Kişilik & Karakter Şımarmak size yakışıyor mu? -ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şımarmak en çok kime yakışır?))Bazı kişilere cidden hiç yakışmıyor.Buz dağı olsa hep diyesim geliyor. Şımarmak size yakışıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yok ya ben şımarmaya başlasam hemen g. tü kalkık diyorlar. Tamam egoist kelimesini kabul ediyorum ki boş bir egoist değilim. Ama totosu kalkık falan hoş olmuyor. Onun dışında şımartan olunca da artık içime içime şımarıyorum. 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır bana yakışmaz 😅 2 5 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Bencede 😀 Yorumla movie_colic +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Rica edeyim bari😀 Yorumla movie_colic +1 yıl Uyuzcuk 😅 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hadi soru sorda eig alalım 😀 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana yakışmaz sanki 😊 1 7 Yorumla -ViviR_- +1 yıl O da degilde benim aklım nerde biliyor musun? Salıncak taaa😀😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Pp yok değiştireyim ben en iyisi 😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Yi* Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hayır yaa.. kalsın 😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Park falan yok mu iki sallan bari ya benim içim rahat etmeyecek 😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😂 Güldürdün yaaKüçücük onlar yahu benim bacaklar uzun düşerim Yorumla u _Süveyda +1 yıl Doğru onu düşünemedim 😀😀 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakıştığını söylerler ama bilemiyorum 1 6 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Nick olay yalnız... Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ya sorma değiştiğini zannediyordum ama degismiyormus Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ben ciddi dedim Güzel yani Yorumla Düzbirisi +1 yıl Allah Allah bunu diyen ilk kişisin ☺️ ben de isminizi virvir okumuştum ☺️ Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yok yok senelerdir vivir😀 Yorumla Düzbirisi +1 yıl Memnun oldum ☺️ ismimi begenmemin şerefine takip gonderdim Yorumla