Yaşadıklarım androfobi örneği mi? Erkek korkumu nasıl aşarım?

Online ortamda tanıştığım erkekler bana ses attığında bile aşırı geriliyorum. Sesi dinlemek beni çok rahatsız ediyor. Aynı şehirde olanlar buluşalım deyince anında reddediyorum. Bazen online ortamda karşımdaki sırf erkek diye dm ya da wp'ye geçiş yapmadan sohbeti kesiyorum. Çok geriliyorum.
Ailem modern insanlar, beni korku ve baskı ile büyütmediler. Çocukluğumda da başıma kötü bir şey gelmedi ama erkekler beni korkutuyor ve geriliyorum. Bunu nasıl aşarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de yaşı yakın olanlara yine tolerans gösterebiliyorum ama 3-4 yaş ve daha fazlası büyük olanlar daha ürkütücü geliyor. Bu arada çok da büyük yaşlı olanlar korkutmuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iyi niyetle yazdığınıza inanıyorum ancak muhtemelen androfobi hakkında bilginiz olmadığı için bazılarınız olayı hoşlantı, ilgi ya da cinsellik mevzusu ile bağdaştırmış.
Androfobi yaşayan insanlar eşcinsel, aseksüel olmak zorunda değil. Onlar da erkeklerden hoşlanabilir. Bu fobiye sahip olmasına rağmen evlenen bireyler de var. Kendi partnerinden korkmayıp yine de başka erkeklerden korkabilir.
Tüm erkeklerden korkması şart değil. Biriyle sevgili olarak, evlenerek çözülecek durum değil.
Yaşadıklarım androfobi örneği mi? Erkek korkumu nasıl aşarım?