Soru yukarıda ve patlamam kavga etmem gereken birçok şeye sakin kaldığım için düşmanlarımın benden korktuğunu hissediyorum.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:-)
Bende kendimden korkuyorum bazen, tepki vermem gereken şeylere dahi tepkisiz kaldığım zamanlarda sonunda ne yapacağımı kestiremiyorum ya da patlayacağım zamanı kestiremiyorum.
Evet çok haklısın. Seni tebrik ediyorum sevgili @marjinalgirl2367 Ben de senin gibi gayet sabırlıyım. Bu benim en güçlü silahım. Çok tahrik olduğumda ayakta isemmoturuyorum, oturuyor isem kalkıp bir iki adım atıyorum, bu da yetmezse bir bahane ile lavaboya gidip yüzümü yıkıyorum, temiz hava alıyorum, bir bardak su istiyorum. Tüm bunlar da benim yan silahlarım. Böylece patlamadan sakinliğimi koruyabiliyorum. Alıştım artık. Patlamalarımı başka zamana saklıyorum. 😜😎
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim öncelikle. Çevremdeki insanların öfke kontrolü sorunları ve kişilik bozuklukları var. Ben sakin kalmayı bu insanlardan öğrendim. Ve şu anda patlamam gereken onca şeye rağmen sessizim gayet sakinim otururken bile rahat değiller gözüme bakmıyorlar artık. Ben tek başımayım ve sürüyle insan benden çekiniyor. Çok daha fazla sakin olacağım sadece şah mat zamanı konuşup mat edeceğim.
Kendini bu konuda bu kadar geliştirdiğin için seni tebrik ederim 👏 Her insan başarılı olamıyor sakin kalmak kolay değil aksine çok zor olabiliyor.. Nasıl bu aşamaya geldin? Rica etsem bana da nasıl sakin kaldığını öğretebilir misin?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zor insanlarla yaşıyorum haklarımı istediğim için suçlanıyorum yıllarca neler yaşadığımı bir tek ailem tarafından ben biliyorum. Kendim olmak istediğim için düşman oldular hala da öyleler insanlar sabırdan bahsediyor ben sabrımın sınırlarını zorluyorum artık. İçimdekileri ama haksız duruma düşeceğimi de biliyorum bu yüzden sakin kalmak en iyi bildiğim şey
Sakinliğe pek güvenmiyorum tamam iyi hoş da bir yerde patlıyor insan o zaman iyi olmuyor az az sinirlensen patlama olmaz en azından gerçi bu benim fikrim
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
O sakinlik bu sakinlik değil bende ki sakinlik onları tüketiyor onlar kendi kendini tüketince ben istediğim herşeyi alacağım
Korkutmamalı bence çünkü ben de son zamanlarda o kadar sakinledim ki anlamsız bir sakinleştim ve ben bazen kendimden korkuyorum acaba ne yapacağım diye çünkü kestiremiyorum
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakin olmak iyidir. Ruhunu herşeyini dinginleştirir
Tamam haklısın ama belli bir süreden sonra onların akıllarında kavga etmeye yüreği yoka dönüşüyor mesela ornekleneirme yapalım 5 dalasmada bir aprlamak lazım sanki🤗
1
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eskiden çok yapardım sadece bana değil başkalarına yaptıkları haksızlıklara da karşı durdum. Bir yerden sonra vazgeçtim kaos istemiyorum anlamıyorlar
Ya tepeme cikmiyorlarsa sorun yok mesela ben kendi işimi kurmadan önce akrabalarım sürekli bunlar ıssız bindan birşey olmaz şu bu sürekli sabrettim sessiz kaldım ne zaman artii baba parası istiyor dediler telden bir arada biraz ağız bozdum bor daha gig demediler
Senin adına sevindim. Burda birebir ailem karşı duruyor. Sabah kavga ettik sofraya oturmadı küstü bende oturdum önünde yedim istediğimi de alacağım dedim
Sana birşey diyim mi haklı olduğum halde onca yaşadığım şeye rağmen suçlanmak onca iyiliğe rağmen nankörlükle kötülükle suçlanmak ben çocuk olamadım çok erken büyüdüm bu kadar sabrımla sınanmayı hak etmiyorum
Ya üzülmek umrumda bile değil artık. Eğer bugün bana karşı dururlarsa laf söylemeye kalkarlarsa onlarla oynayacağım ve mat edeceğim. Bugün benim için o gün işte ben bugün bu savaşı kazanacağım
Hiç tanımadığım bir insan beni anlıyorken en çok tanıdıklarımın bana yaptıklarına bak. Bazı insanları affetmeyeceğim teşekkür ederim iyiki varsın dinlemen anlaman bile beni onure ediyor
Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok teşekkür ederim bu kaostan çıkıp evlenince burdan gerçekten yazacağım kurtuldum artık diye inşallah o da en yakın zamanda olacak
O konuda iyiyim ama sabrımı haklarım söz konusu olduğunda zorluyorlar. Bu beni rahatsız ediyor. Karşımdaki insanlar şerefsiz benim şerefime laf ediyor etmeye çalışıyor öyle düşün
Kırgınlığımı geçtim yaptıkları kötülükleri dedikodu iftiraları geçtim arkamdan konuşmalarını geçtim hakkımı istiyorum ya hakkımı ver çıkıp gideceğim hayatından bende sana meraklı değilim zaten diyorum hala suçlanıyorum