Nankör arkadaş?

Ben bunu seziyodum ama kondurtmamıştım o gün tam olarak kondurdum evet benim arkadaşım nankör hemde önde bayrak sallayanı olayı anlatayım bu kız benden büyük yıl olarak aynıyız ama ay olarak büyük onun verdiği şeydenmidir nedir hep beni ezme çabasında mesela okuldaydık bir gün açıkken kırona felan yoktu o zaman okula gittim sıraya oturdum bizimde yarım saat okuma saatimiz vardı okuma saati diye mi sordum bir bağırdı sen slkmısın bilmiyormusun ml (site canıma çeviriyor cümleyi) böyle dedi bir zoruma gitti ki ses de çıkaramadım o gün benimle okul bitene kadar hiç konuşmadı suçumda yoktu sonradan öğrendim evdekilere kızmış bana patlamış neyse başka bir günü anlatıyım telefonu düşürdüm diye beceriksiz git burdan gelmiyorum hiçbir yere sinirlendim sana dedi sonra siniri yatışınca yanıma geldi beni arkadaşlarının yanına götürdü onun arkadaşı resmen kilomla dalga geçti bu güldü sadece nankör işte yüzüne saydırmak için arıyorum açmıyor pislik
Güncellemeler
+1 yıl
Ve en son patladım içime ata ata ya bu nankör her lafı diyip evime gelen yemek yiyen birisi kabına pisliyor kısaca ağlama krizine girdim o gün
Nankör arkadaş?