Dün bir arkadaşım ile konuşurken bana hayatında hiç rüya görmediğini söyledi. Ciddi olamazsın falan derken bir internetten araştırma yaptım. Gerçekten hiç rüya görmeyen bir çok insan varmış. Peki siz rüya görüyor musunuz?

Rüya göremiyorsanız nedeni odanızda insan, hayvan veya başka yüze benzer suretlerin bulunmasındandır.
Bunlar eşya da olabilir resim de.
Uyku esnasında bilinçaltı temizliği yapabilmemiz için rüya görmek çok önemlidir.
Rüya göremeyen insanların zihni de bulanık olur ve beyin uyku esnasında bilinçaltı temizleme ve iyileştirme işlemini tam olarak yapamaz.
Canlı resmi bulunan eşyaların vb. rüya görülmesini engelleme sebebi ise rahmet meleklerinin öyle ortamlara girememesinden kaynaklı.
Rahmet melekleri bizlere Allah'ın emriyle rüyamızı ulaştırırlar ama bunun için ortamın gerek resimlerden olsun gerek enerjisel olsun gerek de necis olmayan hayvanlar olsun onlardan arındırılması gerekir. Camı hafif aralayarak da melekleri ve temiz havayı davet etmeniz kolaylaştıracaktır.
Rüya görmeyen insan yoktur, rüyasının hatırlamayan insan vardır. Ya da normal rüya görmez, yönetebileceği bir rüyayı görür, dolayısıyla rüya gördüğünü sanmaz. Lucid rüya diyorlar. Yani kişi rüyada düşünebiliyor, ben de bu tarz rüya görüyordum ve hiç rüya görmediğimi sanıyordum.
Bir yerde okumuştum her insan aslında uyuduğunda uyanana kadar 7 saniyelik bir sürü rüya görürmüş ve sadece birazını hatırlar ve bunu ayrı ayrı rüyalar şeklinde değil birleşik bir rüya olarak hatırlarmis. Fakat b12 si düşük olan insanlar rüyalarını hiç hatırlayamazmış.
Çok çok nadir görüyorum, ayda yılda bir. Daha çok kafama bir şeyler taktığım zamanlar da görüyorum sanırım, uykum fazla ağır ve genelde çok sayıklarım. Bizimkilerin de en büyük hobisi uyurken bana sorular sorup konuşturmak, hemen her şeyi dökülüyorum.😒
Cevap
22Cevap
Evet görürüm. özellikle sabah namazı kıldıktan sonra gördüğüm rüyalarım uyarıcı niteliği bile taşır.
Her gece görürüm. Bazılarını uyandıdığımda netlettiremem. Bazılarınıda olduğu gibi hatırlarım.
Çok nadir rüya görürüm onu da unuturum...
Muhakkak her insan rüya görüyor ama hatırlamıyoruz. Yani ben hatırlamıyorum.
Eskiden görür ama hatırlamazdım son bir haftadır görüyorum ve hatırlıyorum
Rüya beynin gün içinde elde ettigi bilgileri yeni nöron bağlantılarıyla işlerken ortaya çıkan durumdur, herkes rüya görür ama herkes hatirlamaz okuduğum bir yazıda bunun beyin kapasitesiyle alakali olduğu yazıyordu
Zihin körlüğü, bazı insanlar da olan bir şey biz herhangi bir kitap okurken o anlar zihnimizde canlanır ama onlar bunu yapamaz hatta rüya da zihnin yansıması olduğundan onu bile göremeyebilirlermiş bu gerçekten enterasan ben nadir rüya görüyorum
Rüya görmek beyninin uyuması anlamına gelir rüya görmeyen insanların beyni uyumuyor demektir ve bu da bir çok sinirsel problem oluşturur yani rüya görmemek imkansızdır rüya görüyordur ama hatırlamıyordur
Evet ve hiç sevmiyorum. İyisini de kötüsünü de...
Kötüsü korkutuyor, moralimi bozuyor, iyisi ise hayal kurduruyor, moralini kötü olandan daha fazla bozuyor...
Insanlar uyku sırasında birçok rüya görür ama bölük pörçük gördüğü için hatırlamaz yani hiç rüya görmemesi imkansız.
Sıklıkla rüya görüyorum. Hatta bir çoğunun etkisinde kalıp, uyandığım zaman da gerçekmiş gibi kalbimin küt küt attığı oluyor.
Ahaa arkadaşın yalan söylüyordur ya da gördüğü rüyayı hatırlamıyordur muhtemelen. Herkes rüya görür hem de 2 saatte bincerce kez
Evet hemde 1 değil bir çok defa görürüm aynı gecede ve bu durum çok çok yoruyor sanki hiç uyumamışım gibi
Teknik olarak rüya görmemek gibi bir durum söz konusu değil sadece bazı insanlar hatırlamadıkları için rüya görmediklerini düşünürler
Bir şey üzerinde çok fazla düşünürsem ta da o gün bir olaydan o çok etkilenirsem hemen o gece rüya görürüm onunla ilgili.
