Uzun orman yürüyüşleri gerçekten bana terapi gibi geliyor. Doğa ile iç içe olmayı seviyorum. Beni inanılmaz rahatlatıyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba ωιтcнєя,
Bunlar beni mutlu ediyor ve olumsuz düşünceleri benden uzaklaştırıyor.
Olmaz mı bunların en başında sevdiğim adamın sesi geliyor.
Onun sesi benim için herşey demek. Eskiye göre aktivitelerden eser kalmadı. Şimdi sabah uyanır uyanmaz güzel bir kahve ile güne başlıyorum balkona geçerim rüzgar ve kuş sesi eşliğinde en sevdiğim şarkıyı acarım. Gün içinde vaktim varsa çıkar yürüyüş yaparım çalışsam bile bana iyi gelen durumlardan kendimi soyutlamam. Meditasyon müzikleri ile sahilde dolaşmak da terapi gibi gelir.
Cevap
12Cevap
Evde kendi odamda tek başıma olan bir kitap okuma seansı bana terapi gibi gelir.
Uyku moduna girdiğimde kulağımda çalan sezen de aynı etkiyi yaratır.
Ahhh doğanın içindeydim sadece bir günlüğüne buraya geldim ve kaldım 🤦♀️
Issız ormanın içinde herkesten şehirden uzak kamp piknik alanlarından uzak ses sesi duymayan yerde yürüyüş yapmanın tadı bambaşka bana göre etrafta sadece doğanın sesi var. O kadar huzur veriyorki insana insan fazla huzur ve oksijenden yoruluyor. Bunu hissediyorum. Fazla oksijenin nasıl yorduğunu şehire döndüğümde hissediyorum sadece. 🤷♀️
Yağmur sesi, yalnız yaptığım yeşillik bir alanda olan yürüyüşler, sevdiklerimle geçirdiğim vakitler ve yine kendi başıma olduğum her zaman dilimi buna dahil…
Deniz kenarı yeşil park alanı ormanlık alan müzik dinlemek ve kitap okumak kıyıda veya sessiz yeşil bir yolda yürümek
Yüzmek bana terapi gibi geliyor. Özellikle tüplü dalış yaptığımda hissettiğim huzuru hiçbir şey de bulamıyorum. Alabildiğine sessiz ve sakin ortamda su altını keşfetme deneyimi harika oluyor. İmkanı olanlara cesaret edip denemelerini öneririm. Pişman olmayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum.
Sahilde yürümek ya da sadece oturup denizi izlemek. Bana çok iyi geliyor.
Sahilde oturup denizi izlemek, Eymir Gölü’nde bisiklet sürmek, Ormanlık alanda yürüyüş yapmak, dağcılık ve kayak, @princessa_963 tatlışının resmine saatlerce bakmak başlıca olabilir.
Arabayla uzun yolculuk yapmak.
Kafa dengi arkadaşlarla akşam üstü takılmak.
Doğa da yürüyüş yapmak.
Sevdiğim sanatçının konserine gitmek.
Beni bunlar tazeliyor.
Doğa ile bütün olmak bana terapi etkisi yapar. İşime başliyım ilk işim doğa ile iç içe bir yerde ev almak olacak. Özellikle Doğu Karadeniz ilk tercihim. O taraflara taşınmayı da düşünüyorum. Yaylalar, temiz hava dağın başında bulutları aşmak. Baya iyi bir his olsa gerek.
Ormanlarda serin sessizliği yaşamak ve yürüyüş yapmak.
Denize dalarak bakmak.
Müzik dinlemek.
Hayalim:Otobanda arabada gitmek ve yolu seyretmek.. Kliplerdeki gibi.❣️❣️
Doğada yürüyüş etrafta kimse olmayacak. Bide yüzmek. Bide tabi her şeyden iyi gelen sevdiceğim @BlueCupcake ❤😍
😍😍 sende bana iyi geliyorsun tamda soruda senden bahsetmişim bende canımın içi ❤
Canımdan ötesin 💕🥰
Denize karşı oturmak, yağmur yağarken kahvemi yudumlayıp, bir yandan kitap okumak.
Kulaklığı takıp yürüyüş yapmak, bunlar hep huzur veriyor.
Kahve içmek, doğayla iç içe olmak, bazen nakış yapmak
İlginç olabilir ama sarımsak soymak ve yaprak sarmak benim için baya terapi 😹
Hayvan sevmek, tüylerini okşamak ve akşamüstü serinlikte taşa oturup rüzgarı hissetmek, gökyüzünü izlemek ve düşünmek
Yürümeye bayılırım..
Her gün hemen hemen yaklaşık 2 saat yürürüm ve inanılmaz kendimi iyi hissederim..
