 2020'de mezun oldum ben. 4 yıllık okuduktan sonra açiköğretim vs. okursan tecil olmuyor ikinci bir üniversite olduğu için. Ancak yüksek lisans yaparsan tecil oluyor
Tamam kral inşallah parayı ödersinde tecilli yaparsın ne diyim biz yapamadık sen yaparsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!