Bunca , sahtekarlık, bunca karaktersizin içinde, karakterli olmam, evet herkesin tuhafına gidiyor, insanların hayatları boyunca hep kötü kalpli adi, insanlarla sınanmış , zamanla alışmışlar karaktersizliğe , kibar bir hanımefendi oluşum, ileri görüşlü ve olgun olmam, herkesi tribe sokuyor, sanki hiç hayatlarında insan gibi bir insan kadın gibi bir kadın tanımamış gibiler... Ne denebilir ki.. Kötü kadınlar iyi adamlara.. İyi kadınlar kötü adamlara.. Denk geldi.. Hepsi bu.. En tuhaf buldukları şey Dürüstlüğüm !
Davranıştan ziyade düşünce tarzım ya da hayata bakış açım farklı geliyor çevremdekilere. Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama şöyle güzel bir söz var: "Hayatta en korktuğum şey, herkes gibi olmak." Herkes gibi olmamak güzeldir.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet var. Yakın çevrem çok iyi bilir. Bazı eşyalarımın sırası olur öyle kullanırım. O sıra asla karışmaz. Bide çorap takıntım var rengarenk alırım. O kadar çok ki. Bir 10 yıl çorap almasam çorapsız kalmam.
İlki tutarsız olmaları. Bir insan kendisini ve ne istediğini hiç mi bilmez arkadaş. 20 yaşını geçmiş bir insan kendini neden geliştiremez anlamış değilim. Düşüncelerinle , davranışların aynı olacak çok basit.
İkincisi gamsız , umursamaz , ağır hareket eden ve sürekli geç kalan tipler. Dört özelliği hep bir arada bulundurur bunlar. Tez canlılık eksi beş. Yürüyüşü ve konuşmaları bile insanı yorar.
Üçüncüsü sürekli bir isteği olan insanlar. Şu var mı? Şunu yapak mı? Buraya gidek mi? Borç verin mi? Sanki anası babası biziz. Derdi bitmez bunların.
Uyumadan önce tüm aralık kapıları kapakları kapatırım neden bilmiyorum korkutucu gelir o aralıklar birde sahile gidip tek başıma oturup denizi seyretmeyi severim kedi gelirse kedi severken izlerim ben bunları yaparken garip bakıyorlar tuhaf varsaydıkları şey ne çözemedim hala
Sürekli baska insanlarin kendileri icin vermis olduklari kararlari sorgulamalarini tuhaf buluyorum. Örnek biri evlenmemeyi secmis, biri evli ama cocuk dogurmamayi, biri acilmayi, digeri kapanmayi, baskasi okumayi veya okumamayi. Bunlar sadece kisinin kendisini ilgilendirir. Yinede bu konular hakkinda kendi yorumunu yapip bunu birde dile getirmelerini, kisinin kendisini aciklamak zorunda kalmasini anlayamiyorum.
duygusal bişi izlediğimde hem ağlayıp hemde kahkaha atmam ama elimde olan bişi değil, aşırı açık sözlü olmam aklımdan geçeni direk söylemem, genelde düşünce tarzım herkesden daha farklı, duygusal olaylar karşısında tepkisiz soğuk olmam
Var kapı dolap çekmece açıkken aralikken uyuyamam yattığım yer düzenli olucak yatmadan mutlaka tüm fişleri çekerim, ocağı fırını kontrol ederim kapalı olduğunu bilsem bile ocağa yine de bakma huyum var.
Mesela onların yaptığı gibi asla ikili oynamam.. Doğrudan yüzlerine küfür ederim.. Bu yüzden garip karşılanıyorum.. Umurumda mı? Hiç sanmıyorum.. Keyifli geceler..
Bir anda kendi kendime konuşmaya başlarım kendim de nedenini bilmiyorum ve sohbet ortasında kelimelerin kafamda oluşturduğu durumlar yüzünden hemen başka birşeyi düşünür ve sonra da onun hakkında konuşmaya başlarım fazlasıyla can sıkıcı oluyor diğer insanlar için
@Betül_aru yani bunun bir sorun olması ile sorun olmaması arasında bir fark var ben mesela konuştuğum zaman düşüncelerimi sadece söyleme döküyorum biriyle sohbet eder gibi değil kendi kafamdaki cevap arayışım ile ilgili
biri şarkı söylediğinde sesinin nereden geldiğini hissedebiliyorum. Sallıyorum boğazının ön tarafından, arka tarafından, damağının altına yaslanarak veya üstüne yaslanarak vs. Ne alaka ben de anlamıyorum ama cidden herkesin sesinin hangi yönleri izleyerek çıktığını anlıyorum. Millet de garipsiyo doğal olarak
Galba herzaman simsiyah giyinmem ve bir kıza göre konuşmalarım kaba olması erkek gibi sohbete daldığımı söyleyenler var selamın aleyküm diye girmek garip değil bence
Aklımla degil, duygularımla hareket ediyorum hep Bu da bana her zaman hayatinin hatasını yaptıran, asla akıllanmayan igrenc bi kadin yapıyor iste. Belkide psikolojim bozuk 😑 ama bu durum 5 yaşımdan beri var ve hayatim hep b. k gibi oldu
Evet hemde çok. Hemcinsime ilk görüşte aşık olmuştum. Ama lezbiyen değilim yani bir erkeğin bir kadını arzuladığı gibi arzulamıyorum. Ama bildiğin kıza aşırı düştüm ve bu 7 yıldan fazladır devam ediyor. Unutamadın maalesef.