Çok sapkın bir insanım, ama acaba doğru olan bensem eğer ve diğerleri yanlışsaa (Detay okumadan yazmayın lütfen) ?

merhaba arkadaşlar. şimdi birazdan anlatacağım şeyleri yorumlamak için biraz felsefe biraz psikoloji birikiminiz muhakkak ki olması lazım. aksi halde birbirimizle anlaşamayacağımızdan dolayı, bırakın yazmayı; okumayın dahi, buradan sonrasını geçin gidin.

eskiden ahlaki olarak kendime çok dikkat ederdim. etik ve ahlak olarak mesela vücudumu gizlerdim, ama küçüklükten beri içimde aslında sapkınlık var. bu sapkınlık psikolojik olarak sadece tensel değil ruhsal olarak da var. kendime şunu soruyorum: bir insan neden vücudundan utanır? kadın göğsü, kadın kalçası, erkek alt organı, bunlar neden toplum içerisinde utanmamız gereken bir şey olarak lanse ediliyor? insanın kendi vücudu aslında herkeste olan şey, herkeste olan bir şey neden utanç duyulsun ki? neden saklanılsın? neden insanlar bu organlardan bir ahlak yaratmış olsunlar? mesela ayıp diyorlar, ama sen bilemezsin ki henüz ayıp dediğin şeyin ardında neler olduğunu. ayıp olan şey, herkesde var olan ama hiçkimseye göstermemek üzerine kurulu bir ahlaksa, bu en büyük ahlaksızlık değil mi insanın kendi vücuduna?

Çok sapkın bir insanım, ama acaba doğru olan bensem eğer ve diğerleri yanlışsaa (Detay okumadan yazmayın lütfen) ?