Yalnızlığın bir vakti yoktur ama zamanı vardır. Bu zamanda yaşlılıktır. İnsanlar yaşlandıkça daha çok kendini yalniz hisseder. Tabi durum sağlık sorunları olan için bu zaman vakit belli olmaz. Bir tekerlekli sandalyeye mahkum biri için genç yaşta yanında kendini anlatacağı net biri yoksa onun için de yalnızlık her an yaşanır. Onun için sağlığın değerini genç yaşta bilinmelidir. Şimdi en çok hissettiği an gece vakti oluyor tabi bilimsel olarak fakat bu yalnızlıktan çok duygusal durumdur. Kalabalık içinde bile bu durum yaşanır çoğu için. Önemli olan yaşantınla birlikte duygusallığın iç içe olduğu zaman yaşlılık olur. Bir bakarsın eşin senden önce gider, çocukların evlenir veya hiç evlenmemişsindir. Bu yaşantı ile duygusallığın iç içe halidir. Çünkü konuşmak için birilerini ararsın o vakit. Çoğumuz genç yasta yaşlılarla karşılaşınca bu durumu yaşıyoruz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar 🎈 Yalnızlığı aslında çok severim. Böyle sanki kafamı dinleyip huzur bulurum. Mutluluğuda, acıyı üzüntüyüde kendi başıma yaşarım. Bilmiyorum belki de insanların samimiyetsizliğinden hoşlanmadığım için öyle tercih ediyorum. Oyuzden bana yalnızlık koymaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne deemek 🍫🙃 Ricalar çok
+1 yılKalbim sıkışır okadar caresiz kalırsınki.
Sadece bir omuz ararsın ve neden ağlıyorsun değilde buda gececek diyen biri olmadığında öyle bir koyuyor ki insana tüm dünya eğleniyorda sanki sen p. c gibi kaldığını hissediyorsun.21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Şimdi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBana yalnızlık koymaz. Çünkü en sevdiğim arkadaşımdır. Ne sırtımdan vurur, ne habersizce gider yarı yolda bırakır. Doğumdan ölüme kadar yanımdadır.
~neden koysun ki? ⚫34 Yorumla- +1 yıl
Bilmem koyanlar olmuş sordum bende :D
- +1 yıl
Olabilir, herkes bir değil
- +1 yıl
Öte ki yorumda da yalnızlıktan dert yanmışın. Anlamadım ki ben seni :D
- +1 yıl
Anlayamaz zaten kimse labirentlerden bile daha karışık olduğum doğrudur 😎
Özellikle zorla götürüldüğüm ve hoşlanmadığım bir ortam bu hissi fazlasıyla yaşıyorum. Benim burada ne işim var deyip duruyorum kendime.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa söylesem mi diye düşündüm ama söylüyecem 😂😂
Şu güzel yaz aylarında tek takılmak valla koyuyor. Millet ceviz kırıyor.
Bu yaz çok kötü geçti benim için 😒12 Yorumla- +1 yıl
Sigara içmiyorum ama yakayım Bi cigara😅
Yalnızlığı en çok tek başına sınava gittiğinde anlarsın eşyalarını bırakıcak birini bulamadığında ya da üniversite mezuniyeti gününde gözlerin arar birilerini ya da o soğuk hastane odalarında seninle ilgilenecek birilerini ya da bi şehirden ayrıldığında seni otogara bırakıcak ardından el sallayacak biri olmadığında anlarsın yanlız olduğunu ve mesele hiç bi zaman bu değildir aslında çünkü bunların hepsini tek başınada yapabiliriz sadece sevildiğini, değer verildiğini hissetmek istersin çoğu zaman çünkü eğer biri yanlız değilse mutlaka onu seven ve onun için bu kadar çok şeyi kendi isteğiyle yapacak biri mutlaka hayatındadır. Eğer ki özel günlerinizi , mutlu olduğunuz anları ya da zorlandığınız zamanları paylasabiliceğiniz birileri varsa hayatınız da gerçekten çok şanslısınız demektir.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kafeye ya da restoranta gidip bir şeyler yemek istediğinde masanin karşısında kimsenin olmamasi ve yalniz sipariş vermek. Iste en cok koyan o.
12 Yorumla
+1 yılBütün arkadaşlarım eşleriyle ya da nişanlalarıyla plan yapmıştır ve tek başıma gezmeye çıkmışımdır normalde severim yalnız çıkmaya ama bu bir tercih olduğunda o zaman yalnızlığım yüzüme çarpıyor ama sonra diyorum yalnızlık özgürlüktür 😂
10 YorumlaYanlızlık her zaman koyar aga sabah kalkarsın yatağında kimse yok koyar akşam işten gelirsin eve gidip birşeyler yemek istersin masada yalnızsın koyar en çok gece koyar sorgularsın çünkü kafanı yastığa koyduğunda neden yanlızım diye
10 Yorumla
+1 yılGece yalnızlık çığlığında sessizleşir..
Umarım hiç yalnız kalmam113 Yorumla- +1 yıl
Sen yalnız kalmazsın.
- +1 yıl
Neden 🙂
- +1 yıl
Ece elin yüzün güzel, fiziğinde düzgün. Biraz havalı gözüksen de birisi seni tanıdığında karakterine de vurulur. Vurulmadı diyelim en azından sever, saygı duyar :D
- +1 yıl
Şimdi birazcık havalı görünecem belki ama,
Önemli olan benim vurulabilmem , bu durumda yalnız kalma ihtimalim var 😐 - +1 yıl
Teşekkür ederim 💜
- +1 yıl
Sende vurulursun, kalbin naif. Yok mu şurada bachata yapan erkek. 😂
- +1 yıl
Bachatayi sevdigimide duymayan kalmamiş 😂
- +1 yıl
Bachata biz Ankaralılarım yöresel dansıdır 😂
- +1 yıl
Gözlerimi kapatıp 2sn hayal ettim
https://youtu.be/LzzPCLCvBwI
😂 - +1 yıl
Aklında nasıl Ankara bilmem ama maksimum absürd pozlar Ankara 'da bunlar 😂
- +1 yıl
Çok havalı Ankara dance😎
https://youtu.be/hCMAFEkyibc
#Bachata ile bitirelim🍷 - +1 yıl
Bachatayı tüm Türk erkeklerine yaptırsan %80'inin altı ıslanır bak bundan eminim. 😂
+1 yılGenellikle yalnız olmayı seviyorum. Ama Allah korusun sevdiğim bir insanın vefatı halinde ağlayacak bir omuz ister insan
428 Yorumla- +1 yıl
Vardır da nerede bilemiyorum xjdjkdkd
- +1 yıl
Arayan mevlasını da bulur belasını da kanks jxjdjsks aramıyorum şu an ya
- +1 yıl
Hem de nasıl 😅😅
- +1 yıl
Meslek sırrı kanks söyleyemem
- +1 yıl
Eğer cevap verirlerse bana bildir meslekten men edeceğim 😅
- +1 yıl
Adli işlemler başlatıldı..
- +1 yıl
Hemen şimdi 😅
- +1 yıl
Ay doğru ya😅😅
- +1 yıl
Okuyorum sanıyordum okumuyormuşum şu an büyük bir farkındalık yaşadım kanks teşekkürler😅
- +1 yıl
😅Neyi okumuyormuşum olmam gerekiyor?
- +1 yıl
Nokta atışı 😅 pekii bu iyi birşey mi kötü birşey mi?
- +1 yıl
Yazıklar olsun sen sinsi dudağı görmemişsin 😅 hiç yok değil arada yılanlarım ama bu kadar net etiketlenmek hoşuma gitmedi üzüldüm bak 🥲🥲🥲🥲🥲
- +1 yıl
Etiketlenmek hoşuma gitmez 😅 belirli kalıplara girmek ya da bir başkasını girdirmek hoş değil
- +1 yıl
Tamam bende cevapladım 😅
Yalnızlığın en çok ne zaman koyduğundan çok ne öğrettiği benim için daha önemliydi. Yalnızlık gerçekliktir ve yalnızlık yalnız olmayı değil hayatı sürdürmeyi öğretir.
315 Yorumla- +1 yıl
bu konuşmamız çok farklı yerlere uzanabilir, toplumda kabul görünen doğru yanlış kalıplar vardır kendine göre bu kavramları sınıflandırabilirsin ve insanlara bunları öğretmeye çalısırsın ama toplumda durum o kadar kötü durumda ki kötü ve iyi kavramlarının yakın anlamlarına bile erişemiyorlar.
- +1 yıl
İyi ve kötü kavramlarını toplumlarda vicdan belirler. Vicdan çöktüğü ya da asimile olduğu zaman değişim gösterir. Doğru ya da yanlışı kanun ve toplum normları belirler. Bunlarda gelenek görenek, töre, kültür gibi kavramlar etkili oluyor. Yani herkesin doğru veya yanlış kavramı hemen hemen aynıdır. Kimileri kendini yetiştirir ve doğru-yanlışı daha iyi ayırt eder.
- +1 yıl
Bu tür kavramlar insandan insana değişir varılması gereken kavramlar bu dünya düzeninde olusacağını düşünmüyorum evrenin düzenini çatışma halindedir zaten. Zıt kavramlar her zaman olacaktır insan tarafını kendi belirler sana göre vicdan bana göre dürüstlük baskasına göre çalmak çırpmak vb.
+1 yılHani seni yıkma derecesinde üzerler kalbini kırarlar da konuşacak derdini anlatacak bir kişi bulamazsın ya.. İşte o an neler yaşadığının tarifi yok
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılYalnız hissetmiyorum ki... evet bi ilişkim yok ama ailem var arkadaşlarım var... her şeyi geçtim yalnızlığı severim ben
10 Yorumla
+1 yılYalnızlıktan kendi kendime konuşuyorum. Ağlıyorum.çok az konuştuğum insanı saplantı yapıyorum çünkü kimsem yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk çocuk ailecek bir arada insanları yalnızken görsem, dokunur...
10 Yorumla Çok iyi anlaştığın bir haini, p*sliği başkasıyla görünce.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHmm birinin vicdanina kaldığını hissettiğinde yanlizlık ve kimsesizlik yarası acı veriyor...
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmayınca koyuyor, kız arkadaşlar da yalnızlığa çare olmuyor malesef.
10 Yorumla
+1 yılGece yatmadan önce... simdi sarılıp yatmak vardi diyor insan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılNe demiş ünlü şair; " yalnızlığın çaresini bulmuşlar" eczanelerde :D
10 Yorumla
+1 yılGündüz sağda solda ya da çalıştığım yere gelen çiftleri görünce en çok yanlız hissediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirine muhtaç olduğunda olsa gerek, sağlık sorunları bahsettiğim...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir'de bulunduğum zamanlar ve sevgililer yanında kalmak.
10 Yorumla
+1 yılNedense bana en çok gece yatakta koyuyor dibine kadar hem de
33 Yorumla- +1 yıl
Her gece her gece olmuyor havalar sıcak
Her zaman ayni doz sjdjdjd
Sabah az yalniz aksam cok yalniz olnuyorum hahahahaa11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVakti pek belli olmaz ama biseye sevinmisindir, mutlulugunu anlatcagın biri olmaması cok kou bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuştuğun insan yalnız olduğunu hissettirmiyorkan ona yazamamaktır.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHissettirmiyorken*
Bi saatten sonra alışıyo insan.
22 Yorumla
+1 yılBirşey yapmak istersin ama o an yalnız olduğunu hissedersin.
00 YorumlaEn zor zamanındır, yanında bir güç bir el görmeye muhtaçken seni kimsenin arayıp sormadığını görüyorsun işte en çok koyduğu an
10 Yorumla
+1 yılSahilde tek başına yudumlarken
14 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bende senin için içeyim bir tane
+1 yılBi şekilde kendin kalkman gerektigini anlayinca ağır bi şekilde koyuyor
30 YorumlaBir aktiftir yapılmak istenilince yalnız yapılmiyorsa
10 Yorumla
+1 yılÜzüntümü paylaşamadığımdan yalnız hissettiğim o süreç var sadece...
10 YorumlaAğladığında bir omuza değilde yastığa sığınmak
20 Yorumla
+1 yılDeğişiyo galiba sabahları
10 Yorumla
+1 yılKaranlık bastırıp gece olduğunda...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılAman aman ne yanlizligi böyle iyi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tek başına sinemaya gittiğinde. 😐
10 YorumlaKalabalık içinde olunan o an.
10 YorumlaBoşlukta kaldığım her anda aslında
10 Yorumla
+1 yılmutluluğunu paylaşamadığın an.
10 YorumlaHastanede tek yatmak biraz kötü hissetiriyor.
10 Yorumla
+1 yılHiiiç hissetmiyorum 😁
10 Yorumla
+1 yılBaşkaları tarafından istenmediğin an.
10 Yorumla
+1 yılherkesten nefret ettiğin zamanlar
10 Yorumla
+1 yılHerkes bir yere gidip yalnız kalınca
10 YorumlaMutluluğunu üzüntünü paylaşamadığın an
11 Yorumla
+1 yılArtık cevabını bilemyorum bile
00 Yorumla
+1 yılHep yalnızım ben koyduğu zaman yok yani 😂
10 Yorumla
+1 yılArtık alıştım
10 Yorumla
+1 yılGece
10 Yorumla
+1 yılAnnem olduğu için yalnızlık koymaz bana
10 Yorumla
+1 yılhic hissetmem.
10 Yorumla
+1 yılAkşam yemeği
10 Yorumla
+1 yılEvli bir arkadaşa ziyaret ettiğimde.
10 Yorumla
+1 yılşu an diyebiliyirim
10 YorumlaSağlığın gittiği zaman
10 Yorumla
+1 yılGeceleri
10 Yorumla
+1 yılgece
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri