Kişilik & Karakter Sana en yakın hissettiğin renk hangisidir? Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sana en yakın hissettiğin renk hangisidir/ hangileridir? Sana en yakın hissettiğin renk hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Gri, beyaz, siyah, yeşil ve mavi renkleri severim 1 0 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Mavinin her tonu deniz gökyüzü bana hep huzur vermiştir gecede öyle 1 0 Yorumla
ωιтcнєя Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Merhaba, gri ve koyu yeşil bana iyi hissettiriyor. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Koyu gri, siyah ve koyu mavi. 1 0 Yorumla
BadmanCan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl yeşil😇 göz rengim de olduğu için olabilir 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Resimdeki maviyi seviyorum. 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Turuncu. 🧡 2 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı. Lacivert ve mor 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beyaz 🤍 1 0 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Turuncu 1 4 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Aaa 🙀 ben de. Yorumla Barbarok +1 yıl @umutluolvegülümse Ne güzel. Turuncu genelde en sevilen renk olmaz ama benim en sevdiğim renk. Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Aynen bütün turuncu şeyleri çok seviyorum. Yorumla Barbarok +1 yıl @umutluolvegülümse Ben de severim. Mesela çocukluğumdan beri bir renkle eşleşerek oynanan oyunlarda eğer seçebilirsem turuncuyu seçerim. Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 🤍🖤 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Parlak gri 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mavi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gri, beyaz, siyah, yeşil ve mavi renkleri severim
Mavinin her tonu deniz gökyüzü bana hep huzur vermiştir gecede öyle
Merhaba, gri ve koyu yeşil bana iyi hissettiriyor.
Koyu gri, siyah ve koyu mavi.
yeşil😇 göz rengim de olduğu için olabilir
Resimdeki maviyi seviyorum.
Turuncu. 🧡
Sarı
Turuncu.
Zümrüt yeşili ve bakır
Pembe
Beyaz
Lacivert ve mor
Beyaz 🤍
Turuncu
Aaa 🙀 ben de.
@umutluolvegülümse Ne güzel. Turuncu genelde en sevilen renk olmaz ama benim en sevdiğim renk.
Aynen bütün turuncu şeyleri çok seviyorum.
@umutluolvegülümse Ben de severim. Mesela çocukluğumdan beri bir renkle eşleşerek oynanan oyunlarda eğer seçebilirsem turuncuyu seçerim.
Siyah.
siyah
🤍🖤
Siyah
Parlak gri
Yeşil
Hangisi
Mavi
Beyaz sari
Siyah