İstediğin şeyler için savaşmıyorsan kaybettiklerine ağlama ! Her günü fırsat bil, aynı benle uyanma ! Yapabilir, küçük bir adımla da olsa başlayabilirsin. Dünyayı değil dünyanı değiştirmelisin. Başlamak için mükemmel olmak zorunda Değilsin. Ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın... Başlamak, istediğin şeyi elde etmen için neye ihtiyacın var?
İstediğin şeyi elde etmen için neye ihtiyacın var?
Istediğim şey; Erkek eli değmemiş Helal bir eş, bunu elde etmek için evliliğin gerektirdiği maddi, manevi bütün şartlara sahibim. ancak buna rağmen böyle bir kadın yok piyasada. Sence var mı Kleopatra 🙄
Bak yaa. diğer sorudaki yorumumu sildin. şarkı paylaşacaktım oraya. neyse sekse çağıran şarkı bu olmalı. Gülşen - Bir Taraf Seç Tenimiiiiii kokunaaaaa, dokunaaaaaa, Günahınaaaa bulayıııııp yarım bıraktın Ya kuşan zırhını ya soyun geeeeeeel İnadına yenilip kalmasın akıl
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gerçekten yürekten istemeye ihtiyacım var. Çünkü bir insan gerçekten istedikten sonra başaramayacağı şey yoktur. Yeter ki yapmak istediği şeyi kafasına koysun. Adım atsın zamana yaysın gerisi gelir bir şekilde. Zaman, istemek ve adım atmak. Gerisi kolay.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Kesinlikle güzel çıkarımlar Her olgunun ihtiyacı olan zamana ihtiyacım var bu aralar Önce dinlenip toparlanıp Sonra var gücümle savaşıp istediğimi Alacağım Ardından da hayatı yeniden yaşayacağım.
İmkansız bir şey Müslüm Gürses fıkra şarkı çıkartır ama benim istediğim bir şey olmaz İstanbul’un üç yakası bir araya gelir ama biz gelemeyiz o kadar yüzyüze aslında ama o kadar da imkansız
Öyle işte abla karanlık gibi benim için kömür karası ama gökkuşağıda onun içinde Ekşi tat gibi benim için aslında çok tercih edilmez akla en son gelen tattır ama bir kez tadarsan bütün tatları sollayan cinsten gökyüzü ve deniz gibi hep aslında karşı karşıya ama bir o kadar imkansız
Yepyeni bir hayata mümkünse yurtdışında bir daha dönmemek istiyorum çok okumak çok çalışkan biri olup kendi işimi yönetmek birde mutlu bir yuvam olsun istiyorum
Aşka ihtiyacım var. Aşk olirsa her şey olur yani aşk çok güzel bi şey zaten tüm isdediklerime sahibim. Hem nebliyim ha süper. Her şey harika gidiyo hayatım.