Sadece öndeki, yerdeki altınlar 25 ton. Yaklaşık 12 milyar TL. En yakın arkadaşımı değil, hiç bir arkadaşımı satmam. Çünkü öldüğümde bu altınlar benle gelmeyecek, ama arkadaşımı sattığım sonsuza kadar unutulmayacaktır... @. @
Bu kadar altın karşılığında en yakın arkadaşınızı satar mısınız?
Ben kimseyi bedeli ne olursa olsun satmam.. He ama şunu belirtmek isterim ki eğer satıldığımı anlarsam o zaman , işler çirkinleşebilir asla garanti vermem.. Ben mezara kadar dost olmak için tüm kalbimi ortaya koyarım.. Gizli kapaklı işler çevirmem.. Zaten bu sebeple insanlar tahammülsüzler.. Onlara uyum sağlamıyorum, kendi bildiğimi okuyorum.. Yüze başka arkadan başka konuşmuyorum.. Ben adam gibi adam olurum ama karşımdaki adam olduğu sürece.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Diğer tarafa benimle gitmicek nasılsa gadası. Önemli olan iyi anılmaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla en yakin arkadasim malin teki ulan plan yapiyorum yarin suraya denize gidecez araba da ayarladim diyorum tamam hos huzel aksamda diyorum yarin net napacaz son kez diyorum bak bilmem diyor bana bi de bu mesajida gece atiyor ulan gecti gecti ayrica bilmem ne? Ben sunu anladim asla asla kimse icin bisey yapmayin ne olursa olur bu asla yapmayin. Sonunda nankorluk yaparlar. Unutmayin esek ayni esekdir istedigin kdr nasihat ver dilinde tüy bitsin eseeek ayni eseeeekkktir