Baya baya zayıf, fiziği güzel birini görünce moralim bozuluyor. Neden bende böyle değilim ki diyorum. Sonra hırs yapıp hiçbir şey yemiyorum aç kalmaya çalışıyorum ama sonuç hüsran... lütfen yalnız olmadığımı söyleyin...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tam aksine bende kilo almak istiyorum.
Zayıf sen de olabilirisn ama bu aç kalarak olmaz irade gerek
İrade... cidden çabalıyorum spor yapmaya çalışıyorum bir ay boyunca spor salonuna bile gittim verebildiğim ise sadece 1 kilo
Diyet gerek
Bilmediğim bir diyeti de yapmak istemiyorum aslında diyetisyene gitmek gerek..
Kesinlikle kendi kendine yapma sakın
Yokk asla yapmam. Bakalım ya belki sadece az yiyip düzenli spor yaparak ve günde 3-4 lt su içerek bile verebilirim kilo...
Evet ama yediklerinin ne olduğu da önemli
Tabikii, mesela yağlı şekerli kola, tatlı, kızarrma türü şeylerden uzak durmam lazım. Tabi sadece bunlarla sınırlı değil
Aynen
zayıf değilde uzun birileri görünce moralim bozuluyor
Her halimizi sevmemiz lazım ama işte sosyal medyanın güzellik algısı...
he ya bir giriyorsun fındık burun dolgun dudaklar ince yüz gür kirpik gür saçlar ince bel uzun boy hepsi var awq artı birde zenginler
Evet işte onları gördükçe moralimin içine ediliyor
benimdeee olmayan özgüvenim daha da yerle bir oluyor
Kessinlikle
Hayır bozulmuyor ben tam tersi zayıftim kilo almak için uğraşıyorum çok şükür 90 kilo oldum fit bir şekilde
Adınıza çok çok sevindim. Bende işte yine tam tersi kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor yapamıyorum
Diyet spor ve psikolojik rahatlık lazım ruh sağlığı ve beslenme ikisi çok bağlı birbirine
Ruh sağlığım şu son iki yıldır çökmüş durumda sanırım ilk önce psikoloğa gitmeliyim
aşırı zzayıf görünce üzülüyorum yemek yediresimmgeliyo
Bende öyle :/
Valla ben 4 yıl önce çok zayıftım kilo alamıyordum şu an hayvan gibi oldum iki halimden de memnun değilim 😂
Belki zayıflarda senın gbı olmak ıstıyordur
Evet öyle. Zayıflar benim veya bizim gibi olmak istiyor ama kilosu fazla olanlar da zayıflar gibi olmak istiyor..
Oyuzden kafana takmana gerek yok. Ne demısler yemegın salcalısı kadının kalçalısı.
😀
Öncelikle baya baya zayıf olup da fiziğinin düzgün olması bana göre mümkün değil.
Hele ki bana kadınsı gelmesi hiç mümkün değil.
Bence böyle olup da güzelliğini heder etme.
Evet ellerimle yemek yediresim geliyor
Ama bu bir hastalık gibi bir şey yeseler bile kilo alamıyorlar :/
Belki bu halinizle daha güzelsinizdir🙂
Ama her şey yine sağlıkta bitiyor. Zayıf birisi ve asla kilo alamayan birisi için bu sağlıksız bir şey. Aynı şekilde fazla kilosu olan ve zayıflayamayan kişi için de bu sağlıksız bir şeydir. Yani her şeyin sonu yine sağlığa çıkıyor..
Tabii kilo almanın da bir sınırı var. Fazla kilo sağlığa zararlı. Ben güzellik bakımından dedim ama sağlık bakımından siz haklısınız.
bence cok zayıf kadınlarda cirkin..., kemik torbası gibi...
bence hafif balık etli olmalı kadin dedign...
bence zayıf kadınlar çok iyi
Bence böyle de dememelisin... zayıflar istedikleri için zayıf değiller. Yeterince besin alamıyorlar alsalar bile kilo alamıyorlar. Bu onların elinde olan bir şey değil.
bence zayıf olan kadınların mesela bacakları sade kemik var gibi , feminin durmuyo...,
layles katılıyorum , genelde hasta oluyorum cok zayıflar...
çok ilginç geliyor kilolu kadına obez kadına "hayır sen güzelsin" "fat shaming yapmayın" "body shaming yapmayın" deyip duruyosunuz. ama aynı insanlar fıstık gibi incecik kadınlara "tahta" "kemik" hatta "erkek gibi" falan gibi yakıştırmaları çok rahat yapabiliyorsunuz. ben burada kıskançlık ve art niyet seziyorum.
@sabah_ereksiyonu ben hafif kilolu dedim güzel...
obezde cirkin, yani asiri kiloluda güzel deyil bence
ben kıskanmam...
Bozuluyor biraz etki butlu olucak ya o ne çalı gibi insanlar😊
Yoo, ben de zayıf ve çok olmasa da kaslıyım.
Ben zayıf beğenmiyorum
Hayrı senin
Boy kilo söyler misin
Evet🤦♀️😂