Evet baylar-bayanlar;görüşlerinizi alalım. Hangisi sizi daha etkiler?
Cevabın nedir?
+1 yılBaşta samimi olacak. Kendine bağlayacak. Hatta onsuz hayat geçmezmiş gibi gelecek. Ama taa akıllarındaki herşeyi söyleyebilecek noktaya gelicez. Sonra takmamaya başlayacak. Ben ise merak edicem falan.
Diğer türlü eğer samimi değilsek akışına bırakır ondan beklerim. Kendimden ödün vermem çünkü gurur yapıyorum.08 Yorumla- +1 yıl
Neden gurur yapıyorsunuz? Aslında;bu şekilde zor kız olmaya çalışıp da, en kolay vazgeçilen kız tipi olacağınızı biliyor musunuz? Sonuçta, biz erkekler çoğu zaman net ve sonuç odaklı düşünürüz, kendinden ödün vermiyorsa, uzak duruyorsa bizi istemiyordur der ve şansımıza küseriz.
- +1 yıl
Benimde yapım bu.. Ödün veremiyorum utanıyorum. O beni takmadıysa bende onu takmam diyorum. Sanırım bu acı çekmeye karşı bir dayanma taktiği..
- +1 yıl
Yine de tutarsızlık bana göre. Yani;bir kız bu kadar kasmamalı bence, neyse o olmalı. Şimdi kendimden ödün vermeyeyim, bir niyetini anlayalım, parmağımda döndüreyim tarzı kızlar gözümde en baştan bitmiş demektir, sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın, genel olarak söylüyorum :)
- +1 yıl
Dediğin benden içeri olamaz zaten çünkü benle alakası yok. Bu parmağında döndürmek değildir kesinlikle. Bu karşıdakinin ne yapacağını kestiremeyip kendini güvenceye alma şeklidir. İnan bana geçmişte yaşasaydın bir şeyleri temkinli olurdun sende
- +1 yıl
Ben çok şey yaşadım ama;hiçbir yeni tanıştığım insanı o an bulunduğum ruh haliyle karşılamadım, yediğim kazıklarla temkinli olarak tanışmadım, doğal olarak akışına bıraktım. Yine de düşüncelerinize ve uygulama yöntemlerinize saygı duyarım, o ayrı :)
- +1 yıl
Farklı yapılarımız vardır. Ben güvenci bir yapıya sahip bir insanım. Bu demek değil ki çılgın değilim. Bende öyle bir deli cesareti var ki. Zaten bir anım birini tutmaz. Ama gururda var. Bunu yenmek ne bileyim zor. Karşımdaki ancak benim için değerliyse ben uğraşırım yoksa beni ortada bırakıp giderse ve birşeyim değilse o kaybeder der otururum
- +1 yıl
Anlıyorum, yalnız güvenmek farklıdır, ön yargılı yaklaşmak farklıdır. Her yeni tanıştığınız insan;sıfırdan bir iyi muamele görmeyi haketmelidir, sonuçta geçmişte yaşadığınız kötü deneyimlerin sorumlusu o değil, bu yüzden de bunun cezasını çekmemelidir. Yine de, hak veriyorum size :)
- +1 yıl
Tabikide herkes ayrı yargılanıyor. Yani başkasının hatasını ödemiyorlar. İyi muamele görür zaten ama diyorum ki eğer benim için değerli değilken giderse gittiğiyle kalır
En İyi Cevaplar
+1 yılSamimi erkeği sevebilmek isterdim ama sevdiğim erkek takmayan erkek malesef. bir çok kız böyle çevremdeki :)
09 Yorumla- +1 yıl
Daha cool, daha ulaşılmaz oldukları için mi? Sonuçta;samimi davrananı kolay elde edebileceği için bir kenarda tutmak mı ister bir kadın?
- +1 yıl
Daha cool oldugu icin bence. Ben bir kız olarak samimi erkek sevemiyorum ne yazık ki. Yani ağırbaşlı olması daha çekici kılıyo. Yeri geldiği zaman tabi ki samimi olmalı ama bu nadiren olmalı
- +1 yıl
Öbür türlü de, kötü hissetmez mi insan? Ağırbaşlı adam modeli, genelde sert ve otoriter tiptir.
- +1 yıl
İşte erkek buny ayarlamalı. Tam anlamıyla ketum olmasın tabi ki ama ağır yanı daha fazla olmalı. Kızlar cıvık erkeklerden hoşlanmaz fazla. Yani o samimiyet dozunu abartmamak yeri geldiğinde gerektiği kadar kullanmak lazım. Ama iliskinin ilerleyen safhalarında samimiyet artmalı tabi..
- +1 yıl
Bu seferde;tutarsız bir davranış olmaz mı? Ben şahsen, benimle yeni tanıştığında olmadığı gibi davranıp sonra kendini gösterdiğinde ya da tam tersi güvenim azalır açıkçası.
- +1 yıl
Şöyle örnek vereyim. Benim kendi iliskimde karsımdaki kisi en basta ağır başlıydı yani cok samimi değildi. O samimi olmadıgı icin dengelemek adına ben samimi davrandım. Simdiyse o samimi ben daha ağırbaslıyım. Yani yaptıgını tutarsız bulmuyorum cünkü muhabbetin akısına göre değişiyo. Yoksa ortada cok radikal bir degisim yok yani bir anda tüm karakteri değişmiş gibi gözle görünür bir fark olmadı :)
- +1 yıl
Duruma göre davranan insanın;güven verip-vermediği konusunda emin değilim. Sevdiğin için fedakarlık yapılabilir ama;bu denli davranış değişimi de normal değil bence. Görüşünüze saygı duyarım, o ayrı :)
- +1 yıl
Zaten takmayan erkek seven bir kız için pek de sağlıklı düşüncelerim yok açıkçası fikirlerime aldırış etmeyin yani :D
- +1 yıl
Estağfurullah, herkesin yorumu ve görüşü benim için değerlidir ve saygı gösterilmelidir görüşlere, fikirlere. Teşekkür ederim :)
Samimi diyenlerin hepsi takmayan erkekten hoşlanır çünki insan ulaşamadığı şeyi merak eder ve ister doğanın kuralı bu sözler istemem der ama çok iç geçirirler :D
45 Yorumla- +1 yıl
Bir yönden doğru, genelde gördüğüm kadarıyla samimi olan erkekler kızların genelde dost-kanka tayfasını oluşturuyor :D
- +1 yıl
:D Aynen.
- +1 yıl
n. p. :D
içi dışı bir olan sadece erkek değil insan hacı gerisinin yanına koyim önce insanlık samimiyet olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki;bu tarz samimi erkekler daha az tercih edilir ve genelde kızlar tarafından kanka gözüyle bakılır?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
5Cevap
böyle takmıyomuş gibi olucak ama ne dersen yapıcak süründürücek ama öldürmücek elini kaldırıcak ama indirirken okşıcak bunun gibi sert ama sevgi dolu iplemez ama aynı zamanda köpek gibi bağlı onun gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki;bu tarz samimi erkekler daha az tercih edilir ve genelde kanka gözüyle bakılır?
+1 yılÖnce samimi davranıp sonra takmayan erkek.
Vur kaş taktiği deniyor buna. "S*kmek için s*klemedin" taktiği de denebilir. Ehüehüehü!26 Yorumla- +1 yıl
Doğru, ama olması gereken bu değil gibi geliyor bana.
- +1 yıl
Gozluklerine oleyim
- +1 yıl
Evet ama Türkiye'de işler böyle soran kardeş.
@Aşırı_İtici_İrkek eyvallah hacu. :D - +1 yıl
Güzel ülkemin kronik sorunlarından biri daha :D. Teşekkürler yorum için :)
- +1 yıl
Bir şey değil. Ülke sorunlarını açığa çıkarmak bizim işimiz. :D
- +1 yıl
:D Bir de çözülmesi için adımlar atılsa :D
kesınlıkle samımı erkek.
takmayan erkekle konusursam ben de onu takmam
hıc gelemem oyle tavırlara012 Yorumla- +1 yıl
Neden peki;bu tarz samimi erkekler daha az tercih edilir ve genelde kanka gözüyle bakılır?
- +1 yıl
kanka gözuyle ya da sevgılı gozuyle bakabılecegım erkegı ayırt edebılıyorum
cunku mesela naaptın görusmeyelı dıye bı soru sordu erkek.
bunu cıdden samımı olarak mı sordugu ya da takmayan bı tavırla mı sordugu onemlı benım ıcın
ben samımıyım her seyı rezıl olcam dıye korkmadan anlaırsam aynısını karsımdan da beklerım - +1 yıl
Sorumun karşılığını alabildiğimi düşünmüyorum. Kastettiğim şey;genelde samimi davranan erkeklerin kızlar için kenarda tutulup, arkadaştan ötesini istememesi (genel olarak). Bunun sebebini soruyorum? Ya da nasıl anlarsınız, kesin olarak kanka gözüyle ya da sevgili gözüyle bakabileceğiniz erkeği?
- +1 yıl
Peki o zaman, bir erkeğin size göre hoşlandığı bir kızla arkadaş olarak iletişime geçmek istemesi yanlış mıdır?
- +1 yıl
Aslında;bu biraz da kızların da beğenip-beğenmemesiyle alakalı bence. Kız;görünüş olarak baştan beğenmediyse erkeğin işi çok zordur bence.
- +1 yıl
doğru olabılr ama kadından kadına degısır. sımdı benımı bulusmaya ıkna etmısse zekasıyla görunus ıkıncı planda kalabılr. zeka dedıgım herkes olan degıl
daha farklı seyler görmem lazım şahsen. o yuzden para ya da tıp cıdden onemlı degıl
laf olarak demıyorum basıma geldı ordan bılıyorum - +1 yıl
Anladım, teşekkürler :) . Zeka yüzünden her zaman kaybetmişimdir, az olduğu için değil, normalden farklı olduğu için :)
- +1 yıl
İlk defa;farklılığa saygı gösteren birini gördüm, şimdi rahatça ölebilirim :D Şaka bir yana, yorumlarınız için teşekkür ederim tekrar :) Hayırlı geceler :)
+1 yılTakmayan ilgilimi ceker gidip samimi hale getirmeye çalışırım :Dd
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaparsınız bunu? :)
+1 yılHerzman samimi olan iyidir
Takmayan hayir hayata yasadigina onem vermeli bir insan05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Birincisi kanka ayaklarini sevmem :)
Ve kadin ya da erkek samimi olmali dedig dinlenmeli dedigimi dinlemeli
Basi bos takmayan erkek ya da kadin bana ne verebilirki - +1 yıl
Kanka ayağı... ayağından bahsetmiyorum. Kızlar;samimi bir erkek görünce arkadaşım o benim, daha ötesini isterse mesafe koyarım vs. gibilerinden takıntılı davranıyor (genelde) . Nedendir bu? Arkasındaki gerçek sebep nedir?
- +1 yıl
Kizlarda hep erkek arkadas hevesi vardir
Kiz arkadastan daha yakin gelir ama. hep sonucu genelde sevgiliye gider
Yani yinede samimi erkekler tercihidir
Ama. suda var
Bazi. kisimdaki kizlarda zoru sever takmayan ukala erkekler onlara en karizma erkwk gelir
Yapi meselesi ben samimiciyim - +1 yıl
Anladım, görüşlerinizi benimsiyorum, teşekkür ediyorum :)
Takmayan erkekten neffffreeet ederim. Çokta samimi olmasın doğal dzüzgün ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım, teşekkürler :)
+1 yılŞaka mı bu? Kim takmayan biriyle konuşmak ister ki? Samimi tabi ki...
