Rüyamda değişik şeyler oluyor yükseliyorum?

Arkadaşlar merhaba rüyamda değişik şeyler oluyor böyle olanlar var mı anlatıyorum öncellikle 2 kere yaşadım şimdi uyumaya çalışıyorum önümde kedim uyuyordu bende uyumaya çalışıyordum daha sonra bi kısa rüya gördüm ordan kalkıp karanlık bir odaya girdim sonra bi gözümü açtım (rüyamda) önümde kediyi görüyorum herşey aynı sonra tekrar yumdum sonra fısıltı sesleri duydum tekrar gözümü açtım herşey aynı ama önümde bulanık şeffaf bişey hareket ediyordu euzubis dedim ağzım kapandı kıpırdatamadım sonra birden ruhum yükselmeye başladı yani ben yatıyorum ama yükseliyoeum yukarı doğru kendi yattığımı görüyorum ve delice aşağı inmeye çalışıyorum içimde besmeleler çekiyorum sonra gözümü açtım çok korkmuştum ilk defa böyle bişey yaşadım çevremdekilere anlattım herkes karabasan falan dedi sonra tekrar ona benzer bişey yaşadım biraz önce uyumaya çalışıyordum gene uyuduğumun farkında değilim çünkü arada gözümü açıyorum herşey aynı fakat bunu rü ya da yapıyorum bugün halamda kaldım gözümü açtığımda o odayı görüyorum zaten normalde de rü ya da da sonra gözümü kapatıp tekrar açıyorum kendi evimizde annemin odasındayız yatağın ucunda yatıyorum kıpırdatamıyorum annem ve kardeşim uyuyor sonra tekrar gözümü açıp kapatıyorum aynı odada yatağın farklı yerindeyim kedim var o atlıyor yatağa şimdi ki kedim ve ölen kedim ölen kedimi görünce seviyorum ama orda rüya olduğunu anladım çünkü kendimdeydim ve ölen kedimi gördüm daha sonra tekrar ben yükselmeye başladım arkadaşlar geçen Seder merak etmiştim yükselsem nolur diye nereye giderim diye bu sefer aşağı inmek için direnmedim ve ruhum tamamen ayrıldı atık yükseldim odanın içinde tavanın oradayım yürüyorum farkındayım rü ya da olduğumun bir adım attım sonra herşey yok oldu ve gözümü açtım. Yorumlarınızı merak ediyorum
Rüyamda değişik şeyler oluyor yükseliyorum?