Diğer Kafa da fazla kuran Takıntılık yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Flört ettiğim Bey Konuşmayalım dedikten yarım saat sonra sen benimsin ben seninim o kadar dedi ne anlarım ben bundan Güncellemeler1 yıl Cuma günü İlk buluşma olucak ne yapayım iptal mi edeyim Kafa da fazla kuran Takıntılık yapar mı? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İlk72Üney Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Bazen olaylara bakmak için yapmak takmak gerek ve gerekli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani bulusayım Yorumla İlk72Üney 1 yıl Yaniii Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değişik bir arkadaş, bence yol yakınken vazgeç derim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Takıntılı biri mi yani 🥲 takıntılı olsa ne olur ki ben Hayır dedikten sonra Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beynini pazarda sattıktan sonra erkekler: 1 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Git buluş bi bak nasıl biriSonra bi daha buluşma Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıcam ama Takıntı olmasından korkuyorum istediğini giy Ama sana bakan erkeği öldürürğm dedi , Çevrimici olmama dahi kızıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar süredir tanışıyosunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereden tanıştınız? Yorumla Soran 1 yıl 2 aydır görüyorum 2 gün önce Çarşı da tanıştık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha sen bi soru sormuştun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birine aşık olmuştu unutamadığı biri vardı çarşı olayı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kişisin sen di mi Yorumla Soran 1 yıl Giyim mağazasında tanıştık Sonra olan oldu Yorumla Soran 1 yıl 3 bucuk yıllık iliskisi vardı 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O onu unutmaz Yorumla Soran 1 yıl 2 yıl önce bitmiş Sen beni bıraksan ben bırakmam benimsin Diyor ne yapmam lazım Yorumla Soran 1 yıl Benim de 1 bucuk yıllık ilişkim vardı Zerre hatırlamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dediğine değil ne yaptığına bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekler başlarda hep çok uğraşır gibi görünürler çok sever gibi görünürler Sonra fos çıkarlar Yorumla Soran 1 yıl Duş alıyordum tel wp da çevrimici kalmış diye 2 gün Trip yedim kuruyorum kafada dedi Yorumla Soran 1 yıl Takıntı olmasından korkuyorum, Konuşmayalım diyen kendisi , 30 dkk sonra Sen benimsin ben senin diyen kendisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl taktik yapiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi sıcak bi soğuk Hepsi rol Yorumla Soran 1 yıl Oh takıntı yapmasında başka bisey istemem Yorumla Soran 1 yıl Askım Cuma buluşimmi bulusmiyimmi Yorumla Soran 1 yıl Bakim Hal ve hareketlerine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani bence bi kez buluş ama bi daha da buluşma Yorumla Soran 1 yıl Tamam güzelim. Burdan gelişmeleri yazarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii cevap veririm canım Kolay gelsin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🫶🏻 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ruh hastası o sana hayatı zindan eder 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu dediklerin doğru çıkarsa ben yandım ki ne yandım Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ee yani doğru zaten. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl İtin yoldaşı it olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Oluştur 1 yıl İt gibi beyin flört ettiği karı da it olur diyorum, ne olacaktı üst düzey kalite mi bekliyordun :d Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. R yapmış 0 0 Yorumla
furkanimya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 85% 1 yıl Yapar 0 1 Yorumla furkanimya 1 yıl Et gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazen olaylara bakmak için yapmak takmak gerek ve gerekli
Yani bulusayım
Yaniii
Değişik bir arkadaş, bence yol yakınken vazgeç derim
Takıntılı biri mi yani 🥲 takıntılı olsa ne olur ki ben Hayır dedikten sonra
Beynini pazarda sattıktan sonra erkekler:
Git buluş bi bak nasıl biri
Sonra bi daha buluşma
Öyle yapıcam ama Takıntı olmasından korkuyorum istediğini giy Ama sana bakan erkeği öldürürğm dedi , Çevrimici olmama dahi kızıyor
Ne kadar süredir tanışıyosunuz
Nereden tanıştınız?
2 aydır görüyorum 2 gün önce Çarşı da tanıştık
Ha sen bi soru sormuştun
Birine aşık olmuştu unutamadığı biri vardı çarşı olayı
O kişisin sen di mi
Giyim mağazasında tanıştık Sonra olan oldu
3 bucuk yıllık iliskisi vardı 🥲
O onu unutmaz
2 yıl önce bitmiş Sen beni bıraksan ben bırakmam benimsin Diyor ne yapmam lazım
Benim de 1 bucuk yıllık ilişkim vardı Zerre hatırlamıyorum
Ne dediğine değil ne yaptığına bak
Erkekler başlarda hep çok uğraşır gibi görünürler çok sever gibi görünürler
Sonra fos çıkarlar
Duş alıyordum tel wp da çevrimici kalmış diye 2 gün Trip yedim kuruyorum kafada dedi
Takıntı olmasından korkuyorum, Konuşmayalım diyen kendisi , 30 dkk sonra Sen benimsin ben senin diyen kendisi
taktik yapiyo
Bi sıcak bi soğuk
Hepsi rol
Oh takıntı yapmasında başka bisey istemem
Askım Cuma buluşimmi bulusmiyimmi
Bakim Hal ve hareketlerine
Yani bence bi kez buluş ama bi daha da buluşma
Tamam güzelim. Burdan gelişmeleri yazarım
Tabii cevap veririm canım
Kolay gelsin
Teşekkürler 🫶🏻
Rica ederim
Ruh hastası o sana hayatı zindan eder
Bu dediklerin doğru çıkarsa ben yandım ki ne yandım
Ee yani doğru zaten.
İtin yoldaşı it olur
?
İt gibi beyin flört ettiği karı da it olur diyorum, ne olacaktı üst düzey kalite mi bekliyordun :d
Öleceğini
R yapmış
Yapar
Et gitsin
Adamın kafa güzel