Asla tahmin edemeyeceğiniz bir duruşa sahip oldugu için hiç anlamadınız, kimsenin de anlamayacagı bir şekilde aranızda sizi ilğilendiren bir durum oldugunu düşünün. 🐞
Evleniyorsunuz ve eşiniz size sahip/sahibe ruhlu oldugunu itiraf ediyor ve kölesi olmanızı istiyor. Tepkiniz ne olur?
Tam hayal edipte bulamayacağım birşey olurdu ve büyük bir iştahla kabul ederdim. Çünkü ilerde seveceğim kişiye tüm benliğimi adamak, ona köpek olmak, ağzından çıkan her şeyi yerine getirip koşulsuz itaat harika şeyler benim için. Fakat cinsellikte baskın olmayı seviyorum, buda aradaki denge galiba 😅🙃
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayal ediyorsan bulamayacaksın..😀 Bulman süper olurdu. O ilişki kıskanılasıdır.
Öncelikli olarak burdan konuşup sohbet ederek. Frekanslar uyarsa günlük hayatta kullandığımız mecralara, daha da ileri götürmeyi düşündüğünde ise reelde tanışmaya kadar yolu var.
o zaman bu durumda seve seve boynuma eğer ve büyük bir heyecanlada tasmamı takmasını beklerdim :) tanışıp sohbet etme şansım olursa da çok mutlu olurum bu arada hanımefendi..
İki dudagımdan çıkan her kelimeyi hevesle bekleyen, koşulsuz itaat eden, ve cinselikte sahip rölüne dönüşebilen sınır bilmeyen, normalde ciddi görünümlü sert duruşlu ama bana köpek olan bir köle harika olurdu..
hayret anlayışlı biri kime desem küfredip engelliyorlar maalesef bu duygudan kurtulamıyorum bi kere denesem zararı olmaz diye dusunuyorum merak işte neyse iyi gunler
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evleniyorsunuz ve eşiniz size sahip/sahibe ruhlu oldugunu itiraf ediyor ve kölesi olmanızı istiyor. Tepkiniz ne olur?