Serinde agacların altında uzanmak, denizin kenarında oturmak ve aktardaki o koku 😍
Uzaklara gitmek, huzur içinde kendimle başbaşa kalmak, wellness'ı önemsemek...
Yemyeşil bir yerde çimlerin üzerine uzanıp gökyüzünü seyretmek , yüzmek, bazen yalnız kalmak...
Bunlar: kuçu kuçumu sevmek, çocuklarla/yaşlılarla/hayvanlarla ilgilenmek, açık suda yüzmek
Mesela cay icmek..
Ormanin derinliklerin de denizin kenarinda :/
Müzik dinlemek... resim falan .. doğa yürüyüşü, açık hava güzel...
Sadece kuş cıvıltıları ve onları duyabileceğim sessiz bir ortam
Temizlik yapmak, yemek yapmak, kahve keyfi yapmak, kitap okumak
Yaklaşık iki ayda bir dağa gidiyoruz kampa bir grupla
Denizi seyretmek belkide saatlerce..
Müzik dinlemek.
Ve çok ilginc ütü yapmak.
Gece, sessizlik, müzik, sigaram ve ben.. Keyifli geceler..
Yağmurda yürümek ekstra olacaksa ormanda yağmur sesiyle beraber yürümek
Kuuuş sesleri ovalara yayılır iinsan buna hayran olur bayılır :)
Deniz. Dalgaların sesi bundan daha iyi terapi olamaz
Bana terapi gibi gelen bir şey yok hayat koydu yeterince.
-Gökyüzü
-Bitkiler
-Hayvanlar
~ve tabii bu muhteşem üçlünün yuvası doğa 🎩
Akşamları The Good Place izlemek, böyle bir diziye yıllardır hasretmişim resmen.
Kedileeerrr
Yeşill alan
Denizi izlemek
Luna park
Çikolatalar
Sevdiğim yemekler
Mum yakmak saatlerce izlerim mum ışığını beni sakinleştiriyor. Kalbimi ısıtıyor
Temizlik yapmak
Mutfakta vakit geçirmek
Soğuk havada yürüyüş
uzuuuuun yürüyüşler ve kitap okumak ama roman tarzı değil
Bir şeyle uğraşırken, sesli kitap ya da video dinlemek.
sahilde oturmak yürümek
kamp yapmak
müzik dinlemek
yemek yapmak alkol almak
Örülmüş yelek, kazak vb şeyleri sökmek 😂 harika bir terapi bence tavsiye ederim 😄
Doğada yalnız olmak, hayaller kurmak, planlar yapmak, yağmurun altında dolaşmak benim terapim.
Bodrum'a gidip teknege bindigimde olta deniz balık.. bana ilaç gibi geliyor balık tutmak
Şiddetin olmadığı animeleri izliyorum yüksek karakterin etkisini gösteriyolar affetmek, ağlamak kıskanmak
Sahile gidip akşam denizi izlerken müzik dinlemek sahil boyunca yürümek
Aileden uzak olmak mis gibi terapi yalnızlık sessizlik huzur. Tabi bir süreliğine sonra yalnızlıkta üzüntü vermeye başlıyor
Yağmur yağdıktan yarım saat sonra mezarlığa gitmek gidemesemde önünden geçmek kokusu nedense çok güzel oluyor normal değil
Bir ara cok kotuydum surekli kotu hissediyordum sonra oramana gittim yere sal serip uzerine uzandim 20 dk filan ve resmen yenilenmis gibi oldum
Bir deniz kenarında oturup en sevdiğim müziği açıp sigara mı içmektir. Bunu sürekli yaparım beni sakinleştiren em güzel şey bu dur
Sigara sağlığa zararli
Tek basima yaptigim hersey: odamda muzik dinlemek, kitap okumak, bahceyle ugrasmak, evi temizlemek, yemek yapmak, yuruyuse cikmak, spor yapmak
Tabikide orman hem yürüyorsun hem koşuyorsun o sırada kuşun sesi veya şelale varsa onun sesi harika oluyor
Sosyal medyada takılmak müzik dinlemek dedikodu yapmak sevdiğim yemekleri yemek kahve içmek dizi izlemek
sahilde bağdaş kurup denizi izleyebilirim saatlerce ha bir de kulaklık olmazsa olmazım
güzel bir cevre ve öyle de kendiliginden iyi seyler olmaya baslar
benim icinde oyle. doğa ile birim. ilahi isigin yasamimi aydinlatmasina izin veriyorum 🧘♀️
Yeşile bakmak yetiyor şu an bunu yapıyorum
Görseldeki yerde yürümek terapi olurdu
Mavi ve yeşil
Sahil mvö dinlemek kitap okumak kod yazmak
Henüz öyle bir şey yok
Doğa, kafa dağıtan kitap ve diziler, yemek yemek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?