Yıkıntıların ardından kendini toplayıp yoluna devam edebilmek sizce zor mu yoksa kolay mı?

Yıkıntıların ardından kendini toplayıp yoluna devam edebilmek sizce zor mu yoksa kolay mı?
Güvenmemem gereken kim varsa güvenip
inanmam kim varsa ona inanıp
en sonunda yıkılan ben..
Artık kendimi toparladım yoluma devam ediyorum
kimse de bu saatten sonra umurumda olmaz.

hayat bazen bize pek ummadığımız gibi davranmadığı gibi bazı yaptıklarıyla bizi sınar düşeriz bazen yıkılırız hatta bunla da kalmaz baya baya bir yok olmuş gibi hissederiz bu dönemde bir daha asla iyi olmayacağını düşünür daha da kahırlanırız..

Ve bazen artık tamam başıma bir şey gelmez dediğimiz anda hiç ummadığımız bir yerden bir darbeyle aslında daha büyük bir yıkıntı altında kalırız ki işte o zaman tamamen yıkılmış oluruz..

Hiç kimse bir anda toparlanmaz bu bir süreçtir kimisi yardım alır kimisi tek başına ayağa kalkar ama en nihayetinde her yıkıntının ardından toplanıp hayatına devam etmek gerekir ki yıkıldığın yerde kalırsan kaybedersin en nihayetinde..

Peki yıkıntıların ardından toplayıp hayatına devam edebilmek zor mu yoksa kolay mı
#DengesizBirAdam