Hayatında sıkıntı dert görmemiş, Lüks arabasından inip de bir adım çarşı gezmemiş, ömrünü plazalarda ve avmler de baba parası ezmekle geçiren, baba evinde prenses çıtkırıldım 😂 ve hayatı toz pembe sanan insanlara ne söylemek istersiniz?
(Çok sık rastlıyorum bu tarz insanlara. Ne diyelim allah başka zeval vermesin 😂)
Hayatı toz pembe sanan insanlara burdan ne söylemek istersiniz?
bende dediğiniz gibi büyüdüm.. baskıyla büyümüş kapalı bir hayat yaşamış maddi durumundan dolayı hayatını yaşamamış kişiler zannediyor ki herkeste öyle yaşasın bu da yanlış.. fakirlikte zenginlikte ayıp değil.ülkenin kötü yönetilmeside buna etken adalet eşit paylaşım olursa bu durumlar yaşanmaz. avrupada çok zenginde orta hallide yani patron ve işçi mercedese biniyor.. ben sevgilimle yaşıyorum hizmetçimizde var onuda çok seviyorum şımarık biri değilim. sosyal medyadada mesajlara bakıyordum ama bir kadınla konuşmayı bilen nerdeyse yok gibi kibar olabilir bir erkek daha ilk dakikada argo ve cinsellik konuşursa kusura bakmasın yallah derim.çabuk kırılıyorum çıtkırıldım olabilirim size göre
soruda cevapta genel şahse hitaben değil. fakir olabilir bir insan ama kibarda olabilir. ama fakirlik 3. dünya ve oligarşik ve monarşi yönetimlerde oluyor. avrupada hiç çalışmasanda parasız kalmazsın gerçekten durumun kötüyse haftası gelmeden dolaplarını dolduruyorlar aklına ne gelirsede var içinde. beyaz eşya alamazsan belediye vakfına gidersin haklıysan verilen fişle istediğini bedava alırsın fazla yazdıysamda kusura bakmayın ama türkiye ekonomisi çok kötü haitiyi geçtik enflasyonda eylülde güney sudanı geçiyoruz enflasyonda gençler ekonomi yüzünden iş bulamıyor bulsada az para sevgili olamıyorlar evlenemiyorlar bu da sosyal bir zulüm ve eziyet pembe gören çok az kapkara
bu yıl 4 hafta tatil yaptık söylemem lazım miktarı 45 bin tl verdik antalya rixos'ta çok para bir düşünün hiç türk yoktu orada benim hala içim sızlıyor düşününce kendi ülkende tatil yapamıyorsun zenginler lüks içinde rahat etsin fakir köle gibi üç kuruşa çalışsın anca karnını doyursun akrabalarımdada böyle kişiler var sürekli yardım etmeye çalışıyoruz
O pembeler bir gün mor olacak sdghj.. İşin şakası bu da.. Hiç kimsenin tuzu kuru değildir. Kuru olan tuzlarda bir gün ıslanır.. Hayatında aşk, para, eğlence vs. her şey yolundayken, kendi tabiriyle saplandiği kör noktaya takılı kalıp hayatini noktalayan insanlar biliyorum.. Velhasılı imtihan dünyası, kara gün kararıp kalmaz.. Ama güneş de her gün Doğu'dan doğmaz.
Rica ederim. Bu görüşün altındaki Pozitiff bakış açınız etkiledi. herkes (ben dahil) o insanların toyluğundan, dertsiz hayatından ve gamsızlığından dem vururken, sizin " biz çektik onlar çekmesin" mantığındaki iyimserliğinize minnettarım. Bu görüşü 8-9 kere tekrar tekrar okudum. Kısa ama içi dolu bir görüştü. Neyse emre sus artık 😂😂
Hayatını toz pembe yaşayıp benimle sürekli iletişim kurmak isteyen insanlara hayatında bol sağlık ve başarı dolu yıllar diliyorum. Toz pembe zannetmekten ziyade dünyayı kendi etraflarında dönüyor zanneden insanlarımız mevcut. Aslında bu sitede ki çoğu üyeler öyle. Kendisini yetiştirememiş, sorumluluk bilinci oluşmamış ve tutarsız insanlar. Bir de 18-22 yaş arasında ki herkes kendisini büyük ve tecrübeli zannediyor. Tamam insan yaş ile değil yaşadıkları ile büyüyor ama bir şey yaşayan insanlarda onlar gibi zırvalamıyor. Bunu da bu hayatta büyüyen insanlar anlıyor. O yüzden böyle insanlarla fazla samimiyet kurmamanı öneririm. Çünkü iletişim belirli bir yerden sonra kopuyor.
18nden sonra herkes gerçek hayatla tanışır Üniversiteyi bitirip iş hayatına başladığın zaman ya da evlendiğin de hayatın kaç bucak olduğunu öğreniyorsun padişahın kizida olsan bu hayatın her zaman bir kötü yüzü vardır ve bu tarafla Allah'ın her kulu tanışır.. kaçamaz.. Amaç ruhu ve nefsi terbiye etmek, iyi olana sükretmeyi öğrenebilmek ve kıymet bilmek için o zor yola hepimiz mecbur sapacaz. Allah yardımcımız olsun ))
Çevremde ne kadar maddiyatı yüksek kişi tanıdıysam aile sevgisinden mahrum tiplerdi yani hayatı toz pembe olsalarda içlerinde bir kara mevcuttu 🙄 maddi açıdan şanslı doğanlara bişey diyemem Allah başka dert vermesin 😅😂
Hayat asla sorunsuz, problemsiz degildir ve olmayacaktir. Hayat dedigin icgudusel olarak yasamda kalmak, yemek icmek ve uyumaktan ve uremekten ibarettir. Sezen ablaninda dedigi gibi; yasamak dedigin uc brs kisa mutlu andan ibaret...
Bir şey söylemek istemem, zamanı gelince gerçek rengini göreceklerdir. Herşeyi yaşayarak öğrenecekler, biz ne desek de inanmaz hayatı toz pembe görenler zaten, böyle devam etsinler.