sonradan görme zengin olman için bindiğin arabayı aldığın telefonu giydiğin markaları insanın gözüne sok yeterli.. doğuştan zengin olanların bunlara ihtiyacı yok.. Birde miras yoluyla zengin olanlar var sonra fakirleşirler sen belki miras yoluyla zengin olursun sonra harcarsın biter:D
Zenginler ( Ünlüler Hariç ) kendilerini belli etmezler. Mesela Bitcoin zengini bir arkadaşım var. Hesabında toplam 8 Milyon dolar parası var ama adamı görsen zengin demezsin. Çünkü bununla ön plana çıkmıyor. Ama bazıları da iPhone model cep telefonu taşıyınca kendini ultra zengin ilan ediyor. Özellikle bu sitede çok görünce, gülüyorum.
Çevremde zengin yok ki şöyle oluyor desem :) Bizdeki tek zenginlik emaresi kiralık arabayla story atanlar. O da çok keko be :) 20 yıl önce pantalon kemerine takılmış cep telefonunu gözümüze sokar gibi gösteren ya da beyaz gömleğin cebine marlboro koyanları zengin statüsünde sayıyorduk ama :)
Simdi biliyorsun zenginler ikiye ayrılır. Baskasinin sayesinde zengin olanlar. ( Babadan zengin olanlar, miras , şans oyunları, al sat, illegal işler. vb )
Birde çalisarak zengin olanlar var.
Bu iki zengin kesiminin davranislari birbirinden farklidir. Sen hangisi gibi görünmek istiyorsun?
Görgüsüzlük ile zenginlik arasında bir çizgi var. 7 kuşak zengin ve kültürlü yetişmiş birisi mesela volvo ya da porschesiyle insan gibi trafikte giderken sonradan görme ya da hazır para kazanmış hödükler arabayı bağırtarak makas atarak herkese kendini göstermeye çalışır
Oturduğun ev, Kulladığın araba , güzel bir yerde yazlık , Tercih ettiğin restoran, cafeler , Üstüne basına aldığın kıyafetlerinmarkası ödediğin para vb.
Zaten zengin sin yeme bizi 😄 korkma Nazar değdir meyiz, Parana 🤑 Ve senin bir davranış sergilemeye ihtiyacın yok. Yanında çantanı taşıyacak bir koruman olsun Yeter 😄
Hiç zevkli bişi değil. Fakirlerin her günü hep bi aksiyon. Biz zenginler herşeyi parayla hal ediyoruz hemen. Oyunda hile kullanmak gibi. iStediğini elde ediyorssun ama hiç kyif almıyon :D
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Ya bugün bir yere gittim dedim ki şunu alayım ne kadar dersin 2000 tl hemen aldım. Sonra baktım bir arabaya o da bana baktı ne kadar dersin 600 bin tl verdim parayı aldım gibi gibi :D
Sabahları taze sıkılmış meyve suyu içiyorum. 3 dk kaynamış yumurta yiyorum. Ekmeğin içiyle dudaklarımı siliyorum... bi de otobüse binince kart nereye basılıyor diye soruyorum
Fiyatına bakmadan her şeyi alabilmek, her yıl lüKS bir tatil yapabilmek, düğünlerde bilezikler takabilmek, son model teknolojik cihazların olması örnek olabilir
Zengin arkadaşlarımda hava atma olayı çok oluyordu. Rekabet oluyordu kendi aralarında. Burjuva oğlana benim babam seninki gibi zengin değil derdim, hepsinde cevap aynı bizden ne zenginler var diye muhabbete girerlerdi. Ama zenginlik kısa vadede mutluluk veriyor. Parayla mutlu olunmuyor her şeyin başı sağlık 😜
Vayy, büyük oyunu bozdum. Sosi, @dinozorpatisi nin rockefeller ailesinden bir amerigan olduğunu biliyor muydun? Burda kendini gizlemeye çalışıyor. Büyük oyun bu 😂😂😂