Yaşayacaksin.. Hissede hissede yaşayacaksın. Ne gülmekten ne de ağlamaktan çekineceksin. Büyük amaçların olacak ama herzaman küçük Adımlarla yürüyeceksin... Zor gelen şeyler yüzünden hayallerinden Vazgeçmeyeceksin... Üç kuruşluk deneyimleri hayallerinden sayma Çünkü; Bugünden sonra yaşadıklarına MUCİZE diyeceksin. Ya dünü şimdiye getirir, anarsın. Ya yarını şimdiye getirir, sanarsın. ya da kocaman bir EYVALLAH ile bugünü Yaşarsın...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Canım sıkkınken sevdiğim birinin benimle konuşması bana çok iyi gelir. ya da bişey yapacağım zaman sen yaparsın, inanıyorum sana denmesi. Çünkü bunları diyecek insanlar gerçekten samimidir. Çok şükür hayatımda değerli ve samimi insanlar var. Olmayanlar dedikleri belli.
Söz değil fakat bana iyi gelen insanlar var ya da bir şekilde kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Fazla şey yaşadım ve onlar kadar ağır şeyler, aşırı üzüntüler yaşamak istemiyorum, umarım da yaşamam. Eğer bu olurda toparlanmam hızlı olmuyor benim, uzun bir süreçten geçtiğim için değmeyecek kişiler yüzünden zamanımı iğrenç bir şekilde geçiriyorum. Bu yüzden olabildiğince bir şeylere takılmamaya ya da kendimi üzmemeye çalışıyorum…
Acılar da ruhun dumbellıdır.. Doğru kaldırmayı öğrendiğin her an bilgeliğe bir adım daha yaklaşırsın. Acıya direnme, dinle.. Sana ne anlatmak istiyor, anla ve seni güzelleştirmesine izin ver.. Sizi bilmem ama benim hayatımın altı, üstünden çok daha güzelmiş.
Kimsenin sözü falan ilgimi pek çekmez. ya da o sözler bana pek de güç vermez.
Zor anlarım da zora düştüğüm de bir şekilde bunların geçeceğine inanan biriyim. 2015 de ilk iş yeri açma deneyimim de batmıştım ve dünya kadar borç içindeydim. O zaman bile bunların benim için tecrübe olduğunun farkına vardım. Ayağa kalktım çalıştım kimseye de minnet duymadan.
Bunlar daha ne ki diyorum..6 aylık bebek çöp kutusunda ölü bulunuyor.. 5 yaşında kız tecavüze uğruyor. 10 yaşında dileniyor... 20 yaşında işsiz intihar ediyor... Çok büyük acılar var bu hayatta. Şükredin
Her gecenin bir sabahı vardır. Işıklar sadece karanlıkta yanar. Tüm güzel şeyler zorlu yollardan geçer. İnsanlar kusursuz, hayat sorunsuz olmaz. Hiçbir şey kalıcı değil. Her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsin vs. Tabii bunları kendi kendime söylüyorum 🙃
it is what it is. tam türkçe karşılığını bilmiyorum. ama kabullenmek bazen, birşeyleri düzeltmek için, en mantıklı adım gibi. bu arada türkçe benzer bir karşılığını biliyorsa biri yazabilir.