Kişilik & Karakter Gece insanı mısın gündüz insanı mı? İdealistBeyin Takip Et Xper 4 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gündüz ben ☀️☀️☀️ Gece Gündüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece insanı mısın gündüz insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Gündüz, geceleri genelde gözyaşı döküyorum istemeden de olsa yalnızlık basıyor oysaki sevdigimde var yani 1 0 Yorumla
ceraunophiles Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Size iyi geceler dilerim sevgili gececiler.. Gündüz canlısıyım ben. 2 0 Yorumla
MaviRenkliBirCanavar Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Gece.Küçükken de böyleydim ben, herkes yatmadan uyuyamazdım. aslında gece bekçisi olacaktım, sen beni hiç tanıyamayacaktın.Zaga -Okan Bayulgenre-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft 0 0 Yorumla
Ruzgarh Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Gündüzler torbaya mı girdi? Neden gece insanı olayım 😅 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bana gece de gündüz de aynı hayatım hep evde geçiyor yaşadığımı unuttum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Geceyi seviyorum ben. 1 0 Yorumla
Hgghjhghh Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ne engelliyon orosspuu seninle bi opusurum varya dudaklarini dilini dislerini yalaya yalaya eme eme sömururum o dudaklarini yapisti mi birakmam offf 😀 0 0 Yorumla
sla-veyim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl gece insanıyım yaa gündüzler saçma sıkıcı 1 0 Yorumla
Paşa_Yusuf Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. gece en iyisi sessiz ve sakin 1 0 Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gececiyim 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gündüz, geceleri genelde gözyaşı döküyorum istemeden de olsa yalnızlık basıyor oysaki sevdigimde var yani
Size iyi geceler dilerim sevgili gececiler.. Gündüz canlısıyım ben.
Gece.
Küçükken de böyleydim ben, herkes yatmadan uyuyamazdım.
aslında gece bekçisi olacaktım,
sen beni hiç tanıyamayacaktın.
Zaga -Okan Bayulgen
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Gündüzler torbaya mı girdi? Neden gece insanı olayım 😅
Bana gece de gündüz de aynı hayatım hep evde geçiyor yaşadığımı unuttum
Geceyi seviyorum ben.
Ne engelliyon orosspuu seninle bi opusurum varya dudaklarini dilini dislerini yalaya yalaya eme eme sömururum o dudaklarini yapisti mi birakmam offf 😀
gece insanıyım yaa gündüzler saçma sıkıcı
Geceler
Sırdaşım oldu
gece en iyisi sessiz ve sakin
Gece
gece
zikiş insanıyım severim gecerim
Gececiyim
Gündüz
🌃 Gece🦉
Gece
Gece..🤌🏻