Ben başlıyorum 😃 Ne yasak tanırım, ne kural tanırım Ruhum bedenime dar bunalırım. Üstüme gelme bak kafa tutarım Acımam tozu dumana katarım. Ben sen olamam olursam eğer Kendimi kızgın ateşe atarım. UYMAM SÜRÜYE UYMAKTANSA KENDİMİ KURDA YEM YAPARIM. 😃😃
(Kendim çevirip yazmaya üşendim) Ben gölgeyi getiren ışığım Karanlık gecelerden sonra şafağın oğluyum. Gizemlerin bekçisi.
Seher Yıldızı'yım*, Keruvların Kralı. Ben Lucifer'ım.
Kim düşünebilir ki, Kim düşünebilirdi ki, Şeytanın üzüntüsü hakkında? Şeytanın üzüntüsü hakkında? Hayır ben değilim, hayır ben değilim, Senin olduğumu düşündüğün kişi, olduğumu düşündüğün kişi.
Ben sanatım ve ilimim. Ben gündüzüm ve ben geceyim. Gardiyan ve cazdıran. Kalbinin atmasını sağlayan kişi.
Sana aşktan bahsetmiştim ama sen sadece cezbedici kısmını duydun. Sana güzelliği göstermiştim ve şimdi bu senin için artık sadece takıntı. Ben sadece hayatına anlam katmak istemiştim, Ve onların önsezilerine rağmen, senin için itaatsizlik ettim.
Ve bir ceza olarak, Bana Şeytan diyebilirsin, Şeytan.
Kim düşünebilir ki, Kim düşünebilirdi ki, Şeytanın üzüntüsü hakkında? Şeytanın üzüntüsü hakkında? Hayır ben değilim, hayır ben değilim, Olduğumu düşündüğün kişi, Olduğumu düşündüğün kişi.
Kim düşünebilir ki, Kim düşünebilirdi ki, Şeytanın üzüntüsü hakkında? Şeytanın üzüntüsü hakkında? Hayır ben değilim, hayır ben değilim, [Senin] olduğumu düşündüğün kişi, olduğumu düşündüğün kişi.
~Do you ever feel like a misfit? Everything inside you is dark and twisted Oh, but it's okay to be different 'Cause baby, so * I (So * I, so * I, so * I) Do you ever feel like an outcast? You don't have to fit into the format Oh, but it's okay to be different 'Cause baby, so * I (so * I, so * I, so * I-I-I-I-I)
Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanca Serseri doğdum Serseri ölcem.. Dıt dırı dıt dıt dıt :D
Gece karanlığı çöktüğünde O, dünyayı perdeler Delinemeyen karanlıkta Bir ürperti yükselir Topraktan Ve havayı kirletir Aniden… Hayat yeni bir anlam kazanır.
Kırılmış her yanımKaybolur zaman saçlarındaGözlerim sokaklardaSebebi isyan, aşkımİçim yanar, içim kanar daİsyan! Geriye bir avuç yalanBeni bu derde sen attın daGittin ya kafam hep duman 🚬🚬