Denizin sesi, kokusu ve denizi izlemesi bana her zaman huzur vermiştir. Özellikle gün batımını ve güneş doğduğu zamanı çok severim. Deniz size de huzur verir mi...✔ #Acid_Qeenn.🧚♀️
Inanılmaz huzur veriyor bana kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum her seferinde. Özellikle ortam sessiz olacak sadece denizin sesleri gelecek kulağına terapi gibi bir an oluyor. Bunun için sabah saatlerinde sahilde oturmayi çok severdim. 2 senedir pek gidemiyorum eskisi gibi çalışmaktan vakti olmayan insanin hali bir başka olur. Evime yakın bir sahil olsa hep giderim de oturduğum bölgede şansıma her şey uzak.
Deniz bana huzur veren yerlerin başında geliyor. Hem kokusu hem sesi hem de görüntüsü tam olarak bir şifa kaynağı. Ben de denizi olan şehirlerimizin bir tanesinde yaşadığım için bu nimetten çokça nasipleniyorum Elhamdülillah 🌹
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Denizin sessiz, uslu, sakin, dingin karakteristik yapısı bana çok huzur verir. Ruhumu doygunluğa ulaştırır. Çakralarımı açarak beni çok memnun eder. Denizi izlemek cenneti izlemek gibidir.
Her yıl senelik izinde denize yakın sessiz bir yere tatile gideyim diyorum, işlerin yoğunluğu nedeniyle bir türlü fırsat bulamıyorum. Sesi kısık müzik eşliğinde dalga seslerini dinlemek vardı.
Denizle büyüyen bir insanım ve hemen hemen her gün görüyorum denizi.. Derdim de, mutluluğum da, göz yaşlarımda, bazen gece bazen gündüzleri deniz oldu yanımda.. Keyifli geceler..
Hemde nasıl gözümü kapatıp denizin sesini dinliyorum. İçtiğim sigaradan bile keyif alıyorum ve iyot nefesimi açıyor. Mavi benim için yaşam sevinci ve nefes alabildiğim ender yerlerden biri
Deniz çocuğuyum balık misali büyüdükçe yazlardan sıkılmaya başlasamda kalabalık oluşundan dolayı sarı yazda eylül sonundan itibaren denizin keyfine doyum olmuyor
Orman ya da akarsu daha çok huzur verir. Deniz genelde tatilcilerin, yani tatil yapabilecek düzeyde ekonomisi ve yaşamı olan sınıfın kendini ödüllendirdiği cazibe yerleri olduğu için icim sıkılıyor.