Kişilik & Karakter @Hoodrich ile ne kadar kıskanç olduğunuzu tahmin edelim mi? umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor #umruhood Güncellemeler+1 yıl İkili ilişkilerinizdeki kıskançlıktan bahsediyoruz arkadaslar. @Hoodrich ile ne kadar kıskanç olduğunuzu tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Tabiki 2 3 Yorumla Hoodrich +1 yıl 50 abi 50 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl bence de %50 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Doğrudur kızlar 👍 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi edin bakalım.😄 2 5 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %60 bence. Ortalamadan bir tık üst seviye Yorumla Hoodrich +1 yıl Hanfendi sizde bir bayağı kıskançlık var seversen deliriyorsun benim gibiii Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kıskancım ama belli etmem, içimde yaşıyorum😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl %45 diyelim Yorumla Hoodrich +1 yıl Tühh Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Et bakalım 😊 2 5 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %50, ortalama ve dozunda :) Yorumla Hoodrich +1 yıl %77 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Tam isabet 👍👍 Yorumla Sakaryalim +1 yıl İkinizinki de kabulüm. Çünkü ruh halime göre değişkenlik gösterebiliyor. Teşekkürler kızlar 🥰🥰🥰 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Rica ederiz ablacım <3 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Edin bakalım. 1 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %50 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Yep doğru. 🌼 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur et bakim 1 4 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %90 Yorumla OlayHatun +1 yıl Aşkım sen ona bir 9 da ekle sana zahmet Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %99* ay elim şey olmuş ajklsajd Yorumla OlayHatun +1 yıl Şeker kız ♥️ Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hadi edin bakalım 1 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %50 ortalama bence Illecebrous +1 yıl Ne kadar iyimser bir oran oldu ya çok teşekkürler :)
Kravat_takan_adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Edebilirsiniz. 1 8 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %43898029834928439428904 Yorumla Hoodrich +1 yıl Selam enişte :DYengem öyle dediğine göre ben gerektiği kadar diyorum :dd Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Gerekmediğinde de oluyo. :d Yorumla Hoodrich +1 yıl Seven kıskanır sus Yorumla Kravat_takan_adam +1 yıl Selam @hoodrich, yani biraz kıskancım diyebilirim tabi bu soruda söz @umrumdisi_ hanımefendi de 🤐 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl ne ne biraz mı Allahtan kork peygamberden kork jsdksdj Yorumla Kravat_takan_adam +1 yıl Belki birazdan fazla olabilir :d Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Aşırı diyelim biz ona :* Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tahmin edin tabi ki 🌹 0 5 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl yavaş jsdkjsd %60 bence Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Küfür edemiyoruz dimi buna şimdi 😤 Yorumla Hoodrich +1 yıl Etsen kaç yazar ki :dd Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Boş biri olduğun belli zaten. 😊 Yorumla Hoodrich +1 yıl Hahahahösjsjsöajsjwiaşhansöajshw Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lütfen ediniz efenim. 0 10 Yorumla Hoodrich +1 yıl %101 bence Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %55, bir tık fazla Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Hoodrich hiç kıskanç değilim kahretsin 😄 Yorumla Hoodrich +1 yıl İnanmiyorum Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Hoodrich belki %5 felan çıkar 😄Kıskanmamıyorum ben artık nedense, bu hissimi yitirdim. Yorumla Hoodrich +1 yıl Ben herkesi kiskanmak istiyorum ahajsösns Yorumla umrumdışı_ +1 yıl @Hoodrich isteyemezsin Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Hoodrich seni kıskandı sjsnansns Yorumla Hoodrich +1 yıl Aklımı çeldiii Yorumla umrumdışı_ +1 yıl 😡 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pek kıskanç biri değilim 0 0 Yorumla
okyanustakibulut_o0o Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Acaba ben ne kadar kıskanç birisiymişim 🙂 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Edin bakalım. :) 0 1 Yorumla Hoodrich +1 yıl %99 Yorumla
Wesley-Sneijder Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Edin. 1 6 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %1000 Yorumla Wesley-Sneijder +1 yıl İftira 🙄 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl değill Yorumla Wesley-Sneijder +1 yıl Belki %1 ya 😂 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl yalancııı Yorumla Hoodrich +1 yıl %78 Yorumla
nameless3 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Et lütfen😃 1 4 Yorumla Hoodrich +1 yıl %55 Yorumla nameless3 +1 yıl Hiç tutmadı ya benm kıskanclığımı hesaplayacak bir sayı yok diyebilirim Yorumla Hoodrich +1 yıl Öyle mi özür dilerim bir kahve ısmarlayalım hatamızı affedin Yorumla umrumdışı_ +1 yıl E yoksa nasıl tahmin edebilirim ki -_- Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Edin bakalım 1 5 Yorumla Hoodrich +1 yıl Selam beyefendi sizde %10 bir kıskançlık sezdim. Yorumla umrumdışı_ +1 yıl orta bence, dozunda. %50 Yorumla eltigre +1 yıl @Hoodrich bu kıskançlık dediğimiz hangi kıskançlık oluyor tam olarak Yorumla Hoodrich +1 yıl Normal bir kıskançlık işte sevdiğini kıskanmak :d Yorumla eltigre +1 yıl @Hoodrich anladım, hani haset gibi kıskançlık türü de var o bakımdan sordum Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hadi edin bakalım 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %70 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oluur 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %100 Yorumla
terkedilmisbirisi00 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Edin bakalım😅 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Evettttt 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %60 Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kaçmış☺️ 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %30 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Edin. 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %10 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur 😒 0 22 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl sıfır kanka jdsksjd hiç şahit olmadığım için :ddd Yorumla Hoodrich +1 yıl %90 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Belki de sap olduğum içindir :d Yorumla umrumdışı_ +1 yıl :o Acabaa dskjd Yorumla SkrErd37 +1 yıl 90 mı? Kıskanabileceğim bişey yok ki 90 olsun sjsjsk Yorumla umrumdışı_ +1 yıl yak yak Yorumla SkrErd37 +1 yıl Neyi? 🤔 Yorumla Hoodrich +1 yıl Belki de bir gün biri olacak onu çok kıskanacaksın beyefendi Yorumla umrumdışı_ +1 yıl doğru içmiyosun Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yahu nereye olacak benim hiç umudum yok olacağına ben birine baksam bu tipe kimse bakmaz... Yorumla umrumdışı_ +1 yıl başladı yine!! Yorumla SkrErd37 +1 yıl Neye basladım? :d Yorumla Hoodrich +1 yıl İnsanın bir dostu olsun yeter ki... bak umuru var bulunur mu bu kızceds Yorumla Hoodrich +1 yıl Kizce işte yazamadım Yorumla umrumdışı_ +1 yıl negatifliğe... bak! evrene bak! pozitif ol... sakinleş, umudunu yitirme.. jsdlkjads Yorumla Hoodrich +1 yıl Kendinde yapsan bunları aşk Yorumla umrumdışı_ +1 yıl @Hoodrich dediğimi yap yaptığımı asla Yorumla SkrErd37 +1 yıl nE? Yorumla Hoodrich +1 yıl Ben gidiyim Yorumla SkrErd37 +1 yıl Umru yolcu et onu :d djdjs Yorumla Hoodrich +1 yıl Edemez biz her yerde buluşuyoruz reis Yorumla SkrErd37 +1 yıl He bi de ben zaten her zaman sakinim ama aynı zamanda çirkinim benim kısmetim yok demek ki bana nasip olmayacak demek ki... Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Et bakam 1 2 Yorumla Hoodrich +1 yıl %40 Yorumla Kauss +1 yıl Teşekkürler Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ediin 1 2 Yorumla Hoodrich +1 yıl Cinsel yaşam fenomeni değişmiş koş git seni hemen yapsın ahajsösms Yorumla persordinary +1 yıl Haberim var Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Oluuur 1 2 Yorumla Hoodrich +1 yıl Noluyoo %50 Yorumla NoluyooYa +1 yıl @Hoodrich aa tenk yu Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Edin bakalım. 1 1 Yorumla Hoodrich +1 yıl %30 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olur, hadi bakalım 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Edin bakalım 0 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Buyur 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur.. 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Edin bakalım 0 0 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl edin 1 3 Yorumla Hoodrich +1 yıl %50 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl %75 Yorumla PoisoneD +1 yıl yüzde bin ama mod gördüm üzgünüm umrumdısı ^^ Yorumla
YavrummmBabanNereli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Et. .. 1 1 Yorumla Hoodrich +1 yıl Selam %89 Yorumla
fevkaledeninfevkii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Hoodrich +1 yıl %80 sezdim.. bunaltıyorsun Yorumla fevkaledeninfevkii +1 yıl Fena bunaltırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tabiki
50 abi 50
bence de %50
Doğrudur kızlar 👍
Hadi edin bakalım.😄
%60 bence. Ortalamadan bir tık üst seviye
Hanfendi sizde bir bayağı kıskançlık var seversen deliriyorsun benim gibiii
Kıskancım ama belli etmem, içimde yaşıyorum😄
%45 diyelim
Tühh
Et bakalım 😊
%50, ortalama ve dozunda :)
%77
Tam isabet 👍👍
İkinizinki de kabulüm. Çünkü ruh halime göre değişkenlik gösterebiliyor.
