Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Bazı şeylerin yalan olduğunu bile bile yine de inanıyor musunuz?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Yalan olduğunu bile bile değil ama bazen yalan dahi olsa kendi istediklerimi duymak istiyorum. Duyunca da iyi gelmiyor doğal olarak ama yine de doğrulardan kaçmak o an için kurtarıcı gibi geliyor.
Bunun dışında bile bile değil de yalan olduğunu bilmeden inanıp doğru sandığım sözlerin peşinden gittiğim oldu. Ki bu çok daha acı bir sonuç veriyor. Doğruluğuna inandığın sözlerin yolun sonuna kadar gelmeden yalan olduğunu anlamayınca yol boyunca o yalan önünde koca dağlara dönüyor.
Merhaba,
Hayır inanmıyorum. He zamanında pek tabi bir çok şeye inanmış gibi yaptım. O zaman öyle olması gerekiyordu. Duygularım beni esir aldığı dönemlerde yaşadığım şeyler sadece.
Tabi ki zaman bu yaptığımın sadece kendimi kandırmak olduğu fark ettikten sonra hiçbir şey eskisi olmadı benim için. Artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor ve daha rahatım. Kimsede kendine yalanlardan bir mutluluk çıkarmaya çalışmasın mümkünse.
Eskiden evet...
Ancak artık hayır. Her ne olursa, olsun yüzleşmek istiyorum...
Nefesim ve ruhum daralıyor aksi olunca... Bir de her ne olacaksa olsun diyorum. Öyle maceraperest bir tarafım da var... Elbette korkmayan...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .
Göz göre göre inanmakta saflığın alâsı olur.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
47Cevap
Yalan demeyelim de aurasından yayılan enerjiden, söyledikleri ile gerçekteki düşüncelerinin birbiri ile tam örtüşmediğini farkettiğimde tepki vermem... Bu örtüşmeme tam olarak yalan diye adlandırılmaz. Anlatılan şeyin abartıldığı ya da minimalize edildiği ile alakalı... Bu aura okuma yetisi ile yaşamak pek keyifli değil ama bu gerçek.
Eğer yalanıyla bana zarar verecekse, karşımdaki kişiyi uyarırım.
Eğer zararsız, küçük bir yalansa inanmış gibi yaparım. Karşımdaki kişiyi bozmadan, dikkatle dinlerim. Hatta onu destekleyecek anekdotlar söylerim.
Nedruî 🌿
Bazen o kadar inandırıcı yalanlar oluyorki özellikle askerdeyken basimiza geliyordu dışarda yalanı soyleyen adam içeri gelince kendi söylediği yalana inanıyordu😂😂
Evet inanıyorum bazen salak rolüne yatıyorum karşı taraf inanmış zannediyor onun haraketlerini izlemek zevkli geliyor bana ama içten içe de istediğimi yapıyorum
Yalan olduğunu bildiğim şeye inanmam ama bile isteye devam ediyorsam o zaman kendi tercihim der susarım
Sahteliğe ve ikiyüzlülüğe tahammül edemediğim için yanlız ve asosyalim İnanmıyorum dediğimdede ben suçlu oluyorum. Hee he diyip geçiyorum😀
Realist ve belli bir olgunluğa erişmiş bi insanım. Acıda olsa gerçeği doğruyu bilmek isterim
Birkaç sefer yakaladım ve göz yumdum. Belli etmedim. Ama insan cidden üzülüyor
İnanmıyorum. Salağa yatıp neler olacağını izliyorum. 😁
Birşeylerin yalan olduğunu anladığımda direk soğuyorum.
inanmıyoruz inanmak istiyoruz sadece sevgi böyle bir şey görmeden duymadan inanmayız.
Karşımdaki yalan 🤥 söylüyor olsa dahi yüzüne vurmam bunu çünkü o onun yalan 🤥 ı
herşey bilipte ona inanmak istiyorum kendi inandırma çalıştıgım oluyo
İnanmıyoruz, muş gibi yapıyoruz taki biriktirdiklerimiz bir apse gibi patlayana kadar.
insan inanmak istediğine kanar bu böyledir..
keşke kimse kimseyi kandırmasa
Göz göre göre inandığım ama yalan olduğunu bildiğim şeyler oldu. Bazen görmezden geliyorsun…
Yok valla inanmıyorum bir de yüzlerine vuruyorum 😂
Yalan söylemediğim gibi yalanlarla kendimi oyalamam da. Çözüme yatırım yaparım.❣️❣️
Bazı şeyler ne kadar acıda olsa canımıda yaksa hiçbir zaman kendimi kandırmam gerçeklerden kaçmam
Bem yalanı kabulenemem sonucu ne olursa olsun keser atarım.
Hayır. Takıntılıyım ben. Yalan olan şey çıkmaz aklımdan. Doğruymuş ya da sanki olmamış veya yokmuş gibi davranamam.
Yalan dinlerim ama çaktırmam yemiş gibi yaparım. Daha ne kadar ileri girebileceğini görmek isterim
Seven insan katlanır ama sevilmeyen insan ne olursa olsun yine katlanır 😔
Yalan olan bir şeye neden inanayım.
Hayir kendini kandırmak olur bu
Yok sadece ihtiyacım var kendimi kandırmaya yoksa hiç yaşayamam
İnanmıyorsun ama inanmak istiyorsun
İnanıyormuş gibi yaptığımiz da oluyor fıstığım
İnanmam hadi lan oradan bakışı atarım.
Hayır daima realist yaklaşırım
İnanmiyorum bazen akisina birakiyorum sadece
İnanmış gibi yaparım, umurumda olmaz sonrada.
İnanmış taklidi yapıyorum
Yalan olduğunu hissedersem,, inanmam..
Yapmak zorunda gibiyim
İnanmak zorunda kalıyorum
insanlar belkı ınanmak ıstıyordur.
İnanmıyorum kendimi de kandıramam
Alayli şekilde dinler sonra pisman ederim.
İnanmış gibi yapıyorum
İnanmıs gibi yapıyorum ama inanmıyorum.
Hayır asla kendimi olmayan şeylere inandırmam
İnanmış gibi yaparım.
Yalan yatsıya kadarmış fazla sürmez yani.
Cıks inanmam asla kendimi avutmam
İnanıyor gibi yapıyorum
Inanmam. O kadar aciz değilim
Aklımı kaybetmedim şükür
Hayır. Gerizeqqalimiyim ben
İşte buna kendimizi kandırmsk diyoruz.
İnanmam yalandan midem bulanıyor
Evt Quantum falan xjshjsbsjxbd
Hayır tabi ki
#perso
neden öyle bir şey yapayim
Evet salağa yatmayı severim