Merhaba herkese çok baskın bi karakterim yönetmeyi seviyorum. Dominant biriyimdir. Ayrıca her isteğim olsun istiyorum elimde değil kendimden taviz veremiyorum. Sizce bi kötü birşeymi? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
K a r ş ı l ı k s ı z f i n a n s a ll k ö l e y ok mu
açık söylemek gerekirse baskın kadınlardaki gücü ve hakimiyeti seviyorum bir çok erkeğin bilinç altında gizlediği o kadar çok sey var ki kendimden biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yo kimi erkek baskın kadınlardan hoşlanmış gücü kadına vermek ıster böyle düşünen bir çok erkek var
Karşıma çıksa keşke oyle biri
açık söylemek gerekirse baskın kadınlardaki gücü ve hakimiyeti seviyorum bir çok erkeğin bilinç altında gizlediği o kadar çok sey var ki kendimden biliyorum
Konusalim istersen
olur
Çok güzel bir karakter özelliği. Özellikle benim gibi itaat ve hizmet etmeyi seven köle ruhlu birisi için. İnanın sizin gibi kadınlar pek az efendim..
Sana yazdim cevap vermiyosun
Günaydın, mesaj gelmedi. Ekleyin isterseniz..
Kötü veyhaut iyi bir şey diyemem, karşındaki insanın ne kadar baskınlık veya ne kadar itaate uygun olduğuna bağlı bir durum.
Bilemiyorum ama böyle bi insanım kendimi değiştiremem
E bu senin kişiliğin zaten değiştiremezsin. Ben baskın insan severim bir başkası itaatkar insan sever, partnerini buna göre seçmen gerekiyor.
Evet
Keşke senin gibi olsam bende kimseye hayır diyemiyorum hemen susuyorum bence çok iyi bir şey
Her zaman benim istediğim olmalı bir dediğimi ikiletilmemesine özen gösteririm
Ben evlenince biraz daha açıldım eskiden daha kötüydüm evde 2 ablam vardı ama tüm ev işlerini filan ben yapardım... ben çok safmışım be
:(
Bnde öyleyim kötü değil
Bencede kötü değil yönetme ruhu.
Aynen
Bence kötü bir özellik değil benim hoşuma giden bir şey açıkçası.
Hayır bence kötü değil. Bende dominant kadınları seviyorum.
Istek attim
Sevdigim bir kadin türü.
Ciddenmi?
Evet oyle kadın bulmak zordur
Ben burdayim cok zor degiil :)
Önemli olan ben değilim senin gorusun. d
Cok miz miz atarli bi tip
Evet kötü birşey
Sana göre
Abaza olmayıp aklı başnda olan hemen her erkeğe göre
Abaza seviyorum sanane Allah akil fikir versin
Teşekkürler sanada 👋