Sürekli senden bir şeyler saklayan ve bunu iyiliğin için yaptığını söyleyen kişiye ne kadar inanırsın?

Sürekli senden bir şeyler saklayan ve bunu iyiliğin için yaptığını söyleyen kişiye ne kadar inanırsın?
En son ne zaman doğruyu söyledin bana
En son ne zaman bir şeyi saklamadın benden..
Her şeyi sonradan öğrenmekten çok sıkıldım..
Dürüst ol neyse söyle yekten..
Benim iyiliğimi düşünme..
Kıracaksan kır ama saklama bir şey..

Hayatımızda olan insanların kimisi kimi zaman olanı biteni ya da yaşanılan her şeyi bizden gizleme yoluna gidiyor bunu da bizim iyiliğimiz için olduğunda pek ısrarcı olan insanlar mevcut olan kişiler bazen ailemizden birisi bazen en yakın dostumuz bazen de en değer verdiğimiz sevgilimiz oluyor

Bazı konularda olayın sıcaklığıyla saklanmış konuları maruz görsek bile süreklilik arz eden durumda insanın siniri bozuluyor ve dahası artık o kişiye karşı olan güven duygusu git gide azalıyor ve sonunda artık kendi çıkarlarını gözettiğini düşünüyor o kişiden uzaklaşıyorsun..

Süreklilik halinde sürekli senden bir şeyler saklayan ve senin için değerli olan bir kişiye olan inancının azalmaması için ne yaparsın
#DengesizBirAdam