Kesinlikle doğru değil, aksi durumlarda; insanın yüreğine yumruk gibi oturan çiledir. Üzücü bir şey ama daha fenası, bunu fark ettiğin halde devam etmektir ilişkiye. Düşündükçe yıldırım gibi düşersin. Tümden kopmaya gücün yetmez ama sürekli zorlamak da gurura uygun düşmez. Gider gider gene gelirsin biraz daha konuşayım, belki sever diye. Lakin durum o kadar kolay değildir, beklentiler yine büyür ve yine boynu bükük kalır. Hiç bir şeyin faydası yoktur çünkü senin kadar sevmemektedir. İyi niyetini, saygını, temiz sevgini kirletirsin bu acıya dayanmak için. Söylesen, ya bunda büyütecek ne var derler hedef kişiler size. Sana göre ne var tabii, rahatsın tabii, bilemezsin ki kaybetme korkusunu, günlerce düşünüp karşısında rahat durmaya çalışarak kendine gülmenin ne demek olduğunu, saatlerce mesaj beklemenin nasıl bir zulüm olduğunu... Bu kişilerin sonra ki zamanlarda sizin yarınız kadar sevmeyen bir kişiye aşık olduğunu ve çile çektiğini görünce bu dünyada birilerinin birilerine imtihan olduğunu anlarsınız…
bazen sevilsen de zorlasan da sevemezsin, bazen sevsen de sevilmezsin.. ama şöyle bir gerçek var arada ki elektrik birisine pozitiflik hissediyorsan o da sana hissediyordur negatiflik hissediyorsan o da sana öyledir enerji çok önemli gözün göremediği şeyler var hayatta
Tabi ki koca bir yalan bu... :) Yaşam daki şans ile ilgili. Kimileri çok şanslı biliyor musun? Sevmeden seviliyorlar... Hoş değerini de bilmiyorlar öyle olunca da... Orası da ortada...
. . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Hayir. Ben sevdim o uzaklasti öncesinde iliskimizde en cok seven oydu ama ben uzaklasiyodum bu sefer. Şimdi kopek gibi onu istiyorum ama en son benden uzaklasan oydu. Netice olarak cinsellikte kaldik. Simdi o da yok cunku uzaklarda. Seni sevmeyni seversin. Bu hep boyle
Neye göre fazla sever. Sevgi senin dediğin gibi bir tuş misali ya sevmiş ya sevmemiş değil. Bir pet şişe düşün adam 50cc lik sevgi öğrenmiş ve o şekilde yetişmiş. Sen 250cc lik sevgi beklersen bu imkansızdır. Bilmediği bir şey için onu suçlayamazsın. Dün neredeydi? Bugün nerede? Yarın nerede olucak bilemezsin. Bugününe bakarak yorum yapıyorsun.