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılanladığım kadarıyla takmayan erkek daha samimi bulunuyor :)
14 Yorumla- +1 yıl
:D Aranan kan :D
- +1 yıl
0 pozitif :)
- +1 yıl
:D Kan çekmiş o zaman, bende 0 pozitif :D
- +1 yıl
:DD
+1 yılSamimi erkek ezilir. Takmayan kopek eder kızları. Deveye diken insana. s. ken
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız :D
Samimi erkek tabiki soru mu bu simdi
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Neden bu kadar kasıyorsunuz ki? Samimi erkek, bu kadar doğal ve sıcak davranırken siz neden kendinizi çekiyorsunuz?
- +1 yıl
Haklısınız, ama bunları yaşayan kızlarında artık öyle erkekleri davranışlarından ve beden dilinden anlayıp, ayırması gerektiğini düşünüyorum.
- +1 yıl
O zaman bir bakımdan, insanları okumakta kendinize güvenmiyorsunuz ya da çok kurnaz, cin fikirli insanlar karşınıza çıktı. Bu da bir yaklaşım, saygı duyarım. Peki nasıl anlarsınız gerçekten sevdiğini? Nedir kriterleriniz? Ne olursa bu beni gerçekten seviyor dersiniz?
- +1 yıl
Mesala kendisi zor bir durumdayken seni yaninda isterse
Cok yogun da olsa seni arayip bes dk olsa da sesini duymak isterse
Seni incitmekten korkarsa ( sana fiziksel olarak yakinlasmaya calismaz kendini cekerse )
Bilmiyorum davranislari belli ediyo az cok ama yinede kimse kimsenin icini bilemez - +1 yıl
Anladım, teşekkürler :)
+1 yılSamimi. Ilgi olacak ilgiii
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Belki bir kac ay kanka gözüyle bakar. Sonra değişir
- +1 yıl
Gördüklerimden öğrendiğim kadarıyla;kızlar kanka gözüyle baktıkları erkeklerin;kendileriyle sevgili olmak istediklerinde araya mesafe koyuyorlar, genelde gözlemlediğim bu oldu.
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Bana karşı samimi, diğer kızları takmayan.
13 Yorumla- +1 yıl
Kıskancım, parçalarım diyorsunuz :D
- +1 yıl
:D Hakkınız var, sevdiğim benim olucak huleyn :D
+1 yılBana samimi cevreyi takmayan
214 Yorumla- +1 yıl
Açar mısınız? :)
- +1 yıl
terbiyesiz :D :P
- +1 yıl
Yani bana samimi cok sevecen cevreyi takmayan benden baskasini onemsemeyen
- +1 yıl
Neyiki :-( niye terbiyesiz
- +1 yıl
Açar mısın dedi ya :D
- +1 yıl
Hee pardonn bende herseyi ustune alinma hastaligi var :D
- +1 yıl
Ahaha olsun senin yoruma yazdım doğaldır :)
- +1 yıl
Neler oluyor yahu? :D
- +1 yıl
:-(
- +1 yıl
Dur film koptu bendede :D
- +1 yıl
İkinci sorumu geri çekiyorum o halde :)
- +1 yıl
Ya yok ben arada biyerde cevapladim onu :D ara bul
- +1 yıl
Ahaha :D iyi muhabbet oldu :D.
- +1 yıl
:D muhabbetim hep iyidir
Kızlarımız samimi ister bence :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Samimi erkek bulunca;kankaya bağlıyorlar daha ilerisini istemiyorlar.
Takmayan erkeği kim ister? Tabiki samimi...
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Peki, teşekkürler.
- +1 yıl
Estağfurullah, ben kimseyi eksilemedim. Cevaplar tamamlanınca, beğendiklerimi +'larım ama hiç kimseyi eksilemem.
- +1 yıl
Bilemiyorum, tepkinize üzüldüm açıkçası. Yorumlarınız için teşekkürler.
- +1 yıl
:) Ben rica ederim :)
+1 yılTabikide samimi erkek
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Onlar öyle yaklaşıyor napak yapışak mı?
