Bu maddeyi 7 6 ay önce kullanmaya başladım eşimle nişanlıken bunu kullandıktan 5 ay sonra evlendik kullanmaya devam ettik 2 ay öncesine kadar bunlar hiç olmuyordu takı benden habersiz eşim ildeysen bi kiz arkadaşımla haberleşip bizim eve gönderdi kiz geldi akşam eşim geldi peşine kizda biraz o* suç bendede var ama O an methin etkisiyle düşünmedim hesap sormak hangi cesaret demek bile gelemedi aklıma akşam eşim geldi ortam kurmaya calişiyordum çoçuk gelmiyor dedi ondan sonra içmeye başladık yine o sira bi fisiladama sesleri filan kiz gogusleri sürekli aciliyodu kapatılıyordu her arkamı döndüğümde o gün Halis mi bilmiyorum ama ellediğini gördüm goguslerini 2 ay geçti üstünden hala eşimle onların tartişmasını yapıyoruz kendisi Şu an askerde bende anneme geldim 1 haftadır ne o nede ben içiyorum birakmaya karar verdik herşeyi o kiza bağliyorum bişe atıyor bişe söylüyor veya beni sanki telefonun kamarasından izliyor gibime geliyor eşimin bunlar sizce kiriz mi beyinde biraktığı hasar mi eşim de benim kadar olmasada aynisini bana yapıyor bu durumu yaşayan varsa nolur bi akıl versin cildirmak uzueryim bilmiyorum tedirgin gibiydi bir çok şey yakaladım ama AP acik bi kanıt yok ortada acaba ben mi herşeyi ona bağliyprum (bu arada kullanan varsa kesinlikle biraksın ben evi terk ettim kaç kere yuvam dagiliyşrdu 1 haftadır içmediğim halde hala aramız çok kötü üstelik 11 kilo verdim bunun yüzüne yapmayın kenizne sevdiklerinizi hayatınızı alıyor elinden)
Güncellemeler
+1 yıl
O zaman sende sor ikimizde cevaplarız artik😄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar