Küçük yaşta hayal edip büyüyünce çok farklı bir şey olduğunu öğrendiğiniz bir şey var mıdır? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Küçükken bir erkek sandalyeye oturup kalktıktan sonra kadın oturursa hamile kalma ihtimali var sanırdım bir de mobese kameraların iç sesimizi okuduğunu sanırdım :D
Sadece seçilmiş kişilerde kredi kartı olduğunu ve ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde temin edildiğini sanıyodum. Ay sonu ödendiğini duyunca şok olmuşum ne anlamı var o zaman diye
6 yaşlarında felanım film izliyoruz, filmde ailenin yeni bebekleri olmuştu ben de kendimce içimden aa poposundan çıkardı bebeği demiştim ama meğerse popodan çıkmıyomuş 🤦♀️😂
Ben ezanı allah okuyor zannediyorum bir de , evlenince çocuk kendiliğinden oluyor zannediyordum öğrenince acayip şaşırmıştım o yüzden de evlenmek istemiyordum 😂
Cevap
10Cevap
Filmlerde ölenlerin gerçekten öldüğünü zannediyordum 🤦♀️🤦♀️
Küçükken zannederdim ki büyüyünce istediğim herşey olacak ama yanılmışım
Filmlerin sürekli oan cekildiklerini sanıyordum 😒 çok saf bir çocukluk yaşadım. 🤦♀️
Üstünden 27 sene geçmesine rağmen ailemde hala dalga konusuyum.
Sihirli annemi gerçek zanneder ağlardım ben niye faniyim diye lgkjgjslsbfbfdbdhs
Küçükken hırsızların bizim gibi insan olduğunu bilmiyordum farklı yaratik olduklarini sanıyordum 🙄
Küçükken akşamları ayın beni takip ettiğini düşünüyordum.
Hiç bişey sanmazdım çün ki herşeyi biliyordum karanlık mahallelerde büyüdük biz neyin ne olduğunu daha ana okul sıralarında öğrettiler bize 7 yaşında sanayide calışmaya başladımm bu şehirde herkez tanır benii adamın gözünden aklından gecenii bilirimm
Yetişkinlerin neden gözlerinde hep hüzün olduğunu anladım.
Hayır kardeşim. Ölümle tanıştıkları için
Hep yarım vr eksik mutlu oluyorlarmış
PC oyundaki bölüm sonu bossların başka kullanıcıların oynattığını sanmak.
Yeşil/mavi gözlü insanların dünyayı yeşil ya da mavi gördüğünü zannediyordum.
Hep allah yukarda dendiği için bulutları allah sanıyordum
ben dedemin zamanında güneş yok zannederdim..
çünkü tüm gördüğüm fotoğraflar siyah beyazdı..
Küçükken ezanı Allah'ın okuduğunu sanardım. Tövbe tövbe 😆
Küçükken kirada oturduğumuz için suyu elektriği ödüyoruz sanıyordum ev aldık hâlâ ödüyoruz xgjagxjsvkxgsjz
Itiraf edelim hepimiz minikken gok gurultusu oldugu zmn simsek caktigi zmn fotograf cekiliyo saniyorduk. Allah fotografimizi cekiyo denmisti cunku korkmayim diye. Oyle kandirmislardi. Yalniz olamam
Arkadaşlarım dolayısıyla kırk haremilerin eve gelebileceğini çocukluk hem güzel hem de bir o kadar zormuş ya
Sizlerde var mıydı ya seni dereden aldılar çingeneler getirdi vb
İçimde hep bi korku vardı bana zarar verirler sandım
Babamın yanağındaki ben’i babalara özgü bir şey sanardım.(Tüm babalarda varmış gibi)🤣
Tv deki haber spikerlerinin bizi gördüğünü sanıyordum😂😂öyle dikkatli baktıkları için öyle sanıyordum.
Ben Samanyolu'nda ki yaşlı adamı Allah sanardım sdfsg
Televizyonda ki kişilerin gerçek olduğunu. Ekranı kırınca hepsinin içinden çıkacağını ve hepsinin evimize nasıl sığabileceğini düşünürdüm.
küçükken anneyle baba öpüşünce çocuk oluyor zannederdim
Mısırlar patlarken kavga ettiklerini sanıp ağlıyormuşum
Erkekleri insan sanıyordum
4-5 yaşlarındayken yeri kazarak dünyanın altından doğru dışına cikabilecegimizi zannederdim.
Mavi'de yalnızca mavi şeyler satılıyor sanıyordum djxnjax
Büyüyünce benden 15 yaş büyük yakışıklı komşumuzla evleneceğimi hayal ediyordum.😻 Ama ben büyüyünce oda büyüyormuş 😂
Büyüdüğümde herşey düzelicek sandık daha kötü oldu
Çok küçükken cami minerilerini tanrı sanıyormuşum
Samuray Jack'teki Aku'yu Allah sanıyordum.
Küçükken camiyi Allah zannederdim sen ne diyosun cjdjdjsn
Çocuk olmasını dua edince olduğunu sanıyordum
Büyümek
Çocuk yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?