Teşekkürler kızlar 🥰🥰🥰
Rica ederiz ablacım <3
Edin bakalım.
%50
Yep doğru. 🌼
Olur et bakim
%90
Aşkım sen ona bir 9 da ekle sana zahmet
%99*
ay elim şey olmuş ajklsajd
Şeker kız ♥️
Hadi edin bakalım
%50 ortalama bence
Ne kadar iyimser bir oran oldu ya çok teşekkürler :)
Edebilirsiniz.
%43898029834928439428904
Selam enişte :D
Yengem öyle dediğine göre ben gerektiği kadar diyorum :dd
Gerekmediğinde de oluyo. :d
Seven kıskanır sus
Selam @hoodrich, yani biraz kıskancım diyebilirim tabi bu soruda söz @umrumdisi_ hanımefendi de 🤐
ne ne biraz mı Allahtan kork peygamberden kork jsdksdj
Belki birazdan fazla olabilir :d
Aşırı diyelim biz ona :*
Tahmin edin tabi ki 🌹
yavaş jsdkjsd %60 bence
Küfür edemiyoruz dimi buna şimdi 😤
Etsen kaç yazar ki :dd
Boş biri olduğun belli zaten. 😊
Hahahahösjsjsöajsjwiaşhansöajshw
Lütfen ediniz efenim.
%101 bence
%55, bir tık fazla
@Hoodrich hiç kıskanç değilim kahretsin 😄
İnanmiyorum
@Hoodrich belki %5 felan çıkar 😄
Kıskanmamıyorum ben artık nedense, bu hissimi yitirdim.
Ben herkesi kiskanmak istiyorum ahajsösns
@Hoodrich isteyemezsin
@Hoodrich seni kıskandı sjsnansns
Aklımı çeldiii
😡
Pek kıskanç biri değilim
Acaba ben ne kadar kıskanç birisiymişim 🙂
Olur , merakla bekliyorum.
Edin bakalım. :)
%99
Et..
%35
Edin.
%1000
İftira 🙄
değill
Belki %1 ya 😂
yalancııı
%78
Et lütfen😃
%55
Hiç tutmadı ya benm kıskanclığımı hesaplayacak bir sayı yok diyebilirim
Öyle mi özür dilerim bir kahve ısmarlayalım hatamızı affedin
E yoksa nasıl tahmin edebilirim ki -_-
Edin bakalım
Selam beyefendi sizde %10 bir kıskançlık sezdim.
orta bence, dozunda. %50
@Hoodrich bu kıskançlık dediğimiz hangi kıskançlık oluyor tam olarak
Normal bir kıskançlık işte sevdiğini kıskanmak :d
@Hoodrich anladım, hani haset gibi kıskançlık türü de var o bakımdan sordum
Hadi edin bakalım
%70
Oluur
%100
Edin bakalım😅
%0
Evettttt
%60
Kaçmış☺️
%30
Edin.
%10
Olur 😒
sıfır kanka jdsksjd hiç şahit olmadığım için :ddd
%90
Belki de sap olduğum içindir :d
:o Acabaa dskjd
90 mı? Kıskanabileceğim bişey yok ki 90 olsun sjsjsk
yak yak
Neyi? 🤔
Belki de bir gün biri olacak onu çok kıskanacaksın beyefendi
doğru içmiyosun
Yahu nereye olacak benim hiç umudum yok olacağına ben birine baksam bu tipe kimse bakmaz...
başladı yine!!
Neye basladım? :d
İnsanın bir dostu olsun yeter ki... bak umuru var bulunur mu bu kızceds
Kizce işte yazamadım
negatifliğe... bak! evrene bak! pozitif ol... sakinleş, umudunu yitirme.. jsdlkjads
Kendinde yapsan bunları aşk
@Hoodrich dediğimi yap yaptığımı asla
nE?
Ben gidiyim
Umru yolcu et onu :d djdjs
Edemez biz her yerde buluşuyoruz reis
He bi de ben zaten her zaman sakinim ama aynı zamanda çirkinim benim kısmetim yok demek ki bana nasip olmayacak demek ki...
Et bakam
%40
Teşekkürler
Olurr
Ediin
Cinsel yaşam fenomeni değişmiş koş git seni hemen yapsın ahajsösms
Haberim var
Söyleyin
%200
Oluuur
Noluyoo %50
@Hoodrich aa tenk yu