Bir ara hatırlayacak kadar çok görürdüm ama zihin kendini kapatınca görsem bile hatırlamıyorum artık.
Aslında gördügünüz rüyaları bir defter halinde tutarsanız, gördüğünüz rüyaları daha net hatırlamaya başlarsınız.
Yıllar önce gördüğüm rüyayı bugün yaşıyorum. hepsi doğru çıkıyor ve bundan rahatsız oluyorum görmek istemiyorum daha önce gitmediğim görmediğim bir yere gidiyorum yıllar önce bu yeri rüyamda gördüğümü hatırlıyorum gerçekten böyle. dün gece bir asker sevgilisi olduğumu gördüm 1 yıl önce de aynı tanımadığım kişi askerdi askerlikteydim yanına gidiyordum. Bu sefer kavuşmalıydı sezon finaliydi herhalde😅
Her gece ayrı bir maceranın içinde bilimkurgu yaşıyorum.
Cok ruya gorurum. Surekli ucarim kacarim bazen ruyalara yon verebiliyorum o iyi oluyor
Görüyorum da en son boşluktan düşerken yere çakılıp ölücem diye korkuyorum 😂
Rüya görmüyorum. ayda yılda bir Sadece bağ kurduğum kişileri görüyorum.
Her gece görüyorum çok zevkli ya kabus olsa bile rüya görmek hoşuma gidiyor
Ara sıra rüya gördüğüm oluyor bazisini çok net hatırlıyorum bazisini hatırlayamıyorum
Görüyorum yahu. Bir de etkisinde kalıyorum ki, o da fena bi şey.
Huzursuz olduğum zamanlarda çok sık rüya görürüm pusula gibi gelir hep bana o rüyalar.
Ohoo michel noher le mi yatmadım seri katillerden mi kaçmadım her türlü şeyi gördüm rüyalarımda
Görüyorum. Görmesem de olur. Hep geçmişi görüyorum rüyalarımda.
çok nadir görürüm istesem de göremiyorum kötü rüya bile olsa razıyım artık xd
Görüyorum. Ve görmeyen kişi yoktur diye biliyorum Hatırlamaz diye bir şey okumuştum
Dün gece gördüm bilinçaltım bana net mesajlar verdi diyebilirim.
Evet, gördüm hepsi birbirinden saçma olan tuhaf şeyler.
Çok fazla görüyorum bir çoğunu uyandığımda hatırlamıyorum..
Görüyorum çok fazla hemde geçen gün bu siteden iki kişiyi ruyamda gordum siteyle kafayı bozdum galiba bilinçaltım çok gariptir benim 😄
Rüya görmeyen insan yoktur :') herkes rüya görür ama çoğu insan uyanır uyanmaz rüya gördüğünü unutur. Bu yüzden de rüya görmediklerini zannederler.
Görüyorum hatta te burada @яüүαмsı 😂
Zaman zaman... Bazen gece boyunca rüya görüyorum. Bazen uzun süre rüya görmüyorum.
Görüyorum ve rüyadan rüyaya atlıyorum resmen 😄 bugünlerde daha bi görüyorum
Hiç aşık olmadım ama rüyamda birisini görmüştüm. Yüzünü hatırlamıyorum ama hissetiğim şeyi asla unutamıyorum ve o kişi bekliyorum. Astral seyehat gibi birşeydi sanırım
Eskiden hiç görmezdim gorsemde hatirlamazdim ama bazı. ilaclar yüzünden her gece rüya görüyorum ve kabus
Bazen çok net görüyorum uyanınca etkisinde kalıyorum bazen hiç hatırlamıyorum ama çok parça parça görüyorum birleştirmek zor oluyor 😄
En son 1hafta önce görmüştüm rüyamda deprem oluyordu:(
Bu imkansız çünkü bilinçaltı mekanizması senin karşına iyi de olsa kötü de olsa mutlaka rüya çıkarır
aslında herkes rüya görür sadece bunu hatırlamaz hayvanlar bile rüya görür
Milli sorun : Rüya görüp hatırlamamak xcgıuhkıocsyıutdgad
Herkes gibi.. Ya bilinç altıma oyun oynuyor veya bilmiyorum
Normalde tabiki görüyorum ama Son zamanlarda daha az görüyorum.
Genelde saçma rüyalar görüyorum.
Görüyorlar ama hatırlamıyorlar bence
Hem rüya hemde kâbus görüyorum.
Birkaç haftadır görmüyorum
Evet görüyorum ama hatırlamıyorum.
Gormustur de unutuyordur
Ben tam tersi manalı ön görülü rüya görüyorum.
gorduyum ruyalarin bazilari gercek oluyor.
Geleceği gösteren rüyalar gördüm... Gerçekleşti
Ewwt genelde babamı görürüm
2 haftadır nedense göremiyorum.
nerdeyse her gece görürüm
Nerdeyse hiç rüya görmüyorum
Benim rüyalarım film tadında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?