Hoşlanmam ben. Haz da etmem. Gereksiz bir durum. Gereksiz bir zaman kaybı. Sadece değer verdiğim insanların uyarıları olabiliyor. Ona bile amaan, lütfen takma diyip geçiyorum. Fazla ciddiye alınmamalı.
Olsa olsa yüzde 5- 10 dur. O da isteyerek ve farkında olarak olan bir şey değildir.
En soldaki kadın gibiyim, hep ben anlatırım karşımdakiler dinler djxjdnd Etrafımda anlatacak hiçbir şey bulamazsam girer magazin sayfalarından ünlülerin dedikodusunu bulurum o derece diyeyim 😄
Dedikodu yapıp ruhumu, kalbimi kirletmek istemiyorum ve değerli vaktimi sevmediğim kişiler hakkında konuşarak geçiremem, elimden geldiği kadar dedikodu yapmıyorum, nerdeyse hiç yapmıyorum
Hiç dedikodu yapmam ama 1 hafta önce lise arkadaşlarımla buluşunca liseyi bırak ildeki her dersanedeki kişilerin şu an ne durumda olduğunu öğrendim çok kapsamlı bir arama motoru gibi olmuş millet 😅
Çok dedikodu yapmam insanın yüzüne karşı söylerim. Örneğin bi kız bana çok tilt geliyordu bir gün bana geldi ve ne yapcan yine dedi ben de -Senin gibi salaklarla uğraşamam işim gücüm var benim senin gibilerle zaman kaybı yapamam dedim