Küfürbaz kayın?

Kaynım biz evlenmeden karısıyla ve benim eşimle kalıyordu. Biz evlenncede surdurmk istedi hep birlikte kalmayı. karisinn onu defalarca aldattığını ortaya cikardm bu olunca eşini kaynvalidenn yanına yolladı. benm aldığım herşeye laf ediyor hastaneye gtmeme laf eder ev kirasını laf eder sanki ondan istiyorum neymiş kardesiymis düşünrmus. Bir kac ay once bize geldiler karsyla bizi aldı karşısına sizi bilmem ne ederm o bamyonn halı ne falan bayramda saldırmaya klkti herzamnki gibi. bnmle kavga cikarior üzerime yürüyor benim evnde yatak odası kapımı kırmaya klkio kaçıp kilitlemistm. Kocam nemi yapıyor o ölwdir diyor. Ole pislikki sen gelmeseydnds bnmde boynuzm ortaya cikmasaydi diyor bana. Gecnde kaynanaya gidecktm babasıyla o hemn oğluna demiş (artk nieti neyse) oda gidemzsn gidersen gelir kavga çıkarırım eğer gtmk istiyorsan bnde size gelip yigenimi severm yoksa gidemzsn zaten iş yapmion ( hastaykn kaynanada kldm iş bkledi bmden kaynım) falan dedibnde ne sen gel ne giseym dedim. Orası kocmnda ailesnn evi diyince bana yine küfürlü konuştu. Zaten sürekli kufrlu konuşur. böyle birine çocuk gosterilirmi? Ve kaynimin derdi ne?
Küfürbaz kayın?