Bu kızla buradan tanışmıştık. Kendisi 25 yaşında idi. Her sıkıntısı ve derdin de iyi bir dinleyici olup destek olmaya çalıştım. Bugün bu olay yaşandı. Son mesajın da istemsizce güldüm. Aht etmedim halbuki gidenin kapısı ardına kadar açık umurumda olmaz 😄😄
Kusura bakma ama hemen inanarak ve güvenerek enayiliği sen yapmışsın, "bir daha bir allahın kuluna güvenirsem ne olayım" nedir ya daha az pick me bir cümle kursaydın keşke Ğdçwjdşsçdksşx buradan tanıştığın bir kız yüzünden insanlara olan güvenin kırılıyorsa zaten en başında sende bir sorun vardır kendini geliştirmesi gereken sensin 🤠
Her insan bir değildir değil mi? Burada bilgili, olgun karakterli, güzel kalpli insanlar da mevcut. Sen hiç mi yanılgıya düşmedin hayatın boyunca bayan bilmiş?
Ya böyle bazen olayların içinden alıyorum kendimi izliyorum dışarıdan karşımdakinin amacı belli ve işlediğini sanıp devam ettiriyor ya kafasındakini daha da eğleniyorum 😄
Bir insana, bir canlıya bir şeyler katabildiğin sürece bu dünya da varsın. Bir başkası gelsin canım sıkkın çıkamıyorum bu işin içinden desin yine dinlerim yine destek olmaya çalışırım. Karşımızdakinin yerin de biz de olabilirdik. Gibi bir düşüncem var. Onlar yine bildiğini yapsın işleri bitince defolup gitsinler. Yeter ki kendi benliğimizi unutmayalım. Böylelerinden farkımız bu olsun.