- +1 yıl
Yapışın demiyorum da, izlenimlerim çoğu zaman kızların böyle erkekler için arkadaştan fazlasının olmasını istemediğini gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Yani;dışarıdaki tanımadığı bir adamın, kendisiyle beraber olma şansı, o samimi arkadaşından daha yüksekmiş gibi bir şey oluyor çünkü.
+1 yılÖnce samimi olacaksın ondan sonra takmayacaksın :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen, bende cevaplardan öyle anladım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyni olan erkek beyni !!
05 Yorumla- +1 yıl
Derken? Açar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılYeterince açık degil mi?
Tam da bunu kasdettim aslında- +1 yıl
Sorumun karşılığını alabildiğimi düşünmüyorum. Her zeki, adamakıllı düşünen erkekle çıkarım demek mi oluyor bu? Karakter önemli değil yani.
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Saygı duyarım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakmayanın havasına sicayım. samimi erkek.
23 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum kızlara diğeri cool geliyo onu çekici buluyolar ama benim için öyle değil.
- +1 yıl
Tabi ki, herkes bir değildir, teşekkürler :)
+1 yılTakmayan erkek daha bir çekici gelmistir
04 Yorumla- +1 yıl
Peki bunun gerçek sebebi nedir? Çekici yapan şey nedir takmayan erkekleri?
- +1 yıl
Ben hemen elde etmeyi sevmem erkek dediginde kendini agirdan satmali kolay lokma olmamali. Takmayan erkeklerde de bu var agirlar ve pesinden kosturmasini biliyor
- +1 yıl
Ama yine de erkekten erkeğe değişir herhalde. Tipini, fiziğini beğenmediğiniz erkeğin de peşinden koşmazsınız herhalde?
- +1 yıl
Herkesin bir goz zevki vardir bana hitap etmezse evet kosmam tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamimiyete olan inancımı kaybettim
01 Yorumla- +1 yıl
Biraz erkeklere inancınızı kaybetmişsiniz sanırım, paylaşmak isterseniz yazabilirsiniz :)
kıvaç tatlıtuğ
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
samimi tabi ki
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sorumun karşılığını tam olarak alabildiğimi düşünmüyorum :) . Neden aramak değilde, genelde olanı söylüyorum:"Samimi erkek, arkadaş olunacak erkektir, daha ilerisi olamaz" şeklinde kızlarımızda genel bir kanı var. Bunun nedeni nedir yani? :)
- +1 yıl
Erkekten erkeğe yine de değişir, unutmadan söyleyeyim, bazen de ters tepebiliyor, kızlar beğenmeyeceği erkeğin takmadığını görünce daha bir gıcık olurlar herhalde :):)
+1 yılsamimi olan
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
yooo ben kanka gozuyle bakmam samimi erkekler daha sıcak kanlı daha guvenilebilecek erkekler oluyolar
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılsamimi tabikiidee
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kişiye göre degğişir ben samimi severim doğal hatta anadol ucocgu öyle aksıntı tip sevmem
- +1 yıl
Doğrudur, saygı duyarım :)
+1 yılSamimi erkek
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ya takmayan erkekte biseyler yapmasini bekleye bekleye sıkılıyosun yoruluyosun yani takmamasindansa samimi olmasi iyidir
- +1 yıl
Öbür türlü de;bir süre sonra genelde o erkekler için arkadaştan öteye gidilemez diye bir kural konuyor, o nedendir?
- +1 yıl
Ya kiz istese arkadastan oteye de gider demekki kiz istememis hoslanmamis onu sevmemis cidden arkadas gozuyle bakmis hep o yizden arkadastan oteye gitmeyelim demistir mesela sevdigi erkekle samimi olsa kiz gayet mutlu olur hatta arkadastan ilerisini söylediğinde cocuk kiz seviyosa kabul eder bu kizin sevip sevmemesine bağlı bence
- +1 yıl
Haklısınız, katılıyorum. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
samimi tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Samimi bir erkek.
01 Yorumla- +1 yıl
Samimi erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam