Sorum artık vitrinde!
Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. 👍😎

Raz bireysel olmak lazım, bütün oldukca bu kullanılıyor. Şöyle düşünün bir insan vücudunda parazit olması bir tehlike değildir. Azlığı ile çokluğu aynıdır. Ama bunlar birbiri ile enteğre olduğunda mantar ya da değişik sorunlar çıkartabilir. Daha teklikeli olur. İşte devleti yönetenler bunun bilincinde şer ve farklı konularda bir araya getirterek yönetmeye kolaylık sağlanıyor. Böyle gidecek mi bilemezsin ama ümüt etmek de insana Işıl oluyor
Hiçbir şey kalıcı değil. Umut ummaktır, ben çok da sıcak bakmıyorum buna. Olmayan şeyi ummak, beklemek. Olanı kabul etmek daha mantıklı. Adım adım ilerlemek, ne olacaksa kucaklamak falan, bunlar daha güzel şeyler.
Umut var umutsuz yaşanmaz el birliği ile her şey olur bizim insanlarımız duyarlı 🤗
Böyle günlerde karamsar olmuyacağız👍
Eig teşekkür ederim🤗
Mfö' nün de dediği gibi ''Benim hâlâ umudum var'' demeyi o kadar çok isterdim ki ama yok hiç. Şu ülke koşullarında umutlarımızı, geleceğimizi çöpe attı başımızdakiler.
Onlara benden oy çıkmadı ki.
Gideceklerini sanmıyorum. Hâlâ o kafada o kadar insan var ki.
Bakalım sandıkta ne olacak günü gelince.
Umudum yok ama umarım tokat gibi bir cevap gelir.
Cevap
10Cevap
Her yeni bir gün yeni bir umut demektir, ne kadar zor günler geçirsekte umut hâlâ var...✌
Bravo. Size aynen katılıyorum. 🌸😃
Umutsuzluk içinde.. hepimiz de gelecek kaygısı oluşmadı mi? Acaba yarin ne olacak olayi 😔
Umarım 😊
Günden güne daha çok umudum artıyor. Her felaket bu halkın daha sağlam bir araya gelmesini sağlıyor.
Bizi öldürmeyen acı güçlendirir. Her şey yeni başlıyor. Her şey çok daha güzel olacak.
Başkaları umrumda değil ben hala umutluyum ve inançlıyım
Teşekkür ederim:-)
Hala mirastan gelecek parayla zengin hayatı yaşama umudum var
Ben herşeyden umudumu kestim
Çıkmadık candan umut kesilmez
İyi görünen bişey yok gibi ama hayırlısı diyelim.
Can çıkmadan umut kesilmez demişler.
Umut insanı hayatta tutan en büyük silahtır
Her zaman umut vardır.
Yokk
Hayır, maalesef yok
İşte o kısma bakmıyoruz. O yüzden kaybediyoruz. Umut fakirin ekmeği. Biz de o kadar zengin değiliz. Bardağın dolu tarafına bakıp mutlu olmayı bilmeliyiz. Gelecek bizim. Birbirimize güvenelim sarılalım inanalım jazık atmayalım büyük resme odaklanalım yeter. Damlaya damlaya göl olur unutma. 😇
👍 👏
Yok gibi... 😕
Var var
Umut her zaman var
Olabilir
Gerçektenmi
Azda olsa var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?