Hiçbir engel yok, Hiçbir kısıtlama yok, Hiçbir zorunluluk yok... İsteğiniz ve sizin aranızda bunlardan hiçbiri yok. Herşey mümkün... Her anlamda herşeyin olabileceğini bileydiniz, gerçekten ne isterdiniz?
Her anlamda her şeyin olabileceğini bileydiniz, gerçekten ne i̇sterdi̇ni̇z?
Isteyebilecek cok sey var aslinda maddi manevi ama ben gercekten su son birkaç yıldır kaybedilen insanlık anlayış merhamet adalet sevgi saygı irade kavramanlarinin yerine gelip tekrar insanların vicdanına kin ve öfke yerine hitap etmesini isterdim çünkü bunlar olursa zaten bir sıkıntımız kalmayacak herşey herkes düzelmiş olacak özellikle de merhamet ve adalet merhamet olmadigi için kadına şiddet çocuk istismarı gibi şeyler arttı ki haddi hesabı yok adalet kavramı yerine gelsin isterdim zengin fakir güçlü zayıf haklı haksız herkez hakettiğini yasasın isterdim yani gerçekten olabileceğini bilsem insanlığın kaybedilmiş duygularını yerine getirmek isterdim...
"Erkekler üçe ayrılırlar; avcılar, postçular ve adamlar.. AVCILAR, kadını avlayana ve istediklerini elde edene kadar çok iyi bir dinleyci ve 'kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim' diyecek kadar harika bir romantik olurlar, avlarını elde edince de yeni avların peşine düşerler. POSTÇULAR, kadını elde etmişlerdir, orjinal formuna dönmüşlerdir, artık kendisidirler, kadının üzerine ve hayatına bir posta kurulur gibi kurulurlar, yük olup dururlar. ADAMLAR ise, samimi ve sahicidirler, yalan, dolan, dümen bilmezler, yürekten severler ve sadıktırlar. Kadını her daim özel ve güzel, değerli ve biricik hissettirirler".. -Cem Keçe-
Hiçbir şey değişmezdi benim için yine istediklerim aynı olurdu. Çünkü ben bir şey istediğimde karar vermeden önce uzun bir süre zaten gülsen geçirdi o şeyi değerli bir süre kendi içinde kabul etmeye çalışırım yani kolay değil eğer bir şey istiyorsan eminim ki gerçekten istiyorumdur.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Farklı seçimlerin sonuçlarını görebilmek. Örneğin önümde seçmem gereken bir amaca ulaşmak için kullanılacak iki farklı yol var hangisini seçtiğimde neler yaşayacağımı görebilmek ve gösterebilmek isterdim. hangisini seçtiğimizde ne gibi şeyler yaşanacak vb ya da bir yolu seçtim diyelim. diğerini seçseydim neler olurdu bunu bilmek, görmek, göstermek isterdim. ülkemde de çok işe yarardı. şimdi siz bu kanuna tamam diyorsunuz ama gelecekte şöyle şöyle şeyler olacak diyebilmek isterdim.
Böyle bir maneviyata ulaşır mıyız , bilmem ama Yunus 'dan gelsin ; * * * * * Cennet Cennet dedikleri birkaç köşkle birkaç huri İsteyene ver sen anı, bana seni gerek seni
Yunus'dürür benim adım, gün geçtikçe artar odum İki cihanda maksudum, bana seni gerek seni
Birkaç dileğim var onların daha çabuk olmasını isterdim. Sonra ailemi geleceğimi garantiye alacak bir takım isteklerim olurdu. Türkiye'de olduğum için hayallerim de sınırlı kalıyor gibi hay Allah'ım.😄
E sonra dünya seyahati dünya barışı falan dilerdim. Nasılsa her istediğim olacak.
Ben kısmi olarak görüyorum zaten. Önemli bişey yaşayacaksam o hafta içerisinde alakasız da olsa rüyama yansır. Rüya yorumlama yeteneğim ve 6. Hissimin kuvvetli olması benim en büyük şansım. Bu durumumu çevrem de bilir kendileriyle alakalı da bişeyler söylememi isterler ve sorarlar ama ben müneccim değilim derim hep onlara. Sadece kendimle ilgili olan şeylerde emin olabiliyorum... ve de ilk gördüğüm insanların enerjilerinden karakterlerini hissediyorum. Ona göre ya yakın ya da uzak oluyorum
Ben direk sevdiğim erkeğin yanına gider ve bir hauat kurardım onunla hayallerimi gerçek ederdim çünkü çok istiyorum o yanımda olsun hayallerime ortak olsun her şeyi beraber yapalim gezelim her yeri ilginç şeyler deneyen harika bir çift olalım 🌿
çok şey değil... sadece kendim için de değil, para pul zenginlik de değil... herkesin karnı doysun, şu an dünyada kimse gece aç yatmasın istiyorum... Dünyanın bu haline ben dayanamıyorum çünkü... "İnsan" olmak bu değil miydi?
Yemek su derdinin olmadığı herşeyden herkesten saklı bir doğal alan isterdim. yanımda beni seven bir eş. Şakalar yapardık eğlenirdik o filmlerde herkesin öldüğü boş şehirler vardır ya. Oralara giderdik beraber haykırırdık sevgimizi kuşlara kelebeklere. Yaşardık be aga. Ama şimdi ben yanlızım. E böyle biryerde yok anca hayallerde yaşıyoruz bu hayatı.
@Biriiste56 Evlendim çünkü Çok güzel başladık onunla çok güzel yürüttük bir gün için birbirimizi kırmadan dökmeden yaşadık sevdiğim arkadaşım herseyimdi başladığı gibi güzelde bitirdik hala görüşürüz bilirim ikimizin de içi yanar ama olmazdı kabullendik
@SiriusKoç arkadaşça hala görüşür eski günlerden konuşuruz öyle gerekti öyle oldu ama imkanı olursa hayatımın geri kalanını geçirmek istediğim tek kadın
@SiriusKoç Ben kendime göre konuşuyorum. Bir mesleğim var. Bu olmasa da yapabileceğim, hayatımı kazanabileceğim birçok işi seçeneği var. Çok zengin insanlara bak. Parayı neye harcıyorlar? Milyonlarca dolarlık malikaneler, çiftlikler, atlar, arabala, yatlar, katlar vs. Karnını nyle doyurduğuna bak, o da benden fazla birşey yemiyor. O kadar mal mülk ona bir keyif verse de bazen bir anlam ifade etmiyor. Benim için de toprağa, betona, değerli taşlar veya metallere gömülen para gereksiz paradır. Sakıp Sabancı bir röportajında anlatmıştı. Allah bana dünyanın en ünlü arabalarından birini üretme imkanı verdi ama oğlumun ayağına bir ayakkabı giydiremiyorum diye. Bilmem anlatabildim mi?
Gerçek anlamda sevdiğim biri olsun ve onunla çok mutlu olayım isterdim. Aile ilişkilerim hep mükemmel olsun isterdim. Çok başarılı olmak ve fazlasıyla para kazanmak isterdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Submassive cuckold olabileceğim bir hotwife isterdim.
Muhtemelen kendimi kaybedip her zevki yaşayıp bir süre sonra tatmin olmamaya başlardım. O yüzden anlamlı bir şeyler yapmayı tercih ederim. Ne biliyim belki filmlerdeki gibi süper kahraman olurdum. Eğlenceli olurdu :)