Bazen iyi niyet besler ardından o iyi niyetin kötü sonuçlarına maruz kalırsın. Bazen elin açık olue sonra bir bakmışsın başka yerini açık bırakırlar. Kimi zaman merhamet gösterirsin acıma yetime koyar bir tarafına olur. Senin kendine yerleştirmiş olduğun ve edindiğin hangi karakter özelliğin (iyi yönde olan daha çok ama kötü olan özelliğin de olabilir) yarı yolda bırakıyor ya da üzüyor? Yaptığın iyiliğin karşılığını alabildin mi?
Yalan ve dolan
Aşırı egoistlik ve narsistlik
Üşengeçlik ve hırs
Vicdan ve merhamet
Kıskançlık
İyi niyet
Cimrilik, hırs, menfaat, karşı tarafın iyiliğini düşünme, aşırı cömertlik vb. gibi özellikler düşmanım
Birincisi kolay inanıp güvenmem, ikincisi tahammülsüz olmam kendi işimi kendim görmem lazım illa, üçüncüsü eğer bana kariı bir haksızlık yapılıyorsa daha doğrusu haksızlık değil de paylaştığım bir özelimi baskasından duyuyorsam sessizce o kişiden uzaklasıyorum irtibatı kesiyorum ağzına s… gereken yerde 😀 içimden gelmiyor
Bu zamana kadar gösterdiğim iyi niyet hep sorgulandı. Kimsenin kalbini kırmamak için çaba harcadığım halde hep yanlış anlaşıldım. Evet bundan dolayı çok yaralandım ama huylu da huyundan vazgeçmiyor işte.