2019 dan sonra hayatim müthis ilerlemeye basladi. Resmen hayat bana güldü önümdeki yollar hep acildi. Ama gel gelelim ki su son 3 hafta boyunca resmen cehennemi yasadim. Üst üste yasadigim aksilikler Belalar bi türlü birakmadi pesimi. Neye elimi attiysam elimde kaldi. Hatta nefes almam bile bana zararla ger dönüs yapti. Neyi yanlis yapiyorum anlamis degilim. Ertesi günw uyanmaktan korkar oldum. Hergün mü bi aksilik olur. Cok sükpr bjgün hersey yolunda gibi. Yolunda demeye bile korktum bi an. Bakalim uyuyana kadar kötü birsey yasamazsam bugünü kurtardim diye sevinecegim.
Son özellikle belirli bir süredir gerçekten hiç iyi gitmiyor hiçbir şey yoruldum ya bir durup dinlenmeye ihtiyacım var ama işte kim duyacak kim görecekAncak istediğim yerde kendim çırpınıp gürcan bir gün ölüp gideceğim öylece
Şimdilik akıştan memnunum, ama ufak değişiklikler de istemiyor değilim. Sadece hangi konularda ne istediğimi bilmediğim bir dönemdeyim. O da normale döner yakında.
Hayatım şu an bir yöne doğru ilerliyor mu bunu bile bilmiyorum. Fakat kötü yöne gitmesinden iyidir. Olduğum yerdeyim. Sanırım rotasız bir şekilde ilerliyorum. Bu yolun sonu güzel bir yere çıkar. Mutluluk içinde hayatımızı idame ettirebiliriz.
Ülkenin geldiği nokta büyük endişe yaratıyor sadece. Ne olacağımız, ne yapacağımız ve sonumuzun nereye varacağı hiç belli değil gibi. Olaya kişisel bakamıyorum son günlerde. Kafamda deli sorular.
Durdu ne ileri ne geri... yerimde saymaktayim çırpındıkça batarim korkusuyla iyiye yönelik bisey de yapamıyorum tıkandı hayatım kördüğüm oldu çözülmüyor...🤔
Kötü yönde aile içi problemler var sınav var okul açılacak üstüne üstlük sırtıma bı kaç tane daha bıçak eklendi. Elim küçük sırtıma gitmiyo. Kendi kendime çıkaramıyorum da.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok şükür şu an her şey bundan daha iyi olmazdı herhalde